Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 160
  • 838
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,момичета ! Предстой  ми 3 опит инвитро в Селена . Първите 2 бяха при др. Минев (неуспешни) и сега се чудя при кой да се запиша др Ставрев или др. Матев ? Има ли успели на възраст 43 + ? И как се справята чисто психичеаки след неуспех !

# 646
Здравейте, д-р Д. Ставрев следи ли бременни с тромбофилия и назначава ли терапия?

# 647
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, д-р Д. Ставрев следи ли бременни с тромбофилия и назначава ли терапия?
Следи. Аз бях на Клексан през цялата бременност+всички останали лекарства, които се назначават по време на бременност след инвитро.

# 648
Здравейте! Имате ли представа за приблизителна актуална цена на инвитро ако не се минава по здравна каса?
Така като гледам как вървят нещата се оказахме от тези “късметлии”, на които им казват че имат почти нулев шанс за зачатие по естествен път, но пък за сметка на това проблемът, който имат УЖ не е от тези, които позволяват кандидатстване по фонд…. No Mouth

# 649
  • до най-прекрасния мъж
Писала съм назад. Около 11 000 лв до трансфер включително - прегледи, изследвания, лекарства, инжекции за стимулацията, всичко. Цената е от 2021. Така че пригответе поне 10 000 лв с готовност за още.

# 650
Здравейте! Имате ли представа за приблизителна актуална цена на инвитро ако не се минава по здравна каса?
Така като гледам как вървят нещата се оказахме от тези “късметлии”, на които им казват че имат почти нулев шанс за зачатие по естествен път, но пък за сметка на това проблемът, който имат УЖ не е от тези, които позволяват кандидатстване по фонд…. No Mouth

Ако е удобно може ли да споделите с какъв фактор сте?

# 651
Силно нагънати тръби и от двете страни с тежка стеноза, но “пропускащи оскъдно” само при високо налягане .
При ММ има само един фактор и съответно не можем да пуснем по мъжки.
Казаха ми че, по женски не става, защото все пак е налице пропускливост, макар и оскъдна и при много високо налягане, което в комбинация със силно нагънатите свити тръби означавало шанс за естествено близък до нула…
Със сигурност ще потърся още мнения, но ми се иска да видя какво ме очаква най-вероятно

# 652
И аз съм с 2 нагънати тръби и с мъжки фактор , следете за общинско подпомагане ние подадохме скоро и чакаме отговор . Дават до 5000 при всяка община условията са различни . Успех !

# 653
  • до най-прекрасния мъж
И при нас положението беше такова. Аз с трудно пропускливи при високо налягане тръби. ММ с азооспермия, тоест тотална липса на сперматозоиди без спермогенеза. Ползвахме донор, който е 700 лв от цената.

# 654
А това общинско подпомагане отделно ли е от този фонд по който се кандидатства стандартно

# 655
  • Пазарджик
А това общинско подпомагане отделно ли е от този фонд по който се кандидатства стандартно
Да,отделно е.

# 656
Силно нагънати тръби и от двете страни с тежка стеноза, но “пропускащи оскъдно” само при високо налягане .
При ММ има само един фактор и съответно не можем да пуснем по мъжки.
Казаха ми че, по женски не става, защото все пак е налице пропускливост, макар и оскъдна и при много високо налягане, което в комбинация със силно нагънатите свити тръби означавало шанс за естествено близък до нула…
Със сигурност ще потърся още мнения, но ми се иска да видя какво ме очаква най-вероятно
Аз днес бях при доктора  със сходна диагноза съм и от утре започваме процеса, но няма да е по фонда поради наличната пропускливост.

# 657
Ще се радвам да споделите при вас колко е излязъл процесът.
Желая ви успех още от първия път!

# 658
Привет момичета! Някой по-запознат, би ли споделил протокола и епикризата от пункцията кога се подписват? ЗЕТ ще правим живи и здрави през септември.Притеснявам се, защото ще в  бъда командировка за около 2 месеца, мъжа ми също, няма да имаме възможност да я подпишем веднага  и незнам има ли някакъв срок тъй като сме по фонда? Благодаря предварително !:heart:

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 11:20 от imani

# 659
  • Пазарджик
Привет момичета! Някой по-запознат, би ли споделил протокола и епикризата от пункцията кога се подписват! Притеснявам се, защото ще в  бъда командировка за около 2 месеца, мъжа ми също, няма да имаме възможност да я подпишем веднага  и незнам има ли някакъв срок тъй като сме по фонда? Благодаря предварително !:heart:
Мисля,че беше7 дни след пункция,но попитайте все пак.

Общи условия

Активация на акаунт