Отговори
# 540
Какъв й е вече проблемът на Мюжгян?! Нали обича вече Фикрет, нали е влюбена...Йълмаз остана в миналото. Не стига, че Зюлейха я спаси от затвора, независимо от причината; спаси я от голяма мъка и най-вече спаси й детето от смърт...и вместо да е благодарна и да приеме миналото, тя е злобна, зла и лоша. Нали каза на Зюлейха, че й е задължена до живот...така ли се отблагодарява?! Ами, не заслужава да е щастлива Мюжгян...съжалявам, че го казвам! Каква е тази злоба! А Юмит...нея, честно казано повече я разбирам - влюбена е и иска да се бори, без да я защитавам и без да одобрявам ситуацията. Но, Мюжгян...ей не мога да я разбера! И защо хвърли мечето? Тресе я злоба, че Йълмаз има и друг син. И тя трябва да се прегледа, като Фикрет.

# 541
Добре де, какво беше обяснението за гривната в колата на Демир. На мен ми дойде като такова - Юмит май беше откарана в къщи с тази кола, когато им ходи на гости и си развали собствената.
Дана, Мюжгян въобще не може да бъде щастлива и търси причините все в другите жени. Blush

# 542
Значи Аднан и Керем Али са братя! На думи, защото по право не са. Защо и Фикрет и Демир да не са? Мен друго ме дразни. Явно възрастните са в основата на насажданата омраза на невинните в случая спорни деца. Пример отношението на Демир и Зюлейха към Керем Али и отношението на Мюжгян, която хвърли в кошчето мечето. Още повече подхвърлената гривна. Мюжгян определено върви по пътя на леля си. Лютвие се чуди накъде да хване горката, опита се да отвлече Фекели някъде по далеч само и само да не види писмото, но не успя. Слава богу сърцето му издържа, но когато разбере, че Фикрет не е заминал?

# 543
Обяснението май беше, че Юмит я е изпуснала, когато Демир веднъж я откарал до тях ли, до болницата ли...но в смисъл, че е било случайно...не когато тя е била на гости. Дали Зюлейха подозира нещо...или играе театро?! Мисля, че Зюлейха много добре ще разбере Демир, все пак тя знае, какво му беше казвала и т.н. Мисля, че само ако има бебе, това ще е по-сложно. Но, мисля си...вече не трябваше ли да е разбрала Юмит, ако е бременна. Може и да се разминем с бременността.
П.П. Пипилота, Керем Али и Аднан са друга история. Демир призна биологичното бащинство на Йълмаз. Цяла Чукурова знае, защото той го сподели на прес-конференция. Йълмаз негласно показа "приемане" на сина си, като го разходи из Чукурова и така заяви, че това дете е било желано от него и че той не се е отказвал от него по никакъв начин. После всички знаеха, че Йълмаз ще живее със Зюлейха, ще се оженят след разводите и с тях ще е и общото им дете. Керем Али е законен и биологичен син на Йълмаз.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 22:02 от dana78

# 544
Уважихме конкуренцията с нов ред.
Пак сме по картинки.
Не разбрах защо бяха на гости при Фекели. Братчета беше важната дума. Малките братчета и големите братчета.
Мюжгян е много елементарна. Как можа да изхвърли мечето за Керем Али. Не си е направила никакъв извод от историята с Йълмаз и повтаря същото с Фикрет, дори още по-лошо. Алтернативно гостуване на Мюжгян при Юмит - интересно чия е била гениалната идея за гривната. Каква е целта, да разбере Зюлейха за връзката с Демир. И защо по този начин трябва да разбере, а тя и не разбра. Демир много се зарадва, когато Гафур му даде гривната. Изпусна той възможността да разкаже най-сетне на Зюлейха за любовните си прегрешения, какво си мисли, че ще му се размине. А Зюлейха е зоркото око, веднага се сети чия е гривната.
Севда си е сложила златната плоча на стената.
Аднан и Кереми Али са братя, защото са деца от един баща.
Демир и Фикрет не се знае дали са от един баща.

