Модни консултации - 52

• 58 912
  • 813
  •   1
Отговори
# 615
  • някъде под слънцето...
Страдивариус са една от марките на Индетекс, , чиято насоченост, както и тази на Бершка са към тийн публика.
Влизам там заради дъщеря ми и е много трудно да се открие нещо от качествена материя.
Не сме поглеждали дънките
От Пул анд Бер си бяхме взели  с нея някакви черни, пълна трагедия, на второто пране стана сиви на тъмни линии, същия ефект преди години имах и с дънките на Бенетон.
Сара(Zara) също доста смъкнаха качеството  и все по рядко си намирам нещо.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 14:09 от sl

# 616
  • София
Така или иначе Индитекс си затвориха почти всички магазини в София.

# 617
Така или иначе Индитекс си затвориха почти всички магазини в София.
Да не са фалирали хаха.В големите молове има Бершка,пул енд беър,всичките от този вид.

# 618
  • София
Има само в Парадайс. И една Зара в Дъ Мол. Шефът на Индитекс обяви това решение още лятото. Отнася се за целия свят.

# 619
Има само в Парадайс. И една Зара в Дъ Мол. Шефът на Индитекс обяви това решение още лятото. Отнася се за целия свят.
Е и в Сердика има Simple Smile

# 620
  • София
Той пък въобще не ми е на път. Всички магазини на Индитекс ли има там?

# 621
Аз съм купувала някои неща от Страдивариус, не са много качествени, но са доста евтини. Сега много свежи неща са напускали на сайта, в Сердика в магазина работи, мисля да отида да видя на живо как са. В Дъ мол само Зара са оставили, всички други на Индитекс са затворени.

# 622
  • някъде под слънцето...
Чак пък в целия свят.
При нас Страдивариус са си на доста места, сега питах Гугъл, каза 24 за нашата област, е не точно във всеки Мол, но поне във всеки втори.
Сара са  повече,  а ако добавим и магазините извън моловете...
Индетекс да фалира?
Вие сериозно ли?

Явно България им е незначителен или неизгоден пазар.

# 623
Чак пък в целия свят.
При нас Страдивариус са си на доста меата, сега питах Гугъл, каза 24 за нашата област, е не точно във всеки Мол, но поне във всеки втори.
Сара са  повече,  а ако добавим и магазините извън моловете...
Индетекс да фалира?
Вие сееиозно ли?
Явно България им е незначителен или неизгоден пазар.
По скоро неизгоден май.

# 624
От Пул анд Бер си бяхме взели  с нея някакви черни, пълна трагедия, на второто пране стана сиви на тъмни линии, същия ефект преди години имах и с дънките на Бенетон.
Дънки от Бенетон не съм купувала, обаче пабтслоните им са хубави. Миналата година пуснаха чино панталони и ми се ще да имам от всеки цвят.

# 625
  • София
Сл, вие сте там в централата....😜

# 626
  • някъде под слънцето...
Отдавна съм  зачертала Бенетон като бранд.Повече от 10 години не съм влизала в техните махазини.
Горе долу от както драстично намалиха използването на естествени материи.
Докато дъщеря ми беше по малка и купувах някои неща от там.

Сл, вие сте там в централата....😜
Чак пък в централата не сме.
Аманасио Ортега е развил цялата си имерия в Галисия(Една от автономните области в Испания), ние сме само сред клиентите му  Simple Smile .

# 627
Да, Zara затвори 1200 магазина в Европа и Азия миналата година с пандемията.

# 628
  • някъде под слънцето...
Което не означава, че са затворили всички свои магазини и са фалирали.
Цитирам Уикипедия
Скрит текст:
Inditex tiene en nómina a casi 152 000 empleados y opera más de 7000 tiendas en los cinco continentes bajo las marcas principales de Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull & Bear, Bershka, Oysho, Uterqüe, Lefties y Stradivarius.[4]​[7]​
От 7000 са затворили 1200, вероятно тези, които не са били особено рентабилни.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 16:43 от sl

# 629
Sl, сега ме накара да погледна състава на панталоните ... ами памук е. Качеството им е безупречно и ми седят все едно са шити за мен.

Общи условия

Активация на акаунт