Отговори
# 555
Дали съществува такъв безшумен фотоапарат, с който Фикрет нащтрака 10 снимки зад гърба на Демир?

# 556
Пипилота, по онова време едва ли. Би трябвало дишането му да чуе - на няколко крачки зад него.

Много хубава песен.

Мюжган дали няма да изненада Юмит и Фикрет, нали ходи да плаче при "приятелката си".

Лютвие май иска да се връща в Бурса.

Този и фотограф стана Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 23:24 от LU4IQ

# 557

Лютвие май иска да се връща в Бурса.[/b][/color][/size][/center]
Май по скоро иска да заведе Фекели там за да го отдалечи от назряващата буря.

# 558
Пипилота, тя не знае, че Фикрет е в Чукурова. Всички мислят, че войната свърши.

Снимките - право при мама.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 23:41 от LU4IQ

# 559
Фикрет направи цял филм, а пък тя даже не се отрови. И аз съм изненадана от безшумния апарат и не диша ли Фикрет? Демир нищо не чува, освен колко е влюбена в него неговата бивша.
За актьорите сигурно е голям купон, когато играят по пижами.
Юмит може и да се откаже от Демир в един момент като разбере, че той не я отразява, но тогава ще разбере, че е  бременна. И ще поникне нова надежда.
Курс по стрелба с пистолет, не разбрах целта му.
Туркините имат хубави коси и много хубави обеци.
Конакът с фотостудио ли е обзаведен?
Тъкмо се питах дали Фадик и Рашид този път ще се оженят, когато видях, че някой гледаше тяхната снимка отвън на фотоателието. Дали така ми се е сторило или наистина някой гледаше тяхната снимка? Не му е чиста работата на Рашид.
Пощата в Чукурова изведнъж се разработи, писмата пристигат на следващия ден. Севда добре се сети и отвори плика, а и той не беше и затворен, и право при главната. Юмит какво ли си мисли, като и каже, че е нейна дъщеря и Севда веднага ще накара Демир да падне на колене пред нея. Сега освен пред Демир, че е влюбена, Юмит ще плаче и пред Севда, че е изоставена.
Сега ми е интересно дали Севда ще каже на Зюлейха и Демир за Юмит.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 00:04 от vanja@

# 560
Явно снимките няма да стигнат до Зюлейха. Нищо, Фикрет има още....видях, че е правил от всяка по няколко копия.
Мисля, че Зюлейха ще разбере по много по-неприятен начин. Но, да видим сега Севда. Не мисля, че ще защити Юмит. В крайна сметка, всеки би я разубедил, защото е ясно, че тя ще страда най-много.
Как се бяха напили двамата Юмит и Фикрет....всеки си говореше сам. Ту ми изглеждат като тийнейджъри, ту сякаш могат и да са опасни. За сега нямат успех...но нещата предстоят.
Видя ми се, че някой гледа снимката на Рашид и Фадик. И музиката...
Юмит тепърва ще се вихри. Когато Севда не я подкрепи...тя ще нарочи и нея.
Лека нощ, момичета! Nature First Quarter Moon With Face

# 561
Цитат
Сега освен пред Демир, че е влюбена, Юмит ще плаче и пред Севда, че е изоставена.

Joy
Ваня, може да разкрие пред майка си, че е отмъщение.

Някой наистина гледаше снимката от отсрещния тротоар. Още като избяга, беше ясно, че Рашит има жена, вероятно и деца. Няма регистриран брак, както и много други на които Хюнкар правеше сватби.

# 562
Сега поне трябва да се разбере защо Севда се е разделила с дъщеря си - отнето ли е, тя ли е напуснала семейството си... Да не излезе и тук Аднан Яман с някакъв принос...
А Демир е толкова уверен в себе си, че влезе в конака през чакаща го отворена врата и ... въобще не му щракна акъла в паниката. И излезе пак така.
Гафур ми дойде много тая вечер. Blush

# 563
Ние още не знаем дали Фикрет знае, че Юмит е дъщеря на Севда.
Ако той наистина не знае, а Юмит се разкрива пред Севда, това е стъпка на предателство към Фикрет.
Ако пък и каже на Севда, че участва с Фикрет в общо дело за отмъщение, това е пълно предателство.
Но тя няма да направи така. Казвам това с оглед на дете, което предполагам, че ще има. За това дете не трябва да има дори следа от връзка между Юмит и Фикрет. Затова тя не може да разкрие, че участва заедно с него.
Сега си мисля и друго. Юмит наистина е влюбена, това не може да се отрече. Но нейната любов се роди в схемата на отмъщението. И понеже Демир се отдръпна, тя ту се обръща към любовта, ту  към отмъщението. Ако наистина се окаже бременна, ще остане повече обърната към любовта, но Фикрет  няма да и позволи. Тук е възможно да бъде големият конфликт по-нататък.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 00:20 от vanja@

# 564
Ще има фрагман.

Ваня, Юмит вече би трябвало да знае, ако е бременна.

Фрагман 1 за еп. 92

https://www.instagram.com/p/CNa3wAhqCYz/

# 565
Лучия, благодаря за фрагмана.
Братството е поразяващо.
Сега ще го гледам внимателно.
Дори и да знае, че е бременна, Юмит ще съобщи това като се съобрази с времето, когато е била с Демир.

# 566
В предния ми пост е.

Зюлейха видя снимките, Фикрет запали конюшнята. Гаад!

При мен ИГ се скапа, слагам го още веднъж - ако някой не го е видял

https://video.twimg.com/amplify_video/1380258597490282500/vid/12 … YmixJF.mp4?tag=14

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 00:35 от LU4IQ

# 567
1 АНОНС 92-ой серии
✅ПЕРЕВОД✅
Что ты за мать такая?
Тебя совсем не мучала совесть?
Тебе совсем не было больно?
Ты не ожидала, что малютка, которую ты когда-то бросила в один день объявиться перед тобой, не так ли?
Лучше бы ты умерла до того, как бросить меня, когда я еще не насытилась ароматом мамы.
Наш особняк... Наше поместье... наши конюшни.
Все горит, г-н Демир!
Атаката срещу Демир тоя път е от две страни.

# 568
Благодаря за фрага и превода! Flowers Hibiscus
Мисля, че РД на Аднан ще е краят на серията. Там Зюлейха и Демир са заедно, а Севда е добре. Предполагам, че Зюлейха ще види снимката, когато е на посещение при Севда, да речем. Но това няма да повлияе, защото после ги виждаме с Демир заедно и прегърнати. Или няма да я е видяла добре тази снимка, може някой да влезе в този момент и да й попречи, а Демир на снимката е с гръб и трудно би се направило заключение от виждане през бюро, та долу на стола...или ще го приеме и ще се разяснят с Демир. Thinking Но, сигурно ще има някакво продължение...

# 569
Според мен се вижда Демир, Дана. А и Зюлейха беше изненадана. Това е кабинетът на Юмит. Вероятно Севда тогава е припаднала и Зюлейха е притичала. Възможно е обаче на рождения ден на Аднан тя да се държи подобаващо за Госпожата. Така си мисля, но ...

Общи условия

Активация на акаунт