# 545
Злоба, злоба е Мюжган, ще се самоотрови. Хвърли играчката в боклука и ѝ стана по - добре, направо щастлива.

Катя, Юмит не се прибра с тази кола. Демир каза нещо за "болница". Той нали отиде да види Фекели, но се върна от стълбите.

Ваня, Демир отиде при Фекели да говорят за Фикрет и вероятно да не се усъмнят, че Зюлейха е откраднала чантата. Фекели го пита нещо за писмото, но не разбрах отговора.

# 546
Лучия, Демир май каза, че няма значение как е получил писмото. Т.е. стана така, че сякаш Фекели е бил прав. Т.е. някой е намерил чантата и писмото, взел е писмото и го е дал на Демир, за да получи възнаграждение.

# 547
Севда се опитва да накара Демир да разкаже на Зюлейха за Юмит, Демир - йок, в никакъв случай. Хмммм...

# 548
Дана, да, споменаха за пари във връзка с писмото, но все пак си помислих, че Лютвие може да се сети за Зюлейха. Може и Зюлейха да е била притеснена...

Мюжган защо цъфна пак в конака Rolling Eyes

# 549
Joy Макар и в повечето пъти да изпростява, но Гафур носи 35% от успеха на сериала. Joy

# 550
Пипилота, днес този успех го плати Четин Joy

Тази сега ще се прави на толкова влюбена, че ще инсценира мръсния номер със снимките в конака.

Играта на Ханде е поразяващо фалшива.

Демир и Зюлейха трябваше да разберат за Гаффур преди няколко сериии - имаше го в озета. Снимали са, когато Сание/Селин беше болна.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 22:36 от LU4IQ

# 551
Дори не помня имаше ли я Сание в предишния епизод. Но в този крещящо липсва. Като за изпълнемията на Гафур, достойни за Оскар. Joy Честно с глас се смях като се хвърли в тревата след крошето на Демир. За неговите изпълнения единствено превод не ми трябва. Като Чарли Чаплин, е не съвсем, ама добре се справя. Joy Сега ми е интересно как ще реагира Зюлейха на снимките от постановката на Юмит. Но най вероятно ще е следващия епизод.

# 552
Демир прави голяма грешка. Той мисли, че Зюлейха няма да му прости, ако разбере за Юмит. Но оставяйки я в тайна, дава възможност на Юмит да го изнудва. Тя разбра, че той се страхува да си признае. Но така или иначе ще си признае. На рождения ден на Аднан ще ги чака сюрприз, много е подходящо и ако дотогава не си е признал, ще бъде принуден.
Дано все пак намери сили да го направи преди това.
Но каквото и да направи, не го чака нищо добро.
Юмит е много неприятна, но е реалистична, такива жени има и без да са част от отмъщение. Ханде съм я гледала само в Ертуурул, не беше нещо особено нито ролята, нито тя. Но тук ми се струва, че тя нарочно играе по този начин, защото такава е героинята. Така ми се струва.
Четин чу за документа на Гюлтен и веднага го уреди без много приказки.
Гафур е много досаден, но в Чукурова не живеят само бейове, а предимно Гафуровци.
И сега ще спасяваме "надеждата" на Демир...

# 553
Пипилота, в предната серия Сание си беше на мястото.

Ваня, и аз имам такива съмнения за Ханде, но е прекалено изкуствена, за да е по сценарий.

И защо отиде сега Демир - той ли ще я спасява Rage Изобщо не мисли, че го пързаля.

Зюлейха и Севда после, като се появят снимките, ще се сетят как той излетя без никакви обяснения. Гадно. Демир така, както очакваше шантаж, бързо го забрави. Ужас, добре че са само снимки, а не записва и разговора.

Севда този път се бави. Sad

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 23:09 от LU4IQ

# 554
На мен Ханде не ми е изкуствена. Явно въпрос на вкус. Blush
За мен, Хилял е изкуствена от много серии насам...не знам, дали нещо не си е правила на лицето...физиономиите й са много еднакви в много моменти, когато трябва да изразява друга емоция.
Съжалявам го Демир. Да, той сгреши и има някаква вина, но не и за това, което ще му се стовари.
Сибел/Шермин има много заразителен смях.

Общи условия

Активация на акаунт