Отговори
# 390
А масаж как така ще му прави, ааааа! 🤯 Турските домакини сигурно не правят масаж на мъжете си, или дори и да правят са облечени със зимни якета. 😉

# 391
  • София
Турското СЕМ да посетят Кобилкина за един масаж с освобождаване. 😉

# 392
  • Пришълец
Миси, тъкмо попаднах и аз на информацията, че са санкционирали Фокс за масажа, джакузито и под душа, че били еротични, та се чудех вярно ли е... А защо чак сега, минаха 2-3 епизода? Насилие и убийства може, а любов не, без коментар съм Close Занапред може би ще са по-предпазливи, но това вече е заснето, пък и целувките им в последно време са си досущ като истински. Вживяват си се нашите хора, а ние за разлика от турците им се радваме.

Ау, срамота! Joy

# 393
Даже закъсняха. Тяхната кръщелница - Семиха, отдавна я няма. Сега няма да се изненадам, ако се върне от екскурзията си до меката на леблебията 🤨

Бързо питане - Енгин и Пъръл колко пъти са се целували по устните??

Другия път да сложи един чувал..

# 394
Нов дом ли ще има Хандемий? Не разбирам точно какво пише долу?

# 395
Май превода е, че се мести в нов дом?  С гугъл излиза "Аз и новият ми дом сме готови".
На предната страница имаше клип на Билал, че нашия се мести при нея. Trollface  
Сега дали е вярно, съквартиранти ли ще са, аркадаши или нещо друго... bilmiyorum

# 396
  • Пришълец
Звездни бебета 🐣

Това най-вдясно трябва да е Мави...

# 397
Дааа, Мави е.. голяма е бухтичка, да я хванеш и да я нагушкаш 🥰

# 398
Като сме на тема Мави 😏😏😏

# 399
  • София
Сега започвам да навързвам нещата   
Първо репортажа за това, че Керем се мести при Ханде. Сега пък  Хандемий е добавила нова снимка в "Instagram Stories" и е написала отдолу:  - "Подготвям се с новия ми дом✨"
Хайде да видим, какво зайче ще изкочи от този храст   

# 400
Ето го зайчето .....

Сега започвам да навързвам нещата   
Първо репортажа за това, че Керем се мести при Ханде. Сега пък  Хандемий е добавила нова снимка в "Instagram Stories" и е написала отдолу:  - "Подготвям се с новия ми дом✨"
Хайде да видим, какво зайче ще изкочи от този храст   

# 401
Цитат
„противоречат на турската семейна структура“
Joy
Ми да глобят хотела в Сапанджа, като е в противоречие със семейната структура. Какви са тия душове и джакузита? Sweat Smile

# 402
Турското СЕМ да посетят Кобилкина за един масаж с освобождаване. 😉

Ох със сълзи се смея,те СЕМ ако видят Кобилкина няма да ни пуснат с Икаруса в Турция.
Споко интернационалните фенове ще платим глобата с лихви,че според мен ще има още горещи сцени до края на сериала🙏🏻❤🔥

# 403
  • Кърджали
Ои принцип Ханде от отдавна правеше ремонт на дома си ( в един репортаж преди не помня колко време бяха питали Керем дали ѝ помага с идеи за дома ѝ..... Та явно вече ремонта е приключен. Па сама ли ше живее тсм, ста съквартирант ли, тя ск знае

# 404
  • София
Ои принцип Ханде от отдавна правеше ремонт на дома си ( в един репортаж преди не помня колко време бяха питали Керем дали ѝ помага с идеи за дома ѝ..... Та явно вече ремонта е приключен. Па сама ли ше живее тсм, ста съквартирант ли, тя ск знае
Алекс това е нов дом. Когато Ханде си купи новата кола преди Нова година, сестра й беше написала в Инстаграма, нещо от рода, че първо е трябвало да си купи жилище, а след това кола. А Ханде отговори, че и това ще стане. Доколкото съм чела в момент тя живее под наем.

Общи условия

Активация на акаунт