Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 328
  • 838
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Има добавки за мъже които подобряват морфологията.
Има тема която може да прочетете и споделите опит с другите момичета в темата.
При нас се получи с добавки. Успех ☘️☘️☘️

Може ли да ми пратите темата?

# 541
https://www.bg-mamma.com/?topic=1475503 - Мечето, това е темата за за морфологията.

# 542
Здравейте!
Някой с вече готов резултат от цитогенетични изследвания (кариотип) може ли да ми каже къде точно се праща пробата?
От Националната генетична лаборатория ми казаха,че при тях от Селена не пристигат проби, в Св.Георги също.
Интересното е,че стандартът за такъв тип изследване е 3 седмици.....а доктора и лаборантката ви казаха 2 месеца и половина, 3???
Също лаборантката ми каза,че пробите се пращат в НГЛ??

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:21 от AVatar 652017

# 543
  • до най-прекрасния мъж
Специално за кариотип не зная, но до скоро Селена работеха с НГЛ в Майчин дом. Правила съм там пакет тромбофилия и БХС. Резултатите ми са на бланка на НГЛ. Питайте в Селена къде ги пращат.

# 544
НГЛ работи със Селена, но точно пробите за кариотип не ги обработват те...
Странна история...не знам вече кого да попитам

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 10:54 от AVatar 652017

# 545
Най-добре да се обадите директно на Селена. От там би трябвало да дадат подробна информация..

# 546
И на мен ми е много и интересно. А най- интерес буди как те карат да си ги направиш със заюочване на процедурата- уж за трансфер, а всъщност са готови след три месеца, когато отдавна е минало всичко! Аз лично бях много възмутена. Моите бяха готови точно за три месеца.

# 547
И на мен ми е много и интересно. А най- интерес буди как те карат да си ги направиш със заюочване на процедурата- уж за трансфер, а всъщност са готови след три месеца, когато отдавна е минало всичко! Аз лично бях много възмутена. Моите бяха готови точно за три месеца.

Имат си цитогенетична лаборатория и ги правят там , но това,че резултата излиза след 3 месеца е недопустимо!!!
Има определени стандарти и срокове и за това изследване е 3 седмици.
Ако знаех,щях да ги направя в Св.Георги например, или да отида до Майчин дом...

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 20:12 от AVatar 652017

# 548
Момичета моля ви дайте мнение за д-р Матев относно ин витро процедури,хистероскопия,надраскване на лигавицата и изобщо цялостно мнение като лекар и специалист ,според вас?

# 549
Момичета моля ви дайте мнение за д-р Матев относно ин витро процедури,хистероскопия,надраскване на лигавицата и изобщо цялостно мнение като лекар и специалист ,според вас?

Точно проучвам лекар, към който да се насоча. За двамата доктори Ставрев и за д-р Матев чета само суперлативи. Попаднах на този пост от самата болница (пуснат е отдавна, но все пак), под който има над 100 позитивни коментара за д-р Матев, което говори само по себе си.. https://www.facebook.com/agselena/posts/pfbid02j948WX1pqUuca6TDh … J7GXXkXrEuj64vcil

Въпросът е колко е натоварен и дали лесно човек може да се вреди при него.  Някоя от неговите пациентки може ли да сподели

# 550
  • Пазарджик
Аз съм изключително доволна от д-р Матев,макар  и без успех при ин витро процедурата ми .Много внимателен  и обяснява всичко,за разлика от Ангел Ставрев./при когото и дума не можеш да му изкараш от устата /.Часовете обикновено при Матев вървят със записване поне седмица напред и не се чака толкова много,както е при Даниел Ставрев.

# 551
Момичета аз също съм при д-р Матев, нямам никакви проблеми относно отношение или записване на час. Сутрин ходя рано окола 07:00 и в 8;00- 8:15 вече съм минала. Проблема при мен е друг аз съм пациентка повече от година в началото всичко беше страхотно имам правена лапароскопия при него за премахване на маточните тръби ,имам ин витро процедура правена при него от която два трансфера един фреш и един замразен ,но проблема е там ,че вече втори опит с по 2 ембриона ние нямаме дори имплантация ,а той твърди че матката ми е в идеално състояние. Сега реших.....,и като казвам реших наистина сама го реших понеже той не искаше да предприеме никакви мерки, да направим хистероскопия и надраскване на матката ,хетчинг и тн да не задълбавам,но ми изкочи мнение на негов пациент,че той не се справя с този вид процедури,манипулации както искате така ги наречете и исках просто негови пациентки които са минали вече от там да оборят негативното ,което ми споделиха за него.
Иначе съм страшно доволна от него ,но проблема ми и неговото решение не са малки и реших да потърся помощ от вас.
Извинявам се за дългия пост и ви благодаря ❤

# 552
  • до най-прекрасния мъж
Д-р Ангел Ставрев не приема пациенти от август миналата година. Аз имам диагностична лапароскопия и успешно ин витро от първи опит (ЗЕТ). Много съм доволна, винаги решенията му са били правилни, въпреки че изобщо не говори. След 2-3 прегледа при него установих, че каже ли Всичко е наред, няма нужда да питам каквото и да било. Каже ли Има проблем, няма да правим трансфер, наистина е така. Мълчалив е, но си изпипва работата в детайли. Отложи ми ЗЕТ 3 пъти, но като каза Правим го, наистина нещата се получиха от раз. Ако е започнал отново да приема пациенти, гласувам на 1000% за него. Знае какво прави и го прави добре.
За Матев ми е правило впечатление, че няма голямо струпване на пациентки, когато съм чакала пред кабинета на Ставреви баща, а впоследствие и син.
За Ставрев син не мога да кажа нищо по отношение на ин витро. Един път се е случвало да ме прегледа в събота по време на стимулацията, когато баща му отсъства. Беше много позитивен и останах с добро впечатление. За следене на бременност и раждане - доволна съм.
Трансферът при Ставрев баща беше много лек и приятен. Не сме правили нищо допълнително - лепило, надраскване и т.н. Но пък моментът беше паметен - класическа музика, докторът ухилен до уши, супер позитивно настроение. Това беше най-приятната част от процедурата и ще я помня цял живот Simple Smile

# 553

Точно проучвам лекар, към който да се насоча. За двамата доктори Ставрев и за д-р Матев чета само суперлативи. Попаднах на този пост от самата болница (пуснат е отдавна, но все пак), под който има над 100 позитивни коментара за д-р Матев, което говори само по себе си.. https://www.facebook.com/agselena/posts/pfbid02j948WX1pqUuca6TDh … J7GXXkXrEuj64vcil

Въпросът е колко е натоварен и дали лесно човек може да се вреди при него.  Някоя от неговите пациентки може ли да сподели

Напълно споделям мнението на blue.angel.  Действително д-р Ставрев е по-пестелив на думи, но в крайна сметка компетенциите са му важни, няма да си ставаме най-добри прители Simple Smile Д-р Матев пък само с добро го споменават. Така че на когото и да се спреш, все ще си в добри ръце. Успех!

# 554
Някой има ли актуална информация какви са цените на IMSI и MACS в Селена?  И дали предлагат метода "Зона селекция" ? 😊

Общи условия

Активация на акаунт