Стимулация с Фемара/Летрозол

• 18 383
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
На мен сега ми изписаха Летрозол по една таблетка вечер от 3ден до 7-ми. За първи път ще приемам. Явно на всеки различно го изписват.

# 46
Здравейте, виждам, че отдавна не е коментирано, но днес ми изписаха Летрозол за стимулиране, за първи път ще приемам такова лекарство и имам притеснения относно страничните ефекти. Може ли да ме насочите какви странични ефекти може да кма от приема. Ще съм благодарна!

# 47
При мен една лека болка в главата, като леко стискане и леко се чувствах все едно ходя по луната. 😀Също така леки топли вълни. След приемем няколко месеца явно свикнах и нямах никакви.

# 48
При мен една лека болка в главата, като леко стискане и леко се чувствах все едно ходя по луната. 😀Също така леки топли вълни. След приемем няколко месеца явно свикнах и нямах никакви.

Благодаря за отговора. Просто съм голяма паника и честно ме е страх да пия такива хапчета, но в крайна сметка щом е предписан  значи има значение.
Но няма някакви по-сериозни?

# 49
Здравейте, момичета! Как се повлияхте от стимулациите?

# 50
Аз правя за втори месец, ама не пореден. Декември го пих от 2 до 7 ден, имах два фоликула, инжекция Хориомон, дойде ми. На втори ден от цикъла имах задържан фоликул 2,5 см. Януари пих Регулон и се махна. Сега стимулацията ми е от 3 ден на МЦ, отново за 5 дни. На 11 ден ще ходя да ме види и да прецени док. кога да бие инжекцията. Иначе си имам овулация, но моята е ранна. На 11-12 ден.

# 51
Благодаря за отговора! Пожелавам ти успех!!!🍀☺

Аз правя за втори месец, ама не пореден. Декември го пих от 2 до 7 ден, имах два фоликула, инжекция Хориомон, дойде ми. На втори ден от цикъла имах задържан фоликул 2,5 см. Януари пих Регулон и се махна. Сега стимулацията ми е от 3 ден на МЦ, отново за 5 дни. На 11 ден ще ходя да ме види и да прецени док. кога да бие инжекцията. Иначе си имам овулация, но моята е ранна. На 11-12 ден.

Общи условия

Активация на акаунт