Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 367
  • 576
  •   1
Отговори
# 270
Тази семейна общност е някакъв турлюгювеч от мелодрама, обида, похот и сметки.
Участниците доброволно са там, ние няма какво да им берем гайлето.
Нито нещо ще направят, нито ще седнат да се разберат, нито ще се разделят.

Ние коментираме конвенционални решения при зрели хора. Тез и двамата не са.
Анджък.
Няма да ги оправим.
Използвам постинга да отправя апел към добрите списвачи. Някой няма ли скоро да пасе рози, да сколасва с пет любовници, жена, бизнес и нова на хоризонта, нещо креативно, моля!

# 271
  • Тра-ла-ла
Тук мъжът си седи вкъщи и както пише жената, непрекъснато я обикаля и си я желае, та чак й е досаждал след раждането.
Сигурно човекът просто има странно чувство за хумор. А не, че я манипулира чрез заплахи и триангулация Bowtie
Изключително рядко се е случвало да му отказвам поради тези причини и започна да ме заплашва , че ще си кажем чао или ще кръшне.

# 272
  • София
Скрит текст:
Тук мъжът си седи вкъщи и както пише жената, непрекъснато я обикаля и си я желае, та чак й е досаждал след раждането.
Сигурно човекът просто има странно чувство за хумор. А не, че я манипулира чрез заплахи и триангулация Bowtie
Изключително рядко се е случвало да му отказвам поради тези причини и започна да ме заплашва , че ще си кажем чао или ще кръшне.
Джулке, ако мъжът ти намира време да чисти по 5 пъти на ден и един куп други не точно необходими неща, ама ти отказва секс, под предлог, че е изморен или че има друго за правене - няма ли да ти писне и да го стреснеш малко?

# 273
  • София
Авторке, кажи му да кръшне.
Онлайн ще е, не бой се.

Любовниците изискват време, отношение и ресурс.
Той има, но не са за даване

# 274
  • Тра-ла-ла
Джулке, ако мъжът ти намира време да чисти по 5 пъти на ден и един куп други не точно необходими неща, ама ти отказва секс, под предлог, че е изморен или че има друго за правене - няма ли да ти писне и да го стреснеш малко?
А мъжът ти да очаква, че всеки път като му се доклати и ти трябва да зарежеш всичко и да запретнеш фуста? Т.е. когато на него му се прииска - ти трябва винаги да откликваш и да си в настроение, да се стараеш. Като стане по задължение - нормално е всякакъв мерак у жената да се изпари. И още нещо - авторката ходи на работа от 1 година. Така, че няма как да чисти по 5 пъти на ден. Това явно е било по време на майчинството.

но иска секс по никое време: например, когато е късно и е време да приспивам малкия, а не да цикли на детското, докато ние се дрънчим с извинение ( така не ми харесва ) ; когато малкият спи и трябва за краткото време да напазарувам и сготвя; когато съм изцедена от умора и нямам сили и желание и т.н.Казва ми, че логически ме разбира, но физически не му пука. Човека си има нужди!

# 275
Познала съм за диагнозата преди да потърся други публикации.
А съм безкрайно далеч далеч от тази тематика.
Или имам пророческа дарба, за която доста години не съм подозирала, или твърде много си личи.
Авторке опичай си акъла.
Този твоя ит специалист верно голям будала ще излезе.

# 276
  • София
А мъжът ти да очаква, че всеки път като му се доклати и ти трябва да зарежеш всичко и да запретнеш фуста? Т.е. когато на него му се прииска - ти трябва винаги да откликваш и да си в настроение, да се стараеш.
С дете на 3г. секса не е когато искаш, а когато то спи или е при някоя баба. В случая не видях баби да го взимат и за това човека си иска докато то спи следобяд, ама жената си иска черпака. Вечер същата работа - детето, а мъжа - да се оправя сам.

# 277
  • Тра-ла-ла
Т.е. ако мъжът ви се натопорчва всяка вечер по едно и също време - веднага ще зарежете 3 годишно дете да си играе само в другата стая поне 30 мин (ако е качествен секса), вместо да спи?! Ами да вземе жребецът да приспи малкото, а в това време жена му да се настрои, да си вземе едно душче, да си налеее една чаша вино.

