Отговори
# 345
Гледах пак фрага и ми хрумна следното. Ако Джерен и Дениз се загаджят, Джерен може да се успокои, да стане пак добрата приятелка и да отстъпи за временно ползване Дениз. Т, е да се съгласи играта на Еда и Дениз да продължи за малко, докато се види реакцията на Серкан.

# 346
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Hug

# 347

Добро утро и от мен, мили момичета! 🤍
Пожелавам ви усмихнат и слънчев ден!
За фрага всичко сте изкоментирали, само ще добавя, че каквото и да се случва в сериала, щом наближи Свети Валентин ще измислят как да ни покажат един романтичен епизод. Интересно ми е само дали са ни показали финала на епизода, или не? Как мислите? 💙

# 348
Може би са ни показали финала на епизода. Няма да им е за пръв път. Малко е дразнещо да, дано да не свърши с подаряването на подаръка. Иска ми се да видим какво има вътре в кутията. Малко е тъпо да я рекламират в промото за епизода и да не я отворят в епизода, за който е фрагмента. Не ми се чака още една седмица...

Иначе относно старият Серкан сещам се, че заради травмите, че е изоставен/отпратен като дете, това да бъде изоставен му е комплекс.
Не смееше да каже на Еда "остани"- т.е. може би и сега ще е проблем да признае чувствата си и да каже да се върне при него.

Надявам се да включат университета или някой работен проект - да се наложи да работят заедно. Примерно на Еда да й е нужна помощ за университета... или пък на Серкан да му е нужна помощ по даден проект в работа.

Исакам да ги видя един до друг... ясно е, че няма да ги съберат, но поне да са заедно в дтуги ситуации.

# 349
Добро утро
От Ханде

# 350
Добро утро Flowers Hibiscus
Бърборанка май каза да почваме залагане какво подарява Дениз Grinning аз гласувам за бижу , вероятно пръстен (годежен) , по-малко вероятно колие , никак вероятно обици Joy
Или някакво цвете от този тип (макар че ми се иска Серкан да й подари такова Heart)
Скрит текст:

Стихчето за деня
Скрит текст:

# 351
Flowers Cherry BlossomМного ми харесва предположението на Leddel за събитията около изчезването на Серкан и ми се ще истината да е някъде там. По повод на тези събития още тогава си задавах въпроса как рибарят го гледа в дома си сам .Логично би било да се обади на полиция, посолство, болница, та той е бил с тежка травма на главата ,а той ей така намерил човека и се грижи сам.Споменаваха за лекари, но къде са го лекували, нали трябват лични данни на пациента. При това не е кой да е , а известен бизнесмен и архитект.Хайде ,после дошла Селина , /уж първо за нея се сетил /и си се гледкат двамата в гората.Тя  се е възползва от безпаметността  му , като му разказва полуистини и лъжи.Живеят в пълна тайна уж по негово желание ,докато не се обажда пернатото на Айдан.Като се върнаха във фирмата Селина издекламира какво уж се било случило ,без да позволи на никой да задълбава в историята ,според мен защото се страхува , че версията ѝ няма да издържи и при първото съмнение от страна на Джерен , а по- късно и на Ферит,прекъсна разговора и изчезна. Тук ще кажа като шопа" И я не знам как е ,ама и така не е".
  Много харесвам образа на верния приятел и ми се ще Дениз да е такъв за Еда , както беше Исо  за Дафнето.
   Това , което прави Селина ,е да гради пясъчни кули, които когато и да е  ще се срутят на безмозъчната ѝ глава .
   Не знам какво ни очаква в събота , но  очаквам епизода с нетърпение, още повече , че ще има ревнуващ Серкан , а той е малко филмово бижу.Flowers Cherry Blossom
       Хубав и успешен ден!:hibiscus:

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 09:16 от Mery18

# 352
  • Кърджали
Кугията е доста голяма гледам, та идея си нямам какво ѝ подарява. Има вариант подаръка да не е финала, а някъде по средата и след това да са думите на Дениз "Когато го намерихме за първи път с Еда сложихме ръце въхрху него и си обещахме че някой ден ще се оженим" и да е нещо което той пази от детството им.

# 353
Алекс, гледах го още 3 пъти, докато видя тая кутия Joy синя е и се слива с ризата му Joy права си , големичка е , което не изключва да има и пръстен вътре освен другото нещо Joy

# 354
  • София
Добро утро момичета. Да започнем деня с чаша горещо кафе     

Браво на Ханде и Керем, ето така се промотира сериал. 

# 355
Wink
https://twitter.com/i/status/1359404671711014913 - 1 част
https://twitter.com/i/status/1359404212866736130 - 2 част

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 09:38 от mi_si

# 356
Аз се чудя каквъ е поводът и за кого са подаръците.

Рожденият ден на Еда е през м. май, а не през февруари...

Ама те тотално объркаха хронология и време. Серкан изчезна през м. януари, уж 2 месеца го нямаше, а празнуват св. Валентин.

Ако се окаже, че от Св. валентин е станало м. май ще е странно...

Не разбирам какво става - дано имат обяснение.

Първо си помислих, че е парти за годеж. Но не виждам Айфер. Т.е. не е годеж.

А може би Еда е получила проект... или пък се дипломира... или пък напуска фирмата и е прощално парти.

Или пък е рожденият ден на Дениз.

Дениз: Искам любовта на живота ми никога да не забрави този ден. Скъпа Еда, би ли отворила тази кутия?

Алекс, гледах го още 3 пъти, докато видя тая кутия Joy синя е и се слива с ризата му Joy права си , големичка е , което не изключва да има и пръстен вътре освен другото нещо Joy

И аз мисля, че не е пръстен - но 100% е нещо свързано с неговата любов крита години наред.

# 357
Здравейте,
kukli4ka456 според мен е парти по повод очакваното бебе на Енгин и Пъръл. Кутиите са на масата пред тях.
И аз мисля като теб, че подаръка за Еда е свързан с детството им и неговата любов към нея.

# 358
# 359
  • София
Привет!
Аз мисля, че в кутията има нещо, изработено от дърво - напр. къщичка с градина, звезда с поставен върху нея пръстен...от бамбук могат да се изработят най-различни предмети...

Мен ме тревожи "агресивността" на Дениз - струва ми се, че той не възприема годежа за игра, а за прекрасна възможност...

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 10:21 от Gugutka52

Общи условия

Активация на акаунт