Отговори
# 600
Балоните може би имат някаква противотежест вързана отдолу. Съмнявам се Серкан да ги награби.

# 601
Сладурчета! ❤️❤️❤️

# 602
# 603
Да се включа и аз . Дано скоро да се простим със Селин. Просто не мога да я търпя. Освен това много искам да гледам как Серкан  ревнува Еда . Смятам че тя трябва да го поизмъчи.
Утре няма да мога да гледам епизода и страшно ме е яд, но ще ви чета непрекъснато. Пожелавам ви много емоции.

# 604
Ново от Керен:

# 605
  • София
Ууу тази фенка си я бива! 😍 Керем обаче изглежда леко стреснат. Сигурно Ханде снима и той знае какво го чака след това. Сапанджъ вайб... 😅

Иначе много ми хареса снимката от предстоящия епизод на Серкан и Еда. Еда изглежда толкова щастлива и безгрижна, човек ще вземе да й повярва, че е влюбена и доволна. Почти. Wink А Серкан е толкова отегчен и съсредоточен в работата, с което се опитва да прикрие раздразнението си. А дано, ама надали. Wink

# 606
Heart Eyes

От Туитър:
"Явно епизодът утре ще завърши с отворената кутия, днес снимките за 32 еп. са продължили от кафето на Дениз, а и стайлингът на всички е същият"

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:51 от mi_si

# 607
Явно сериала вече има над 2 мил. фенове и нашите са пуснали клипче за благодарност.

Надявам се на хубав епизод утре и поне малко вече Серкан да започва да се усъмнява в Селин.

Тази програма стои под лайфа който върви в момента по Фокс. Не разбирам много но май сериала го повторят в 00.15 часа. Така ли е или ще се излъчва на живо тогава може ли някой да поясни ако го разбира.
FOX TV'de Bugün:

07.00 - FATİH SAVAŞ İLE SABAH SOHBETLERİ
08.00 - İSMAİL KÜÇÜKKAYA İLE ÇALAR SAAT (CANLI)
11.00 - ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN (CANLI)
13.00 - BAY YANLIŞ
14.00 - TEMİZLİK BENİM İŞİM (YENİ BÖLÜM)
16.00 - ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA (YENİ BÖLÜM)
19.00 - SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER (CANLI)
20.00 - SON YAZ (YENİ BÖLÜM)
00.15 - SEN ÇAL KAPIMI
03.00 - ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA
04.45 - ZÜMRÜDÜANKA
06.00 - KADIN

# 608
Я да организираме един конкурс със снимки - "Най-подходящ нов годежен пръстен за Еда"

Моето предложение:

Ще продължа после с още. Simple Smile

Много са красиви , аз съм за първия Heart
или

# 609
Пръстена за Еда задължително трябва да е с бял камък!!!
Да не кичозен,но да е изискан може би някоя красива безкрайност би подхождала на пръстите на Еда

# 610
И аз си го представям с бял камък и от бяло злато. 🤍
В спойлер слагам моя пръстен, който много си обичам, понеже точно така си представям и този на Еда:
Скрит текст:

# 611
  • Плевен / София
Пръстена за Еда задължително трябва да е с бял камък!!!
Да не кичозен,но да е изискан може би някоя красива безкрайност би подхождала на пръстите на Еда
Като тези ли ?

# 612
  • Кърджали
С годежите не се оправиха, затова викам Серкан следвашия път да не губи време с годежи, а направо брачната халка да ѝ слага. Кой ше си играе с "ще се омъжиш ли за мен", то ясно, че отговора ще е да...Да урежда служителя в брачното и да си я взима за жена.

# 613
azisiq това е програмата за тази вечер , от 00 ччаса има повторение на серията от предната събота
Магия, страхотен пръстен Heart
и аз да покажа моя Joy

Мисля да лягам, че по-бързо да дойде утре Joy лека нощ , утре гледайте да не се измаряте много , че имаме работа Joy къде ще гледаме, къде ще туитваме, къде ще четем Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 22:51 от mikipoli

# 614
Ама много са сладки тези “Аркадаши”❤🔥😉
https://www.instagram.com/p/CLNHRgWJ5xM/?igshid=ne21cr7zvk9r

Общи условия

Активация на акаунт