# 278
  • Варна
... А мъжът ти да очаква, че всеки път като му се доклати и ти трябва да зарежеш всичко и да запретнеш фуста? Т.е. когато на него му се прииска - ти трябва винаги да откликваш и да си в настроение, да се стараеш. Като стане по задължение - нормално е всякакъв мерак у жената да се изпари...

Да, очакват да го направиш. Не, не си длъжна. Да, вярно, ако е по задължение, меракът се изпарява.
Затова следва да се намери задоволително решение и за двамата. Това обаче става при партньорски отношения, каквито при тях  изначално няма. Седем години преди да роди е търпяла позиция "партер" и се е натискала за дете - както го разбирам, за да запълва празнини някакви. Не знам как се очаква да се промени човек, който на 30 е бил идиот, в подкрепяща и разбираща половинка на 40.  Даже по-далеч ще ида - той направо си е бил честен и си е свалил картите, показал се е открито що за мислене има. Каквото изкара е негово и за когото той прецени...
Авторката, моите почитания, много кофти се е насадила. Дано малко се закрепи финансово и да поема по пътя си, няма да я бъде тая връзка, ако ще по цял ден хубав секс да прави.

# 279
За бабите - нейната майка гледа детето, или поне го е гледала миналата година март месец.

# 280
  • София
Честно казано, и мен сериозно ме съмнява майката, че даже и детето.
Също и сериозно ме съмнява, че наистина в онази нощ е било действително зле. Или майката само така си е внушила.
Разбира се, това е много грозно и не трябва го "повтаряме". Дори и един единствен път. Вместо това, да повтаряме колко мъжът не е нормален. И как всичко ставало както той го поискал. Само дето, май е точно обратното. Ни сексът е колкото той го иска, ни всичко останало в това семейство.

# 281
Който е виждал пристъп на псевдокруп посреднощ, веднага ще разбере шока. Може би точно това се е случило, съдейки по описанието и по обяснението, че тя се е уплашила, защото никога не е виждала такова нещо, а не, защото е било нещо наистина сериозно. Аз се обадих в бърза помощ, когато видях псевдокруп за първи път. Според мен, и тя е трябвало да направи това, наистина първият път е страховито.
Не знам защо бащата не се е стреснал, след като си обича детето. Явно по-важно му е било да се наспи. Това е голяма черна точка за него - егоист.

# 282
Който е виждал пристъп на псевдокруп посреднощ, веднага ще разбере шока. Може би точно това се е случило, съдейки по описанието и по обяснението, че тя се е уплашила, защото никога не е виждала такова нещо, а не, защото е било нещо наистина сериозно. Аз се обадих в бърза помощ, когато видях псевдокруп за първи път. Според мен, и тя е трябвало да направи това, наистина първият път е страховито.
Не знам защо бащата не се е стреснал, след като си обича детето. Явно по-важно му е било да се наспи. Това е голяма черна точка за него - егоист.

А ако на него му е писнало от преувеличения, истерии и паники? Ако познава добре жена си?

# 283
Честно казано, и мен сериозно ме съмнява майката, че даже и детето.
Също и сериозно ме съмнява, че наистина в онази нощ е било действително зле. Или майката само така си е внушила.
Разбира се, това е много грозно и не трябва го "повтаряме". Дори и един единствен път. Вместо това, да повтаряме колко мъжът не е нормален. И как всичко ставало както той го поискал. Само дето, май е точно обратното. Ни сексът е колкото той го иска, ни всичко останало в това семейство.
Как точно една майка си внушава температура и учестено дишане  че ми стана интересно? На база на какъв житейски опит го предполагаш? Знаеш ли колко бързо се влошава едно малко дете и може да направи гърч? Ти всъщност имаш ли изобщо дете?

# 284
Ред за анатема дойде и на всички, които не се поддават на паника?

Общи условия

Активация на акаунт