Отговори
# 225
От Керем:

# 226
Ох, амаа.... 🔥🔥🔥 страхотен мъж е този Керем!
А сега разбирам колко много оборудване в необходимо само за 1 сцена 🤪

# 227
Акиф и още един репортер са направили лайв и са казали, че Ханде и Керем са много близки и според тях са заедно. Заради "Почукай на вратата ми" в момента не могат да говорят по въпроса, но скоро, след като сериалът приключи, със сигурност ще обявят връзката си. Хубаво вървяло всичко при тях, пламенно, с неизбежни малки караници. Двамата репортери са убедени, че те или някои други техни колеги ще ги изловят и тогава ще бъдат принудени да направят изявление. Дават пример с Хадисе и Каан Йълдъръм, както и Демет Йоздемир и Оузхан Коч.

Ето го и самият Акиф. Него всички си го познават и не му се сърдят много като им задава неудобните въпроси.

Вчера някой беше питал какво казват другите клюкари - Билял Озджан и помощничката му Туче за нашите хора. Общо взето всички журналисти са много добронамерени към тях. Тези двамата специално всеки ден снимат клипчета с разсъждения по темата - има ли любов между Ханде и Керем и всеки ден горе-долу стигат до нашите изводи. Понеже са дълги клипчетата, ще напиша само нещата, които тук не сме обсъждали:

- някой е посетил сета и за да не мръзне са го пуснали в караваната на Ханде, където били дъмбелите на Керем. В почивките тренирали заедно Kissing Face (Мен ако ме питаш дъмбели са им излишни, ама нейсе Stuck Out Tongue Winking Eye )

- тези дни някой от семейството на Керем си е пристигнал в Турция и той е поискал почивка от снимките, за да отиде до летището. Ханде е отишла с него Sunglasses

- тълкуваше се и езикът на тялото им - постоянно се бутат и отъркват един в друг, което ако не са си много близки, не биха го правили, разбира се. За пример като много добри колеги, но само колеги дадоха Демет и Ибрахим.

- за появите на Ханде на сета на Айнен, Айнен също говориха - имаш един почивен ден и така случайно се отбиваш да подкрепиш колегата си... при това няколко пъти Stuck Out Tongue Closed Eyes

Много им се радват, особено Билял.

# 228
Ханде е № 1 за миналата седмица Wink

# 229
Сигурни ли сме, че днес наистина очакваме фраг? 🤔

# 230

Никой не знае , сега гледах профила на продуцентите, мълчат Joy дано да е днес , че нямам търпение Heart Eyes

# 231
Аз си мисля, че прекалено рано ни пускат фраговете и после времето до събота ни се вижда цяла вечност Hands V

# 232

В туитър феновете не спират да пишат на продуцентите, очакват го днес и са много развълнувани, не се знае, миналата седмица ни го пуснаха по-късно мисля?

# 233
Миналата седмица го пуснаха в четвъртък, а обичайно - във вторник..

# 234
  • София
Малко хумор за отпускане преди сън  

Скрит текст:

А аз искам скоро да ги видя ето така, но не да и вдига ципа на роклята, а да и го сваля...

Тази ми е една от любимите снимки

# 235
Привет мили момичета💕 Нова съм и съм супер щастлива, че ви открих🤗 Аз явно съм пропуснала нещо и имам въпрос.. Къде изчезна онази кокарджа Балджа?!? При толкова драма и интриги ме съмнява да не я замесят и нея. Имам усещане, че тя ще отвори на Селин вратата.

# 236
Балджа я уволниха от раз и си тръгна с подвита опашка без Се ве Бе  Grinning
   Здравейте, момичета ! Добре дошли на престрашилите ! 🤗
     Стискам палци ,Танита ! Всичко да е наред !

Привет мили момичета💕 Нова съм и съм супер щастлива, че ви открих🤗 Аз явно съм пропуснала нещо и имам въпрос.. Къде изчезна онази кокарджа Балджа?!? При толкова драма и интриги ме съмнява да не я замесят и нея. Имам усещане, че тя ще отвори на Селин вратата.

# 237
  • София
Бамби защо така не харесва вече снимките на нашето момче?? Натъжава ме! На тежка ли му се прави?! Тактика ли е? Той, горкият, всяка снимка харесва, коментира, а тя... нищо! Тц... не се прави така. Много е лоша. 🤪 Пък аз да си кажа, покрай Керем открих много свои фетиши. Много хубави ръце има. По-атрактивни са ми от баклавата. Да не говорим за усмивката и зъбите му! 😅 А най-много ми харесва като е сериозен - леле като я стисне тази челюст. Не знаех, че харесвам такива силни и добре изразени мъжки челюсти... Спирам. Че прекалявам. А ММ знае как се пиша тук. 😆😆🤘🏼

# 238
Ааа няма да я Балджа, тя си търси друго Се ве Бе. 😀

# 239
Една гадина по-малко🎉
Балджа я уволниха от раз и си тръгна с подвита опашка без Се ве Бе  Grinning
   Здравейте, момичета ! Добре дошли на престрашилите ! 🤗
     Стискам палци ,Танита ! Всичко да е наред !

Общи условия

Активация на акаунт