Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 248
  • 838
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, ще правим инвитро в Селена с д-р Ставрев.
За подаването на документите по фонда освен АМХ, други хормони пускат ли се?
Предстои ни първото посещение в инвитро кабинета, но просто искам да се информивам.
Ще съм Ви Благодарна за отговорите🌺

# 571
Предстои ни първото посещение в инвитро кабинета, но просто искам да се информивам.
Други хормони за подаването - не. Но трябват и още документи. Там ще Ви кажат.
Хормони, чак когато стартирате стимулацията, но д-р Ставрев ще Ви каже , не се пускам предварително.
Успех! 🌷

# 572
Благодаря Ви ❤

Други хормони за подаването - не. Но трябват и още документи. Там ще Ви кажат.
Хормони, чак когато стартирате стимулацията, но д-р Ставрев ще Ви каже , не се пускам предварително.
Успех! 🌷

# 573
  • Pazardjik
Каква е цената на лапароскопия ?

# 574
Каква е цената на лапароскопия ?
Здравейте,
Януари 2022 цената беше 1250 с направление.

# 575
  • Пловдив
Момичета, с мъжки фактор сме, ще подаваме документи към фонда за втори път. Първият път беше през 2020-а и на мен ми искаха освен АМХ и цветна снимка. Като говорих с д-р Ставрев, той ми каза, че този път няма да ми я искат. В понеделник ще говоря с инвитро центъра, да ги питам. Някоя скоро да е подавала документи, да каже какво са ѝ искали?

# 576
Момичета, с мъжки фактор сме, ще подаваме документи към фонда за втори път. Първият път беше през 2020-а и на мен ми искаха освен АМХ и цветна снимка. Като говорих с д-р Ставрев, той ми каза, че този път няма да ми я искат. В понеделник ще говоря с инвитро центъра, да ги питам. Някоя скоро да е подавала документи, да каже какво са ѝ искали?
Щом сте с мъжки фактор- от Вас само АМХ , от мъжа Ви - 2 спермограми , с минимум 2 диагнози и 1 месец разлика между тях, направени в 2 различни репродуктивните клиники + консултация с уролог

# 577
  • Пловдив
Щом сте с мъжки фактор- от Вас само АМХ , от мъжа Ви - 2 спермограми , с минимум 2 диагнози и 1 месец разлика между тях, направени в 2 различни репродуктивните клиники + консултация с уролог

Писах мейл на инвитро центъра да питам за документите. Отговориха ми, че щом ще кандидатстваме втори път не са необходими 2 спермограми, само становище от уролог, АМХ за мен и копие на ЛК, ако са ни нови.

# 578
  • Пловдив
Подадохме документите, другата седмица от Селена трябва да ги изпратят към фонда. Чакането не ми е силната страна, напрагям се излишно. Има ли някоя от вас, на която ѝ предстои опит?

# 579
Здравейте момичета! Искам да попитам дали знаете колко време се чака за имунологичните изследвания?

# 580
Здравейте, 😊 оставихме документите си за фонда в началото на февруари, минаха двете седмици за които трябваше най-късно по техни думи да ги изпратят, но все още не са ми звъняли за входящ номер.
Днес се обадих в Болницата и ми дадоха телефон на ivf клиниката, но не вдигат.
Как получихте входящите си номера- обадиха ви се от Селена, вие сами се свързахте със Селена или звъняхте във фонда, за да ви кажат номера?

# 581
  • Пазарджик
Здравейте, 😊 оставихме документите си за фонда в началото на февруари, минаха двете седмици за които трябваше най-късно по техни думи да ги изпратят, но все още не са ми звъняли за входящ номер.
Днес се обадих в Болницата и ми дадоха телефон на ivf клиниката, но не вдигат.
Как получихте входящите си номера- обадиха ви се от Селена, вие сами се свързахте със Селена или звъняхте във фонда, за да ви кажат номера?
От клиниката звънят,за да кажат входящия номер.

# 582
  • Пловдив
Първият път, когато кандидатствахме, (беше март месец 2021) оставихме документите в Селена към края на месеца и на 29.03 те са ги изпратили към фонда. На 31.03 писах мейл на фонда да питам за входящия номер и на следващия ден те ми го изпратиха като отговор. След 2-3 дни ми звъннаха и от Селена, за да ми го кажат. От Селена може да чакат да се съберат повече документи и всички заедно да ги изпращат. Пишете на фонда, ще ви кажат номера, ако документите ви са вече при тях.

# 583
Първият път, когато кандидатствахме, (беше март месец 2021) оставихме документите в Селена към края на месеца и на 29.03 те са ги изпратили към фонда. На 31.03 писах мейл на фонда да питам за входящия номер и на следващия ден те ми го изпратиха като отговор. След 2-3 дни ми звъннаха и от Селена, за да ми го кажат. От Селена може да чакат да се съберат повече документи и всички заедно да ги изпращат. Пишете на фонда, ще ви кажат номера, ако документите ви са вече при тях.
Да , така правят.
Събират ги и изпращат към края на месеца. А понякога имат и лимит , който превишават.
Веднага щом има входящ номер се обаждат.
Успех!

# 584
Благодаря ви❤
Успех на всички 🍀

Общи условия

Активация на акаунт