Отговори
# 360
Здравейте момичета Simple Smile
Въпреки Св. Валентин, празник, който е най-близо до догадките ни, струва ми се, че празникът е личен на Еда (напр. - дипломиране най-после). Може и да ни заблуждават, де. Но си мисля, че и колието с медальона - розово цвете от Серкан е също по този повод. (Така че ... пръстенът остава при него, а новото цвете - при нея, така и двамата няма да забравят Wink). А голямата кутия на Дениз съдържа според мен предмети - общи спомени, защото нали е "любовта на живота му" от ученическите години. Пазил е специални предмети и е създал такива в името на тая любов. Нещо като тая звезда, която се вижда на масата в един от кадрите. Между другото, този епизод, като гледам, май ще е на звездите. И обеците на Еда са звезди. Това е моето предположение. До колко е адекватно изцяло, ще видим...
Цитат
Кате, Sparkling Heart Еда надали ще разори Серкан с тези цени, но и бижутата са от фабрични, а не естествени диаманти.

От кристали Сваровски има подобни бижута и цените им са много по-ниски.
Мира, аз изключвам Серкан да се представя с бижута - фабричен продукт и камъни Сваровски. Толкова внимателно избира, че не допускам да мине с евтиния. Целия му авторитет на голям бизнесмен се срива в моите очи. Само истинско, естествено! GrinningHug

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 10:09 от Katya_I

# 361
  • Бургас
Здравейте,
Мира, поздравления!
Твоите разсъждения ме наведоха и на друга мисъл-Селин проми мозъка на Серкан за манипулаторката Еда, в която съмнително са попаднали /случайно ли?/ 45% акции на холдинга /техния!!!/.
Но, оказва се /за един нормално мислещ човек/, че Еда не е користна. Тя върна скъпия пръстен /можеше да го задържи/, предложи му да купи скъп пръстен за годеницата си/можеше да се зарадва, че той избира по-малко и евтино бижу за Селин/. Освен да си спомни, тя нищо не поиска от него, за нищо не го помоли, не се изживя като собственик на толкова акции, напротив - разказа му за Аполон, даде му да чете откъс от книга....
Теорията на Селин издиша и Серкан осъзнава все повее това, но не му пречи да наблюдава и претегля Селин...

# 362
Аз казвам, че й е купил чифт чорапи, гащи, потник и комбинизон 🤔 И един дезодорант де, къде го забравих, може и един сапун, с аромат на зюмбюл 🌷
Кутията е голяма, ще ги побере 😆

# 363
  • София
Според мен няма да празнуват Св. Валентин в сериала, балоните и т.н. са от Дениз, за да дразни Серкан. Нали ще го карат да ревнува, Еда в колата се заканва “дръж се, Серкан Болат, идваме”. Така че явно има план и Дениз е част от него. Дали за него ще е само игра или ще го приеме за възможност, няма значение. Единствено се надявам да не превърнат образа му в пислик, защото такъв, какъвто е сега, много ми допада. Интересно ми е с Ферит какво ще стане сега, след като Джерен се преориентира. Въобще на Феро хич не му върви - всичките жени, в които се влюбва, са влюбени в приятелите от детството си. Аман! Аз ви казвам. Да се хване с Айдан, екстра ще му е! 😅🤘🏼 Относно партито накрая, най-логично е да е дипломиране. Но защо Еда да кани Селин и Серкан на него, а близките й ги няма?! Освен това не знам да се подаряват подаръци. Така че е възможно да е нечий рожден ден. Но защо Еда получава подарък, ако не е нейният? Да празнуват бебето на Пъръл и Енгин толкова рано, ме съмнява. Бебешко парти се прави след раждането, поне аз само на такива съм била. Да видим кои присъстват - Мело, Лейля, Ердем, Пъръл, Енгин, Ферит, Джерен, трима непознати, Селин, Серкан, Дениз и Еда. Дениз не иска Еда да забрави този ден - той някакъв специален ли е или Дениз иска да го превърне в такъв?! Подарява й подарък. Може да е откриване на неговото кафене, тези балони и обстановката приличат на такова нещо, но пак - Селин и Серкан какво правят там?? Мен тяхното присъствие ме бърка. Че и са до Еда...

