Отговори
# 405
Без изненади. Керем е № 1 за изминалата седмица Wink

# 406
  • София
Ето го зайчето .....

Сега започвам да навързвам нещата   
Първо репортажа за това, че Керем се мести при Ханде. Сега пък  Хандемий е добавила нова снимка в "Instagram Stories" и е написала отдолу:  - "Подготвям се с новия ми дом✨"
Хайде да видим, какво зайче ще изкочи от този храст   

# 407
  • Кърджали
БлагаВест, не знам, помня че по едно време го питаха Керем дали дава идеи за дома на Ханде на което отговори - неин си е, ако попита някойнден за съвет, тогава

# 408
  • София
БлагаВест, не знам, помня че по едно време го питаха Керем дали дава идеи за дома на Ханде на което отговори - неин си е, ако попита някойнден за съвет, тогава
Да, попитаха го дали би и помогнал при избор на жилище. Това което явно сега е купила. На няколко пъти попаднах на материали за това че ще купува жилище.

# 409
  • Пришълец

Серкан освен към цветя дали не е алергичен и към балони Joy

# 410
  • Кърджали
Те балоните са голям алерген...
Исибено когато друг ги подарява на жена към която хич не си безразличен

# 411
  • Пришълец
Жалко, че Сейфи няма да е в офиса, за се погрижи за балоните подобаващо, както някога беше с басейна Joy

# 412
  • София
Преди 2 години Ханде Ерчел  се премести от старата къща, която се намираше  в  кв. Улус и си нае квартира за 7 хиляди лири на месец, за да бъде по-близо до болницата, където се лекуваше майка ѝ в района на  Бебек.  След нейната смърт, тя отиде да живее със своя баща в друга къща, а сестра й Гамзе  живее отделно със съпруга си, пак в същия квартал.
От известно време Ханде упорито търсеше да си закупи нейно собствено жилище. Явно има някакви планове, които не позволяват да живее заедно с баща си. 

# 413
Някой в туитър си е играл 😏

БлагаВест, еми не върви да се гонят голи из коридорите, а баща й да спи някъде там. Или да репетират сцените с душа, секцията и леглата... Сигурно й трябва и по-голям терен, не са особени ниски и правят големи крачки 😆

# 414
  • Кърджали
Който е правил тази  схема - аферим, машшала, браво...

# 415
Сега като чета за нов дом си спомням ,че съпругът на Гамзе (май е някакъв строител ,архитект, инженер или нещо такова 😆) и Нилайко (  дано съм го написала правилно ) бяха качили едновременно стори на някаква къща и тогава фенове предположиха ,че е новият дом на Ханде и може би са били прави ... 😀
Намерих го :

Честит да и е и изпълнен с много любов 🥰

# 416
Гледах фрага много ми хареса загатва че ще има интересни моменти дано повечето да с Еда и Серкан.Исками се той да вземе вече да  започне да си спомня нещо а не само проблясъци, да не се разточва като лукуми.
Какво ли има в кутията? Тя е голяма не ми се вярва да е пръстен.
Искам да има повече интрига тоест Еда вече да не обръща такова внимание на Серкан и това да го дразни че тя не се интересува от него. И тогава Серкан да започне той да я преследва.
Незнам докога Серкан ще играе по гайдата на Селин , никой ли неможе да я разкрие?
Иска ми се Ферит да си намери половинка съгласна съм това да е и Селин.
Красива

Любов.......
Иска ми се по скоро са се върнат тези дни....

# 417
Аз от фрага , колкото и да е объркващ , разбрах ,че Еда се притесни от Дениз .А като разбере и за чувствата на Джерен съвсем ще съжали .Освен това за разлика от някои от вас аз си имам едно наум за Дениз .Той ще се опита не само да спечели Една , но и мисля ,че ще се възползва от ситуацията и ще и се натрапи . Дано се лъжа за него .
Добра вечер , дружки Heart Eyes

# 418
Кое според вас ще е следващият спомен на Серкан ???
Аз залагам на това ,че гледаха заедно звездите

# 419
  • София
Сега като чета за нов дом си спомням ,че съпругът на Гамзе (май е някакъв строител ,архитект, инженер или нещо такова 😆) и Нилайко (  дано съм го написала правилно ) бяха качили едновременно стори на някаква къща и тогава фенове предположиха ,че е новият дом на Ханде и може би са били прави ... 😀
Намерих го :

Честит да и е и изпълнен с много любов 🥰
Sezariya Точно така. Аз го търсех, но не можах да го намеря. Зет й е в строителния бранш. Има строителна фирма. Нищо чудно той да е съдействал за намирането на жилището. Само така и не можах да видя хубаво, това в отражението на вратата на втората снимка, Ханде ли е?

Налбантова  Не върви зетя да се разхожда по гащи пред тати.  Нали при тях морала е на първо място. Не могат да се целуват, да се къпят заедно под душа и да влизат голи в джакузито. Тати ще вземе да получи някой инфаркт.

Общи условия

Активация на акаунт