Относно трейлъра имам няколко идеи, ама може да са грешни:
Серкан пита Еда чия любов е по-хубава - на Серкан или Дениз - тук има две опции:
1) че Серкан още вярва на Селин, че не е обичал Еда - т.е. Серкан може би смята, че няма любов между Дениз и Еда и всичко е постановка и стратегия на Еда

2) Но може е обратното - Серкан да се е примирил, с това което приятелите и семейството казват, че е обичал Еда и да ревнува и да иска да разбере дали Еда има чувства към Дениз.

Виждаме Джерен да пие някакви хапчета - и се чудя дали е възможно да се натрови и да се обади на Дениз. Да развали срещата между Дениз, Еда, Селин и Серкан.... и Дениз да закъснее или да не отиде?

Виждаме, че Мелек заключва Селин, но смятам, че Ферит ще й отключи и тя бързайки ще отиде на срещата... и както винаги ще се появи в неподходящ момент и ще развали романтиката между Серкан и Еда.

Ама имаше инфо, че Джерен също е там и снима при яхтата... така, че може да ми е грешна теорията или пък Джерен и Дениз заедно да дойдат... ама не виждам много логика.
Има и друг вариант Джерен да се появи, за да разобличи Еда - че това е постановка - ама и това ми се струва малко прибързано и припряно - да подлее вода на приятелка.
Иначе за дочутият разговор от Селин - където Джерен е в истерия, че няма да позволи на Еда да се възползва и подиграва с чувствата на Дениз... това ме води на мислълта, че Селин ще каже на Еда за чувствата на Джерен - само и само да нарани Еда.
Или ще използва това за да я очерни пред Серкан.В очите на Селин - Еда й открадна Серкан... А сега краде Дениз от една от най-добрите си приятелки...

"
Пусне ли Ханде нещо ново, активизира се и той. Не е голям фен на социалните мрежи, но като почне едва ли не да се оправдава.
Айде няма нужда.