"Едно нещо е сигурно.. този път Серкан Болат се влюбва в Еда по-страстно, по-лудо, по-бързо и по-неустоимо. Той просто не може да бъде без нея." 

Здравейте момичета и от мен! Толкова много сте изписали, аз имам за наваксване половината от миналата тема, гледам да не ви изпускам, но имам да се връщам назад да ви дочитам. Друон е постнала много вярно за мен мнение на блогърка, съгласна съм и аз. За да се отдалеча малко от емоциите даже успях да се пристрастя към "Научи ме да обичам"(чок гюзел тези турски актьори, направо радват окото да не стане като спам, но този Кадир Доулу каква стойка има само, сякаш ти казва: готов съм срещу целия свят да застана, ако си до мен! Не е целия на баклавички като нашия сладкиш, но много добра физика има).
и си го изгледах на маратон, а вчера и днес гледах 28 и 29 серия с бг буквички на "Почукай на вратата ми". Какво да ви кажа, момичета: ако някой ви е хванал за ръка и ви стиска така, че чак кокалчетата на пръстите са му побелели, гледа ви с объркано-блуждаещ поглед и ви предложи брак, не му казвайте "да".
Аз пак като развалена плоча да си кажа, че тръпката доста се изгуби след 20 и някой епизод, не спирам само заради Ханде и Керем и тяхната магия. А те са ми интересни даже само като стоят и се усмихват или нещо си говорят, без да разбирам какво!
За фраговете и озета мнението ми е, дано да не задълбаем на плитко и да успеем да продължим без повече размиващи и нелогични развръзки. Феновете от цял свят заслужават магията на тази приказка да продължи!
Препоръчани теми