Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 214
  • 838
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, имам няколко въпроса:
1.Какви трябва да са стойностите на хормоните преди започване на стимулация?

2.Какви дезодоранти/рол-он/парфюм ползвате? Преминахте ли към био козметика?  Доколкото разбрах преди трансфер май не трябва да се позлват парфюми и т.н. Това вярна информация ли е?

# 616
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, имам няколко въпроса:
1.Какви трябва да са стойностите на хормоните преди започване на стимулация?
Това ще каже репродуктивния Ви лекар, не е релевантно да се водите по стойностите на други жени.

2.Какви дезодоранти/рол-он/парфюм ползвате? Преминахте ли към био козметика?  Доколкото разбрах преди трансфер май не трябва да се позлват парфюми и т.н. Това вярна информация ли е?
Използвах си нормална козметика, парфюми, перилни препарати и т.н. до пункцията. В деня на пункцията се изкъпах с душ-гел без аромат, не се мазах с нищо по тяло и лице и не ползвах парфюм и омекотител за дрехи. За трансфера,  който беше 3 месеца по-късно, не съм се впрягала толкова. Изкъпах се с нормален душ-гел, дрехите ми бяха ароматизирани, единствено не съм се мазала с нищо и не съм ползвала парфюми/рол-они/дезодоранти. Трасферът беше успешен.

# 617
Здравейте да попитам някоя дама правила ли е инвитро на естествен цикъл

# 618
Здравейте!
ПОДАРЯВАМ една кутия Клексан, неразопакована, трайност до 10.2023г. Ако някой се интересува,моля да ми пише на лично.

# 619
Здравейте,
При първи зет колко ембриона ви върнаха?
 Моите са с отлично качество клас 1 и 2, и се опитват да ме убедят да върнем само един, понеже има риск от многоплодна. Аз смятам, че е по-голям шанса за имплантация когато са две. Вие на какво мнение сте?

# 620
Един ЗЕТ имам. Върнаха ми 2 Е. Не са ми казвали с какво качество са.

# 621
Здравейте,
 Моите са с отлично качество клас 1 и 2, и се опитват да ме убедят да върнем само един, понеже има риск от многоплодна. Аз смятам, че е по-голям шанса за имплантация когато са две. Вие на какво мнение сте?
При кой лекар сте?

# 622
Здравейте,
При кой лекар сте?

Д-р Топалова

# 623
  • до най-прекрасния мъж
Един ЗЕТ имам. Върнаха ми 2 Е. Не са ми казвали с какво качество са.
+1

# 624
Здравейте момичета! Искам да попитам след неуспешен опит какви документи трябва да се подготвят, за да се кандидатства пак? По мъжки фактор сме.

# 625
Здравейте момичета! Искам да попитам след неуспешен опит какви документи трябва да се подготвят, за да се кандидатства пак? По мъжки фактор сме.
Ново становище от уролог и на АМХ на Вас, ако е изтекъл срока от 6 месеца

# 626
Здравейте, знаете ли след колко време д-р Д.Ставрев прави трансфер? Доколкото прочетох предпочита ЗЕТ. Знаете ли колко месеца след пункция прави транфер?

# 627
Здравейте, знаете ли след колко време д-р Д.Ставрев прави трансфер? Доколкото прочетох предпочита ЗЕТ. Знаете ли колко месеца след пункция прави транфер?

Обикновено се изчаква 1-2 месеца след пункция за ЗЕТ ,за да се нормализират хормоните

# 628
След пункцията, като ми дойде цикъла започнахме подготовка за ЗЕТ.
Но предполагам, че е индивидуално и въз основа на състоянието.

# 629
При мен беше още на другия месец трансфера

Общи условия

Активация на акаунт