Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 421
  • 576
  •   1
Отговори
# 240
За кого е важно? За теб? По какъв начин точно те засяга?

# 241
  • София
Това е лъжа, очевидно.
Знам какво значи жена да не иска секс от мъж. Тя е с него само за пари. Точка! Независимо какво е написано.
Тя не е казала, че не иска да прави секс с него. А че не иска да е всеки ден. Предвид, че тя се оправя с всичко, просто физически не издържа.
Ако я остави да си поеме дъх, ще ѝ дойдат сили.

А за парите, въобще не оставам с впечатление да е заможен.
Това са измислици. А и май цялата суматоха с домашната работа е фиктивна. Никъде не е казано, че той държи да се чисти по няколко пъти НА ДЕН. То тя казва, че тя го иска.
Това са си психически проблеми. А и вероятно и детето има.
Също така, напълно възможно е в дългосрочен план тя да оказва повече вреда на детето, отколкото той. Все пак е момче. И една параноична и истерична мама най-много да произведе стар ерген. Но не и мъж.

Не е необходимо да анализираме колко точно е заможен.
Това как помага? Аз не съм казвал, че е много заможен, а че е с него заради парите. Колко са тия пари, отделен въпрос.

# 242
Заболяването не казахте какво е?

Защото ако е някаква шизофрения
Да, Дренка важно е.
Не чети темата, ще прихванеш.

# 243
Това е лъжа, очевидно.
Знам какво значи жена да не иска секс от мъж. Тя е с него само за пари. Точка! Независимо какво е написано.

Ами ако мъжът няма пари и му отказва секс...това как да го интерпретираме?

# 244
Шизофрения да прихвана? Съмнявам се.
Но пък познавам деца, чиито родители имат такива заболявания в рода си.

# 245
  • София
Танграта, къде видя пари? Делят всичко, а ако случайно ѝ даде нещо отгоре, се пише като заем.
Кое всичко - сметките и храната. С това ли се изчерпват разходите на едно семейство? Ми то пък не може тя да изкарва цялата си заплата извън семейния бюджет, а той да се кефи. Според мен той малко напук и иска някой лев за сметки, щото неговото отива за семейството, а тя за заеми и родители.

# 246
Пак да питам, ако имате болни родители и сте с по-малък доход от половинката, какво правите? Жената има заем и болен баща. И двете неща трябва да се обслужват финансово.

# 247
  • София
С това "справя се с всичко", ще я изкарате че копае по 2 декара с мотиката, като се върне от работа!
Хайде, малко по- сериозно.
Детето  е при майка й по цял ден, мъжът й- залепен за монитора.
Мъжът не обичал да пазарува, ама го правел- тя го е писала.

Взима детето от майка си, прибират се, тя готви.
Какво има да се прави "всичко", като цял ден никой не е оцапал нищо?
А, да, тя пише, че чистела по 5-6 пъти на ден- ами, доктори има за тази болест- да взима мерки.

Иначе, за протокола- работи на бюро, 8 часов работен ден.

ПП. Редно е да даде пари за родителите й, разбира се, щом има възможност.
И го прави, като е давал по 400 лева, докато е била по майчинство, като и тогава, и сега, той купува неща та за общо ползване.
И това го е писала.

И друго е писала- щях да го копирам, но се разсеях.
Звучеше така :" Всичко, каквото поискам, накрая получавам, но с мрънкане".

# 248
Шизофрения да прихвана? Съмнявам се.
Но пък познавам деца, чиито родители имат такива заболявания в рода си.
Марианке, цепиш мрака, къртиш мивки и как не ти светна, не искам и да знам.

# 249
  • София
Това е лъжа, очевидно.

Ами ако мъжът няма пари и му отказва секс...това как да го интерпретираме?
Това е хвърлена фраза във вакуум. Къде е този конкретен случай? Необходимо е да се види по-надълбоко.
Проблемът по-горе е или сериозен проблем в секса (на единия или 2та), и/или сериозни социални проблеми с намирането на партньор, някакви много крайни примери. Които са се вкопчили от отчаяние.
Ако ни пари, ни секс има с тоя мъж, за какво са се събрали?!
И дете нямаше да направят. Освен ако не са много болни хора, с някакви ментални заболявания. Те нито го мислят, нито имат много избор.

Пак да питам, ако имате болни родители и сте с по-малък доход от половинката, какво правите? Жената има заем и болен баща. И двете неща трябва да се обслужват финансово.
Каквото и да правя, няма да кажа, че мъжът ми е урод, щото аз искам да си чистя по цял ден, а на него секс му се дощяло.

# 250
Е, как какво. Ще се правим на жертви в бг-мама. Че са ни кажат, че трябва да бием шута на златния петел.

# 251
Жената е на 32 години, чак сега родила. Работила е поне 10. Сигурно и майчинство има. Защо я изкарахте зависима от него материално?
Не би трябвало...
Като е работила десетина години, дали е успяла да спести поне колкото е едномесечната заплата на един програмист? Сина ми е такъв, та знам за какви луди пари става дума. Предполагам авторката си натиска парцалите при него, заради финансовото благополучие, а пък и вие го изкарахте секса като егати и трудната работа. На някои мъже им е достатъчно жените им само да си отворят краката, останалото си го вършат сами.

# 252
  • София
Жената си има мания - да чисти по 5 пъти на ден - никой не я кара. Обсебена е от детето - било само нейно, само тя можела да го гледа и не знам си какво още беше писала - не е нормално и верно има вероятност да го направи залепен за полата й, като порасне. От всички тези мании не и остава желание и време за секс. После мъжа й виновен.

# 253
Дааа, ама по 5 пъти дневно си е сексуален тормоз тая работа

# 254
А ако нямате половинка, а сте в тази ситуация, как ще се погрижите? Или тогава няма как? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт