Модни консултации - 52

• 58 863
  • 813
  •   1
Отговори
# 720
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Имам два въпроса:
Колко време след връщане на поръчка изплащат сумата от About you? Пратката ми е пристигнала при тях на 25.02. а още нямам нищо изплатено.
Как да разбера едно дънково яке дали ми е по мярка. За първи път купувам. Ръкавите са ми ок, на ширина разкопчано е добре, но закопчано не ми е удобно. Не е тясно, просто не ми е удобно. Може би не съм свикнала.

# 721
  • Варна
Здравейте. Имам два въпроса:
Колко време след връщане на поръчка изплащат сумата от About you? Пратката ми е пристигнала при тях на 25.02. а още нямам нищо изплатено.
Как да разбера едно дънково яке дали ми е по мярка. За първи път купувам. Ръкавите са ми ок, на ширина разкопчано е добре, но закопчано не ми е удобно. Не е тясно, просто не ми е удобно. Може би не съм свикнала.
Така специално заради теб влизах в банкирането да проверя.Моята поръчка е върната на 24.02 парите са ми възстановени на 5.03 т.е идва някъде около 7 работни дни.Това което се сещам е да си получила поръчката си с наложен платеж,а да не си въвела банкови дани в профила си,ако все пак си го направила не е лошо да се свържеш с тях.
Относно размера и как да прецениш,когато влезеш в продукта–дъннковото ти яке под зададените размери имаш още един ред "Не си сигурен/на за размера? Съвети за размери."Имено съвети за размери е активен линк препратка към FIT FiNDER където задаваш размери и отговаряш на въпроси имаш и база за сравнение от други марки все на някоя ще знаеш какво носиш.Според мен доста помага,ако не познаваш бранда да се ориентираш,а другия варянт е познатия поръчваш и връщаш-поне е безплатно и лесно.Успех.

# 722
  • Някъде по Дунава
desuri, благодаря. Оказа се че парите са върнати. Инсталирах си мобилното приложение на банката ми и направих справка, защото от справката в банката липсваше сумата.
Относно якетата поръчах М(по препоръка на сайта) и Л. М ми е малко. За Л се колебая. Но ако поръчам ХЛ да не е голямо.

# 723
Вижда ли ви се малко/много бабешки този блейзер?
https://www.joules.com/Women/Clothing/Agatha/Single-Breasted-Bla … =10&id=213644|BROWN|10

# 724
Никак на мен, аз обичам такива кройки. Уауу, много готина подплата има.

# 725
Имам няколко на същата марка. Май заради подплатите ги купувам. Нося ги с бял топ и дънки обикновено.

# 726
Супер е. Изглежда отлично качество. А и тази рибя кост е много елегантна на плата. Бих го купила, но не видях доставка за Бг.

# 727
  • в Кошера
Имам няколко на същата марка. Май заради подплатите ги купувам. Нося ги с бял топ и дънки обикновено.

Имат 'Тед Бейкър-ски подплати', цитирам близка приятелка. Bowtie
Хубаво сако за дънки - стреляй смело! Peace

# 728
Мен ме притеснява широката кройка на тоэи блейэър. Не на всеки отива. Повече ми хареса в синьо. Пронципно имам сив от такава материя, но е по-втален и честно не ми е любимият блейэър. Предпочитам друг тип.

# 729
Имам син, по-втален и ги харесвам доста, макар че рядко го нося закопчан.

Ще си поръчам два съседни номера и ще реша дали и кой да оставя. Благодаря за мненията.

# 730
  • Street of Dreams
desuri, благодаря. Оказа се че парите са върнати. Инсталирах си мобилното приложение на банката ми и направих справка, защото от справката в банката липсваше сумата.

Стана ми интересно - как става това нещо?

# 731
Мен ме притеснява широката кройка на тоэи блейэър. Не на всеки отива. Повече ми хареса в синьо. Пронципно имам сив от такава материя, но е по-втален и честно не ми е любимият блейэър. Предпочитам друг тип.
Вталено е, просто не са подбрали подходящия размер за снимката. Саката им са хубави, но на мен не ми пасват на фигурата. Бяха ми тесни в раменете.

# 732
  • Някъде по Дунава

Стана ми интересно - как става това нещо?
Писах си с една потребителка, която ползва същата банка и беше със същия проблем. В темата за About you видях коментара и. Явно проблемът е в бил в банката и по-точно съдържанието на банковото извлечение, а не в самия сайт.

# 733
  • София
Ето ви клипче за дънки /може да свърши работа на някого/
https://www.instagram.com/reel/CMfULSrD91p/?igshid=77jades333aq

# 734
Ако всичко сме с такава фигура няма какво да се чудим какви дънки да обличаме.

Общи условия

Активация на акаунт