Отговори
# 210
  • Плевен / София
Не че Серкан някога се е впечатлявал от мизериите, които Селин прави - тя полвината холдинг продаде и той пак нищо не й каза едно време...  Тя му е била винаги ясна - иска брак с него.
Ама той трябва да си помисли дали иска брак с нея наистина...
Ето това е въпросът....винаги ме е било яд, че за мръсотиите, които прави Селин минава между капките, а Еда по презумция е все виновна пред Серкан, до доказване на противното де....Пример...патентът...

# 211
От Туитър:
"Братовчедите на Керем, които имат група започнали да следят Ханде в Instagram. Те я подкараха семейно вече"

# 212
Чета си книжка със стихове и оп Селин пред мен Stuck Out Tongue Winking Eye мисля че й пасва идеално Wink

Книгата
Скрит текст:
(напоследък всичко , което споделям е от тази авторка, ще ви качвам и още , просто ми бърка в душичката Heart )

# 213
Няма какво да и се чудим на Селин ,че се задоволява с трохи .Има такива и жени , и мъже в живота .Нямат гордост , но всъщност са големи егоисти и дребни душици . Поздравления за Биге , добре направи Селин . А сега се сещам за Балджа - тази героиня беше по нелепа и от Ердем .Лошо измислена и нереална . Харесвам образи пълни с живот и реализъм , независимо дали са добри или лоши .
Здравейте дружки Heart

# 214
Страхотни разсъждения момичета!  Нямам какво да добавя повече. Аз  зациклих на темата Керем и Ханде. Гаджета ли са или са приятели ? Вярно е, че личния живот е неприкосновен и удоволствието от филма не зависи от това, но човек се радва на зараждането на една любов. Толкова са сладки и добре играят, че понякога ние зрителите се чудим дали е филм или реалност!
Желая ви хубав Фраг!

# 215
Дениз (AynenAynen) Wink

https://www.youtube.com/watch?v=CKrmsOXme7c

Според Adba.tv ние сме най-обсъжданата продукция за изминалата седмица

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 17:50 от mi_si

# 216
Здравейте отново, момичета!
Най-обсъжданите предавания в социалните мрежи за миналата седмица качвам отдолу. Едва ли някой се е съмнявал къде сме ние. Smile

Редактирам се да добавя слухове, които обикалят туитър - "Играта на Селин ще започне да се разкрива в края на 31-ви епизод и ще е напълно разкрита в 32-ри."  Не знам дали има нещо вярно, но се надявам скоро да започнем да се връщаме към романтиката между Еда и Серкан Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 19:04 от hopexx

# 217
  • София
Няма какво да и се чудим на Селин ,че се задоволява с трохи .Има такива и жени , и мъже в живота .Нямат гордост , но всъщност са големи егоисти и дребни душици . Поздравления за Биге , добре направи Селин . А сега се сещам за Балджа - тази героиня беше по нелепа и от Ердем .Лошо измислена и нереална . Харесвам образи пълни с живот и реализъм , независимо дали са добри или лоши .
Здравейте дружки Heart

Провокирана от последното изречение си позволявам да отбележа, че в сериала за съжаление не видяхме до този момент нито един образ от групата на така наречените лоши, т.е. отрицателен герой, който да е пълен с живот и реализъм! Това се отнася както за споменатите Селин и Балджа, така и за останалите, които вкараха в сериала и след това много бързо изкараха! Някои от героите с отрицателни роли (поне спрямо Еда) като Айдан направиха впоследствие бяла и добра до известна степен и толкова! Както вече е писано в темата, не им се получава нито на старите, нито на новите сценаристи  изграждането на успешни лоши герои! Sunglasses

Една прекрасна Ханде Ерчел с ослепителна усмивка от мен:

# 218
Башак и Анил ще отговарят на въпроси тази вечер  за програмата Onedio Wink

# 219
  • София
Реакцията на един верен фен след снощната реклама на Ханде и кореспонденцията на Керем и Бамби в Инстаграма

Бюрсин горд от жена си, обичам да го виждам 

# 220
Нашата красавица Wink

Wink
https://www.youtube.com/watch?v=Fd27zuhYbmc

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 18:30 от mi_si

# 221
Привет,
сцената до камината е чувствена и прекрасна, Серкан според мен започна да се интересува от Еда, както сам каза защото покрай нея започва да чувства, и той не знае какво но трепетите ги има.
На мен ми беше интересна сцената в неговия апартамент, когато даде пръстена на Селин. С такова нежелание го даде и тя като му благодареше той не гледаше в нея, беше смутен неприятно от това, което става. Стои на разстояние, явно доста е объркан. Но за да се реши да остави голямото грозно пиле трябва да си спомни всичко, иначе ще се чуди как да не я нарани. А тя започна още повече да го манипулира, като каза във вилата, че той отново се държи по стария начин с нея, а тя това не го иска и пожела да си тръгнат. Беше подготвила пресата и Серкан нямаше как да не и даде пръстена.
Аз мисля, че той  ще се влюби в Еда преди да си спомни всичко. Когато и зададе въпроса той или Дениз, май несъзнателно ревнува, защото му говорят за голяма любов, а тя изведнъж е щастлива с друг и то много бързо. За мен това беше доста глупава и спонтанна постъпка от Еда. Младостта й не може да я дари с търпение, а и болката от това, че е забравена е голяма, независимо че вината не е в Серкан а в това, което му се случи.
Мисля си, че това е ход на сценаристите да забъркват още повече каши и да имат време да ги оправят, дано имат идея как да стане това. Защото по някога ми се струва, че са спонтанни като Еда, правят нещо без да мислят за последиците.
Заплетоха историята като "петле в калчища", чувала съм го от баба ми, но не съм го виждала.

# 222
Откраднах нещо от рускините, понякога имат страхотни попадения.

Еда имаше сън, в  който Серкан й предложи и тзи сън  се  сбъдна.

Когато той изчезна тя сънува, че той се връща. И той всъщност се върна скоро след това.

Сега въображението на Еда я кара да  мисли, че Серкан ще си спомни всичко ... ние сме само на няколко крачки от това. И нямам идея как ще издържим този момент.

# 223
Бързам да се запиша и ще бягам да се връщам да Ви чета. Благодаря за темата. Тези двамата са страхотни. Heart Eyes

# 224
Това ат Акиф Яман /братовчед на Джан яман/, журналист, ама от клюкарите, обикновено пише истини. Това е в ИГ профила му, може ли някой да преведе.

Общи условия

Активация на акаунт