Модни консултации - 52

• 58 774
  • 813
  •   1
Отговори
# 765
Само допълвам и спирам да спамя полезната тема – имало и обърнат триъгълник – широки рамене и надолу стесняване в ханша. Wink. А нормалният триъгълник е круша.

# 766
  • в Кошера
Уви, не става само със спорт и чиста храна.
Генът е ключов, дори след 30-те, противно на теориите.
С първите две нито талия, нито глезени, нито рамене, нито прасци и пр. можеш да моделираш из основи. Костната структура и пропорциите са перманентни придобивки. Върху излъчването и обемите може да се работи, да. Peace

Колкото до каките инфлуенсърки - "Совите не са това, което са." в повечето случаи. И тук ключовата дума не е 'сови'. SmileyBowtie

Искрица, пробвай тук.

# 767

Не съм с подгръдна 65, а 70-72 Wink : )
Пясъчна форма съм.
Анастасия, спортно гадже си!
Искрица, потърси в гугъл. Така звучи като да си круша, ама не ми приличаш на круша. : )

Сигурно нещо не мериш прецизно, че с 2 см да ти плава обиколката в гръдния кош. Това е зона, в която жена трудно качва, ако не е от типа структура, които качват в гърба, корема и горната част на ръцете, и слаб човек на практика няма откъде да свали там, такава разлика е при поне 10 кг разлика в теглото.

# 768
70 ми е подгръдната, но не иэключвам да съм я иэмерила с 1-2 см грешно. В таэи област понякога е трудно да се иэмери точно, поне според мен. Нося сутиени 70Д. Не энам какво искаш да кажеш иначе с таэи подгръдна и как точно ми я премери да е 65 :Д

Кой ви е любимият аксесоар? Имате ли някакъв вид подпис във виэията? Беэ какво не иэлиэате?

Аэ эа себе си мога да кажа, че любими аксесоари са ми обиците и беэ обици много рядко може да ме види човек. Като цяло харесвам бижутата. Е, и всичко останало де, но там се раэтапям. Не е нужно да са скъпи. При вас? Simple Smile

# 769
Очилата са неизменен аксесоар при мен, носила съм и лещи, мислила съм и за корекция, но просто не мога да се възприема без очила. Също бижута и шапки обичам да нося. Чанти също...

# 770
Часовник и обеци.

# 771
  • София
Очилата. Шал през зимата и когато ми е хладно. Малки чанти.
Шапка "бийни" през зимата.

# 772
Как би трябвало да се превежда е top hourglass?

# 773

Кой ви е любимият аксесоар? Имате ли някакъв вид подпис във виэията? Беэ какво не иэлиэате?

Смарт часовника ми. От скоро и годежния пръстен. 💍
Относно бижутата - всеки ден съм с различни (нося само сребро, злато без разни дървени, hand made и пр.)

# 774
  • Някъде там
Уви, не става само със спорт и чиста храна.
Генът е ключов, дори след 30-те, противно на теориите.
С първите две нито талия, нито глезени, нито рамене, нито прасци и пр. можеш да моделираш из основи. Костната структура и пропорциите са перманентни придобивки. Върху излъчването и обемите може да се работи, да. Peace

Колкото до каките инфлуенсърки - "Совите не са това, което са." в повечето случаи. И тук ключовата дума не е 'сови'. SmileyBowtie

Искрица, пробвай тук.
Много благодаря
Spoon съм според калкулатора.

# 775
Според калкулатора съм пясъчен часовник. Мислех си, че съм Т.

# 776
При мен разликите в мерките са много малки.. И съм с мъжки тип фигура. Талия нямам, напълнявам в областта на корема.
Винаги ми се налага да купувам по голям номер дънки, панталон, за да мога да ги закопчая.
В гърба съм като плувкиня. Изобщо ужасна структура.

# 777
Шал и тъмни очила, целогодишно!

# 778
Кво си мерите сега? Joy
Двата аксесоара без които не мога са обеци и шал.

# 779
  • Бургас/Пз
Интересна тема обсъждате. Не мога да преценя точно каква фигура съм, но от няколко години с редовни тренировки успях леко да си преструктурирам фигура.
Сега обаче искам да ви попитам за една цветна рокля черно, зелено и бяло, освен с черни обувки, мислите ли, че ще стои с нюд такива. Бели и зелени изключвам, защото няма да купувам специално. Пробвах, но малко странно ми стои с цвят различен от тези на роклята. Със сребристи като, че ли по-добре ще стои.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 14:55 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт