Добро утро, прекрасни момичета! 

аз гласувам за бижу , вероятно пръстен (годежен) , по-малко вероятно колие , никак вероятно обици
)

Много ми харесва предположението на Leddel за събитията около изчезването на Серкан и ми се ще истината да е някъде там. По повод на тези събития още тогава си задавах въпроса как рибарят го гледа в дома си сам .Логично би било да се обади на полиция, посолство, болница, та той е бил с тежка травма на главата ,а той ей така намерил човека и се грижи сам.Споменаваха за лекари, но къде са го лекували, нали трябват лични данни на пациента. При това не е кой да е , а известен бизнесмен и архитект.Хайде ,после дошла Селина , /уж първо за нея се сетил /и си се гледкат двамата в гората.Тя се е възползва от безпаметността му , като му разказва полуистини и лъжи.Живеят в пълна тайна уж по негово желание ,докато не се обажда пернатото на Айдан.Като се върнаха във фирмата Селина издекламира какво уж се било случило ,без да позволи на никой да задълбава в историята ,според мен защото се страхува , че версията ѝ няма да издържи и при първото съмнение от страна на Джерен , а по- късно и на Ферит,прекъсна разговора и изчезна. Тук ще кажа като шопа" И я не знам как е ,ама и така не е".
синя е и се слива с ризата му
права си , големичка е , което не изключва да има и пръстен вътре освен другото нещо

синя е и се слива с ризата му
права си , големичка е , което не изключва да има и пръстен вътре освен другото нещо 
Препоръчани теми