Отговори
# 75
Здравейте Flowers Cherry Blossom
Лучия, сега прегледах отново момента с разговора между Фекели и Мюжгян след прибирането им в конака от хотела (81 серия) и виждам разминаването, което ми направи впечатление. Фекели не само дава съвети на Мюжгян относно леля й, но и става въпрос за наследството на Йълмаз. Фекели набляга на това, че Мюжгян му е снаха, а Керем Али - внук и че той ще се грижи за тях. Още повече, че двамата са му поверени от Йълмаз. Т.е. сякаш Йълмаз прехвърля своята отговорност на Фекели. И най-странното: Фекели каза, че когато се намерят изгубените 30 милиона, то те ще бъдат внесени в банкова сметка на Керем Али и той ще може да разполага с тях, като порасне и навърши определена възраст. Фекели нищо не каза за никакъв фонд за Керем Али, открит от Йълмаз и от него самия, който явно вече е съществувал от известно време. Той нарочно, сякаш, остави Мюжгян да мисли, че Йълмаз нищо не им е оставил и че, ако се намерят парите, то тогава те ще бъдат вкарани в такъв фонд за детето. Не мога да си обясня това противоречие в думите и реакцията на Фекели, но го оставям така и само отбелязвам, защото мисля, че е недоглеждане.
Не мисля, че Йълмаз е оставил същата сума за Аднан Thinking, защото по план детето  трябваше да живее с него и със Зюлейха и да са едно семейство, то щеще да бъде записано законово като Аккая и съответно Йълмаз да бъде до него в живота му нататък. Докато Керем Али щеше да живее отделно от баща си с Мюжгян и за това този фонд е направен за него лично, предполагам, в периода, в който Йълмаз беше подал молба за развод още преди време.
Какво се сетих още: Демир и Зюлейха мислят, че Севда не знае за другите жени на Аднан, но тя е наясно. Нали Хюнкяр й каза това при срещата им в къщата на Севда в Мерсин. Стори ми се, че това не беше новост за Севда. А, и Аднан е имал връзка с тези жени преди Севда. Щеще ми се това да допуснат и Демир и Зюлейха и да споделят със Севда и да й покажат писмото. Да видим какво е онова другото писмо, оставено в колата на Зюлейха.
Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 12:05 от dana78

# 76
Хаштаг тази вечер - Çukurova Öğrensin - Нека Чукурова да научи

https://www.instagram.com/p/CLcCct3q4Jb/

https://www.instagram.com/p/CLcLntNqMlR/

Още снимки от еп. 84

# 77
Съседката значи не са я забравили,  примката около Бехидже се затяга. Интересен епизод предстои.  Приятно гледане! Hug

# 78
Привет,
Приятно гледане!
П.П. Интересно, къде беше тази съседка при даване на гласност на случая и наградата от един милион. А, къде беше полицията, която знае, че бижутата на Хюнкяр са били подхвърлени от убиеца в дома на Севда, а парите от Демир са били взети. Най-елементарното нещо е да се разпитат съседите. Много очевидно е това "оглупяване" на следствените органи. Grinning Дано тази съседка, за разлика от близкия аби на Зюлейха и Йълмаз - бивш полицай от Истанбул, да е била някъде извън Адана и да не е разбрала нищо, та да има логика, че до сега нищо на никой не е споменала.

# 79
Този е решил да вземе милиона - видял пистолета, а цяла Чукурова знае за ножа.

# 80
Бехидже счупи всички клони, на които седеше.
Мюжгян добре и наговори, въпреки че толкова закъсня, но дано не се самоупреква след самоубийството.
Сега ще видим каква нова мълва ще пусне Фикрет пред Бахтияр след като Фекели му забрани отношения с Мюжгян, ако не са за цял живот. Той Фикрет не знае до края на деня какво ще бъде...
В Чукарова има проблем с писмата, кой знае това колко време ще пътува.

