Лучия, сега прегледах отново момента с разговора между Фекели и Мюжгян след прибирането им в конака от хотела (81 серия) и виждам разминаването, което ми направи впечатление. Фекели не само дава съвети на Мюжгян относно леля й, но и става въпрос за наследството на Йълмаз. Фекели набляга на това, че Мюжгян му е снаха, а Керем Али - внук и че той ще се грижи за тях. Още повече, че двамата са му поверени от Йълмаз. Т.е. сякаш Йълмаз прехвърля своята отговорност на Фекели. И най-странното: Фекели каза, че когато се намерят изгубените 30 милиона, то те ще бъдат внесени в банкова сметка на Керем Али и той ще може да разполага с тях, като порасне и навърши определена възраст. Фекели нищо не каза за никакъв фонд за Керем Али, открит от Йълмаз и от него самия, който явно вече е съществувал от известно време. Той нарочно, сякаш, остави Мюжгян да мисли, че Йълмаз нищо не им е оставил и че, ако се намерят парите, то тогава те ще бъдат вкарани в такъв фонд за детето. Не мога да си обясня това противоречие в думите и реакцията на Фекели, но го оставям така и само отбелязвам, защото мисля, че е недоглеждане.
Не мисля, че Йълмаз е оставил същата сума за Аднан
, защото по план детето трябваше да живее с него и със Зюлейха и да са едно семейство, то щеще да бъде записано законово като Аккая и съответно Йълмаз да бъде до него в живота му нататък. Докато Керем Али щеше да живее отделно от баща си с Мюжгян и за това този фонд е направен за него лично, предполагам, в периода, в който Йълмаз беше подал молба за развод още преди време.Какво се сетих още: Демир и Зюлейха мислят, че Севда не знае за другите жени на Аднан, но тя е наясно. Нали Хюнкяр й каза това при срещата им в къщата на Севда в Мерсин. Стори ми се, че това не беше новост за Севда. А, и Аднан е имал връзка с тези жени преди Севда. Щеще ми се това да допуснат и Демир и Зюлейха и да споделят със Севда и да й покажат писмото. Да видим какво е онова другото писмо, оставено в колата на Зюлейха.

Дано тази съседка, за разлика от близкия аби на Зюлейха и Йълмаз - бивш полицай от Истанбул, да е била някъде извън Адана и да не е разбрала нищо, та да има логика, че до сега нищо на никой не е споменала.
Повтаря едно и също. А ако признае всичко, което е натворил, една серия само за него трябва да направят