# 364
Нашето Бамби още май го боли вратът ...

# 365
Честно казано.. моите мисли за фрагмана са мнооого объркани.
Съгласна съм с амнезията на Серкан, с това да се влюби в нея преди да си спомни, независимо колко трудности и болка ще донесе всичко това, но не одобрявам такъв прекрасен мъж като Серкан да бъде манипулиран и мозъкът му да бъде промиван по този начим от тази кокошка Селин, болезнено е да се гледа дори. Не разбирам как Серкан, който иначе е толкова проницателен, не може да види под маската на Селин. Наистина не го проумявам..
За Дениз.. много ми харесваше идеята за мъж, който да е само приятел на Еда и да я подкрепя, но такова нещо май съм виждала само американския  One Tree Hill (Хейли и Лукас). Дениз сякаш твърде насериозно взе идеята за фалшивия годеж. Разбирам, че трябва да са убедителни, но той прегърна идеята твърде радостно и твърде много се радва. А може би се надява, че Еда ще се влюби в него с времето? Вече съм със смесени чувства за него, защото той не и помага, а и вреди. Обърква и нея, и Серкан. Силно вярвам, че подаръкът няма да е пръстен, а това нещо от детството, за което разказваше, но и самия разказ ме дразни, защото не е случайно изплъзване на думи, а си е целенасочено. Това ще смути Еда и тотално ще обърка Серкан.
За колието - пръстен силно се надявам Еда да не го приеме, защото той е това, което ги свързва от самото начало, а връщайки го Серкан дава смесени сигнали.. Един вид "Вземи си го да си спомняш за мен, а аз за теб -не". Освен ако не й е взел колие, а е оставил пръстена в себе сиз което маааалко ме съмнява. Не ми се иска Еда да се радва на трохичките, които Серкан и дава, за да и поддържа надеждата жива и да я държи около себе си, защото иска присъствието и влиянието й. Не, мерси. Много си го обичам, но това си е подигравка. Хем съм сгоден за едназ хем давам пръстена на друга. Друг въпрос е ако започне да се съмнява в годежа на Еда и пробва реакциите й и се съмнява в Селин и иска да види дали любовта на Еда е още жива, друго не се сещам.
Не знам дали епизода е за Св. Валентин и изобщо дали в Турция го празнуват, но се надяам тази седмица да компенсират липсата на ЕдСер сцени от миналия епизод. В live-a Ханде и Керем казаха, че са снимали в къщата на Еда, може да се е наложило Серкан да я взима от дома й или за нещо да иде до там и да получи някой проблясък. Надявам се да имат общи сцени и да са по-дълги от няколко секунди. 😍

# 366
# 367
Хрумна ми, че подаръкът на Дениз може да е гривната, която Еда е загубила като дете. Изненадата и шока на лицето й са видими. А той показа, че добре я познава и знае доста за миналото й. Представете си ако е намерил оригинала и го е пазил толкова години...как ще реагира Еда?

# 368
  • София
Защо Серкан така нервно подплясква Селин тука?
Нещо нервен ми се вижда.

# 369
От продуцентите : "Още една любов приключи" очевидно няма връщане на двойката Ферит-Джерен Disappointed Relieved Надявам се да не махнат Ферит от сериала. Заслужава да е щастлив.

Не съм гледала още последните серии  но нещо споменахте за Мело и Ердем Scream определено не искам да ги събират Unamused

# 370
Доволен Heart Eyes

# 371
Хареса му целувката, викаш 🤪😀

# 372
Магийке, то няма какво да се проумява за Серкан и това, че не вижда каква е Селин. Той не я познава като такава. Тя започна с номерала по-късно, когато се появи Еда, а той този интервал от време го е проспал в лодката 😆

# 373
  • Пришълец
Хрумна ми, че подаръкът на Дениз може да е гривната, която Еда е загубила като дете. Изненадата и шока на лицето й са видими. А той показа, че добре я познава и знае доста за миналото й. Представете си ако е намерил оригинала и го е пазил толкова години...как ще реагира Еда?

Много добро предположение, Роси. В такава голяма кутия очаквах да е друго, последно бих се сетила за изгубената гривна, но такъв подарък много би разчувствал Еда, а Дениз я познава и ще ѝ поднесе нещо специално....

Магия, само да вметна, че много красиво са ти подредени постовете винаги.Hug И сутрин така, ако снимки/гифчета не са от една сцена, то ще има друго общо между тях и така поставени в началото и края на текста...  прегледно и красиво е. Сори за отклонението Stuck Out Tongue Winking Eye
А Серкан Болат си беше такъв и в началото - все дава противоречиви сигнали на Еда....

# 374
Според мен тази реплика ,,Когато за пръв път с Еда я намерихме, сложихме ръцете си отгоре и си обещахме, че някой ден ще се оженим" е за морската звезда, която Серкан взима от масата. Мисля си, че неслучайно така наблегнаха на нея и точно в този момент звучат тези думи. Според мен тогава Дениз ще му разкаже тази история за намирането ѝ.

Мисля си и че след скока от 2 месеца, там Свети Валентин трябва да е минал.

Общи условия

Активация на акаунт