Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 65 815
  • 838
  •   1
Отговори
# 90
  • до най-прекрасния мъж
Дами днес излязоха хормоните ще пия лекарства 5 дена нешо за овулация няма да ми бият инжекции😃 до тук добре молете се резултати на мъжа ми да са ок и на 14 на прегледа да продължим нагоре💜🙏
Супер, видя ли, че идеш ли сутринта, ще свършиш работа. Сега поне си спокойна какво предстои. На естествен цикъл ли ще сте, с минимална стимулация? Предполагам на Фемара или нещо подобно. Стискам палци и с мъжа всичко да е ОК и да се похвалиш скоро с бременно коремче.

# 91
Blue.angel благодаря дано да е скоро 💜 от днес приемам лекарства за 5 дена за да видим дали ще се появи овулацията

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 13:21 от Geri11122

# 92
  • до най-прекрасния мъж
Blue.angel благодаря дано да е скоро 💜 от днес приемам лекарства за 5 дена за да видим дали ще се появи овулацията
Късмет! Моя приятелка забременя с тези хапчета, даже по естествен път, а готвеха инвитро. Беше обиколила доста светила в БГ безрезултатно. Ставрев-старши й помогна тогава.

# 93
Дай боже всичко да е 6 до тоци момент при мен нещата са ок като изключим че липсва овулация! Пожелавам успех на всички и дано скоро да висим в кафетата с коремчета💜🙏💛

# 94
Flowers BouquetЧестит празник скъпи дами! Flowers Bouquet Бъдете винаги щастливи, уверени, усмихнати, нежни, но и силни, красиви, уважавани, амбициозни, мечтателки, бъдете обичани... Нека догодина всяка от нас празнува този ден като майка

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 09:56 от Di@

# 95
Честит празник на всички 💜живи и здрави и много бебчета❤ какво мислите за тези резултaти

# 96
Здравейте, момичета!
Търся мнение за ендокринолог , не знам кой е в Селена, там мислим да правим Ин витро ,но за ендокринолог нямам никаква представа при кой да ходя.

# 97
Здравейте, момичета!
Търся мнение за ендокринолог , не знам кой е в Селена, там мислим да правим Ин витро ,но за ендокринолог нямам никаква представа при кой да ходя.

Препоръчвам Д-р.Николай Ботушанов,работи и със Здравната каса....
Аз също ще правя инвитро в Селена,когато говорих с д-рБотушанов ми обясни доста неща,направи ми обстоен преглед и сега подготвяме организма за стимулацията,която ме очаква.Харесвам го като лекар!

# 98
Здравейте дами,как сте?
Стискайге палци утре съм на преглед надявам се да имам ОВУ от лекарствата и да можем да се движим нагоре🍀

# 99
Здравейте,искам да ви попитам след колко време опити, решихте да пристъпите към инвитро.На 22 години съм,но имаме  голямо желание за бебче с мъжа ми( той е на 23). Мечтаем да бъдем млади мама и тати.Миналата година през май месец,разбрах че съм бременна,но за съжаление,ембриончето беше спряло да се развива в 6 седмица,нямаше пулс и така се стигна до медикамендозен аборт. Доктора ни посъветва да чакаме 3 месеца,за да се възстановя и отново да започнем с опитите. И така вече 6 месец бременност няма.Миналия месец ходих на преглед,всичко е наред с яйчници,матка,цитонамазка,пусках си хормонални изследвания,също няма нищо притеснително. При д-р.Д.Ставрев съм,даде ни 3 месеца опити след,което отново съм на преглед,доста се притеснявам.Надявам се всичко да стане по естествен път,но каквото е писано.Истински Ви се възхищавам на силата която имате,дано има много бебчета тази година.

# 100
Дани, шансът да се получи бебе всеки месец е около 20%. Изследвания на ТМ не сте ли правили? Стискам палци да ви се получи скоро и да не стигате до ин витро.

# 101
Дани, шансът да се получи бебе всеки месец е около 20%. Изследвания на ТМ не сте ли правили? Стискам палци да ви се получи скоро и да не стигате до ин витро.

Не съм пускала никакви други изследвания,след неуспешната бременност се интересувах какви изследвания да пускам,но д-р.Д.Ставрев ме посъветва да не тръгвам по този дълъг път толкова рано,а да изчакаме,понеже съм млада и доста често има такива случаи,а при следващата бременност няма проблеми,на което се надявам адски много.Най-вероятно на следващия преглед ще започнем с каквито изследвания са нужни.Какви бяха първите ви изследвания, които ви назначиха освен хормонални,когато тръгнахте по този път.

# 102
Данни, мъжът ви сперма, прави ли?

# 103
Данни, мъжът ви сперма, прави ли?

Не е,ще пробваме още 2 месеца и ако не се получи, на следващия преглед най-вероятно ще ни назначат какво да пускаме.Бях решила да не го мисля толкова в началото,но колкото повече време минава толкова повече се притеснявам,затова реших да пиша тук.

# 104
Dany и аз съм на 22, и при мен Д-р Д.Ставрев каза да не избързваме за сега ще опитаме да предизвикаме ОВУ и сред това не е казал какво следва само незнам с 2% морфология кок ще станат нещата!Успех!

Общи условия

Активация на акаунт