# 81
Моля за пояснение по въпроса за писмото на Гафур към Хатип. Нали Бехидже каза, че имала доказателства за вината на Гафур. Лъже ли или визира това писмо? Но, това писмо не е подписано, защото Гафур изнудваше Хатип. И какво стана с писмото, наистина? Гафур побягна тогава. Може би Шермин го е взела, защото ако беше останало при тялото, то нямаше да набедят Анкарци за убийството. И Шермин е споделила това с Бехидже. Но, дори и да е така, сега Шермин и Бехидже са скарани. Шермин може да каже, че я е излъгала или да отрече, че е казвала това. Бехидже реално няма нищо "под ръка". Thinking

# 82
Гаффур нищо не каза на Сание за досието на Бехидже. А тя в Истанбул нали няма жилище.
Зюлейха кога каза на Демир за 30-те милиона, че в холдинга го пита - "нали помниш 30-те милиона на Йълмаз". Искаше да му каже, но не са ни показали.

Четин дали ще каже на Фекели какво чу.
Шермин не знае, че Бехидже изнудва Гафуур. Ако знае, може да измисли нещо.

# 83
Т.е. Бехидже нито е виждала писмото, нито може да го даде като доказателство. Тя използва глупостта на Гафур. Защото той зависи от Шермин, а не от Бехидже. Даже вече ми е трудно да го съжаля този Гафур...то бива човек да е алчен и глупав, ама то неговото...
Да, Демир знаеше за парите на Йълмаз, но не знаем от къде...Зюлейха ли е казала или е чул да се говори. Не знаем, дали Демир знае, че Хюнкяр е купила земите. Сигурно и това знае, но без да е показано.

# 84
Бехидже няма никакви доказателства срещу Гафур.
Не са ни показали какво стана с писмото, Шермин не отиде тогава до местопрестъплението, тя си тръгна.
Мюжгян и Фикрет май наистина са влюбени, но Фикрет бяга от любовта заради отмъщението.
Той искаше тайно, но Мюжгян не иска, а и Фекели ги разкри.
Четин е настроен много негативно към Мюжгян и Фикрет.

# 85
Четин вероятно мисли, че Мюжган и Фикрет са имали връзка още докато Йълмаз е бил жив. Трудно му е да осмисли чутото и едва не катастрофираха.
Много време отделиха на гафуровите страдания. Други важни неща ги показват набързо или диалозите са кратки. Вероятно мислят, че Гаффур е много интересен. Grin Повтаря едно и също. А ако признае всичко, което е натворил, една серия само за него трябва да направят Joy

Шермин нищо не е чула, не е видяла и топи Бехидже.

Да влезе следващият - Рашит Hands Facepunch Hands Muscle

Много нагла змията - не иска парите на Фекели, иска милионите на Йълмаз. И двамата са ѝ еднакво чужди. Още една серия ще я търпя. После идва Лютфийе. Sunglasses

Ааа, Фекели май търси ножа от убийството.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 22:39 от LU4IQ

# 86
Демир ако знае, че престоят в затвора и удоволствията там във втори сезон дължи на Гафур, щеше да го довърши.
Съседката как не докладва за любовното гнездо?
Демир не успя да навие Зюлейха да пътува някъде с него, но Юмит може и да тръгне.
Но ми се струва, че може и да им мине котка пътя.
Бехидже е готова за скок, с пълна документация.

# 87
Да, аз също мисля, че Четин разбра, че уж Фикрет и Мюжгян са имали връзка докато Йълмаз е бил жив. Интересно, че Мюжгян върна моминската си фамилия, а тя е вдовица и не е разведена с починалия си мъж. Би трябвало да запази фамилията на съпруга си до нов брак. Но, мисля, че тя прави това заради Фикрет. Може би, Мюжгян си мисли, че Фикрет реагира така, заради това, че тя все още е свързана с Йълмаз някак си. Иска да му покаже и да направи жест - че е свободна вече.
Шермин се измъкна, както винаги.
На Гафур малко му беше. Толкова страхлив мъж, зад жена си се крие. Чак му се повдига на човек. Та и после нагъл - Сание да го храни...супа да му носи, чай. Заради няколко синини.
Зюлейха не видя писмото - ще си стои там, но кой ли ще го открие?!

# 88
В Анталия няма да отидат, важното е, че тя се съгласи. Не иска зад граница.

Да се надяваме на повече действие в следващата серия. Искам първо Севда да научи за Демир и Юмит.

# 89
Явно маршрутът до Анталия е бейски, Хатип искаше да води там Шермин.
Но Шермин искаше в Париж.
Доколкото си спомням от Зюлейха, Демир май вече мина целия репертоар и с Юмит.

Общи условия

Активация на акаунт