Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 217
  • 838
  •   1
Отговори
# 630
  • до най-прекрасния мъж
Аз бях при д-р Ставрев баща, но предполагам практикуват по един и същи начин. След пункцията изчакахме новия цикъл и започнахме подготовка. По друг повод се наложи да отлагаме 3 месеца, но като цяло се действа според състоянието. При мен прогестеронът беше висок и това наложи да не правим СЕТ.

# 631
  • Пловдив
Във връзка с д-р Ставрев, се чудя как да постъпя. Имаме издадена заповед за втори инвитро опит. Първият беше при д-р Ставрев-баща и имах СЕТ. Чакам цикъла следващата седмица и ще ходя на 2-и ден на преглед. Надявам се всичко да е наред и да започнем стимулация и разбира се, да имаме хубави ембриони след това. Но искам самият трансфер да е през септември. И сега се чудя дали на този цикъл да започваме стимулациите или през лятото, за да е по-близо трансферът.

# 632
Във връзка с д-р Ставрев, се чудя как да постъпя. Имаме издадена заповед за втори инвитро опит. Първият беше при д-р Ставрев-баща и имах СЕТ. Чакам цикъла следващата седмица и ще ходя на 2-и ден на преглед. Надявам се всичко да е наред и да започнем стимулация и разбира се, да имаме хубави ембриони след това. Но искам самият трансфер да е през септември. И сега се чудя дали на този цикъл да започваме стимулациите или през лятото, за да е по-близо трансферът.

Направете сега стимулацията и септември трансфер, тъкмо ще имате повече време за възстановяване.

# 633
Здравейте, момичета!
Да споделите мнения относно успеваемост при жени на възраст 43+. Има ли някоя успяла и при кой доктор?!

# 634
Здравейте, момичета!
Да споделите мнения относно успеваемост при жени на възраст 43+. Има ли някоя успяла и при кой доктор?!
Това дали ще успеете зависи от много фактори.

Препоръчнам Ви д-р Даниел Ставрев. Направите една консултация при него, той най -добре ще каже какви са шансовете Ви за успех Simple Smile

# 635
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми даде телефон на инвитро центъра? 3 пъти звъня на регистратурата и ме свързват, но никой не вдига. Предпочитам да звънна директно на тях.

# 636
Здравейте, някой може ли да ми даде телефон на инвитро центъра? 3 пъти звъня на регистратурата и ме свързват, но никой не вдига. Предпочитам да звънна директно на тях.
+359882068415 или +359882828300- пробвайте на тези

# 637
Здравейте , не сме одобрени по цар . Някой може ли да ми сподели цялото инвитро с лекарства и всичко колко ви излезе . Много съм притеснена относно финансовата страна и не знам какво да очаквам . Благодаря

# 638
ЦАР дават до 5 хиляди за опит, а ние сме до плащали за всеки от опитите по още 2-3 хиляди за прегледи, изследвания, лекарства и добавки. Според мен, щом ще се самофинансирате, е добре да сте подготвени с минимум 6 хиляди.

# 639
Благодаря 💗

# 640
Здравейте , не сме одобрени по цар . Някой може ли да ми сподели цялото инвитро с лекарства и всичко колко ви излезе . Много съм притеснена относно финансовата страна и не знам какво да очаквам . Благодаря
А каква е причината? Казаха ли Ви?

# 641
Здравейте, искам да ви питам, правилно ли съм запомнила - при трансфер, отново се обаждам на 1ви ден от цикъла и на 2ри съм на преглед?
Колко чести са прегледите преди трансферът?

# 642
Здравейте, искам да ви питам, правилно ли съм запомнила - при трансфер, отново се обаждам на 1ви ден от цикъла и на 2ри съм на преглед?
Колко чести са прегледите преди трансферът?
Горе долу всяка седмица, като трансфера около 18-20 ден. Зависи от ову и от това на кой ден са замразени. Успех 🍀

# 643
  • Пловдив
На мен, живот и здраве, през септември ми предстои трансфер на бластоцит. Ще видим на 1 или на 2 ще е. От деня на прегледа ли изписват прогестеронови препарати и само хормони ли се изследват? За първи път ще правя ЗЕТ. Предният път бях СЕТ.

# 644
  • до най-прекрасния мъж
Дават рецепта със схема, по която се пият лекарствата. Започва се от 2-3 ден на МЦ, прегледите мисля бяха 3 или 4 - на 2ри ден, после около 8ми и после през ден до трансфера. Прогестероновите не помня от кога бяха, че рецептата си е цял чаршаф и в различни дни се включват различни лекарства. След трансфер дават още една рецепта, която също е с доста лекарства. Като цяло при ЗЕТ процесите в организма изцяло се контролират с лекарства. Аз си бях направила табличка на Ексел кое кога се пие, че в даден момент медикаментите ми бяха над 10.

Общи условия

Активация на акаунт