Отговори
# 630
Добро утро. И...нека спомените се върнат...
"- Какво ще правим?
- Любов.
- Наистина ли?
- Да.
- Перфектно, тогава се събличам.
- Защо ще се събличаш?
- За да се любим.
- И кой ти каза, че трябва да се събличаш, за да правиш любов?
- Защото знам, че така се прави.
- Не, това не е любов, това е притежание.
- Не разбирам, а как го правиш?
- Остави дрехите си и ще говорим, докато не се уморим,  докато не се опитаме да се разгадаем, докато не научим всичко наизуст, докато не разкрием най-дълбоките си тайни, докато не се разтопим само като се погледнем, докато тези очи не се уморят и ме принудят да спя.
- И ще се опиташ ли да ги държиш отворени?
- Да, за да те гледам."
    *** Чарлз Буковски /дали е точно от него, не е сигурно, но пък ми хареса/

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 10:40 от st_ina

# 631
Добро утро , момичета Flowers Hibiscus
В най-най първите теми обсъждахме , че има определени прилики между нашето сериалче и "Гордост и предразсъдъци", та сега ще споделя с вас една малка част от друга моя любима книга "Закони на привличането" на Джули Джеймс, в която се обсъжда романа на Джейн Остин и в нея ще разберем как мъж тип "Дарси" да спечели момичето Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
О, да, "Гордост и предразсъдъци". Жените и комплексът за господин Дарси. За Пейтън, това си ти.
–  Аз мисля, че Дарси е гадняр.
Тайлър се усмихна с умиление.
–  Ами, да, в известен смисъл.
–  Много успокоително, Тайлър. Благодаря.
– Но той не остава гадняр – добави Тайлър.  – Виж, ти просто не разбираш жените като мен. Джей Ди. Те искат всичко: кариера, мартини, финансова независимост, елегантни обувки. Но в същото време – и това никога няма да го признаят – ги привличат онези патриархални мъже, които са доминиращи и контролиращи. Това е същината на комплекса Дарси. Той може да е гадняр, но е гаднярът, който накрая спечелва момичето.
Джей Ди завъртя очи. Целият този разговор беше абсурден.
Но все пак.
–  И как постига това?   – попита той.
–  Добре. Ето най-кратката версия: той печели момичето, като се държи мило с нея.
Джей Ди почака известно време.
–  Това ли е? Той се държи мило с нея? Това е толкова… тъпо.
–  Виж, ако искаш да спечелиш Пейтън Джей Ди го спря веднага.
–  Хей, тук говорим чисто хипотетично, чу ли? Не съм решил, че искам да печеля когото и да е.
–  О! Тогава съветът ми е да започнеш оттам. Реши какво искаш.
...
Шофьорът се обърна.
–  Хей, твоят приятел ти даде доста странен съвет.  – Около четирийсетгодишен, облечен с размъкната фланела и шапка на Сокс, която бе виждала доста по-добри дни, мъжът говореше може би с най-твърдия чикагски акцент, който Джей Ди беше чувал някога.  – Видя ми се малко чалнат, ако ме разбираш. На твое място не бих го слушал.
Джей Ди се ухили.
–  Ще приема това като дружески съвет.  – Той отвори вратата на таксито и слезе.
–  Защото всеки знае, че Дарси не печели Лизи само като се държи мило с нея.
Джей Ди се спря и погледна през рамото си.
–  Шофьорът облегна ръка върху преградата. Под навития му ръкав се подаваше татуировка на черен скорпион, който се простираше от лакътя до китката му.  – Слушай, целият номер е в Големия жест. Само така ще спечелиш момичето.
–  Благодаря ти – успя да каже Джей Ди.
Таксиджията вдигна рамене.
–  Няма проблем. Честно казано, ти явно си загазил сериозно и всеки съвет ще ти дойде добре.Joy
Какво очаквам от Серкан в следващите серии:
1. Да реши какво иска. Thinking
2. Да се държи мило. Innocent
3. Да направи голям жест.Heart Eyes

# 632
  • София
                                            LOVE IS IN THE AIR...

# 633
                                            LOVE IS IN THE AIR...

Вярно, даже и аромата се усеща... Но защо Керем/Серкан е с ръце в джоба, а Ханде/ Еда го е докоснала. Сигурно за много палави и си казва " Стойте в джоба, че има  много зяпачи. Като останем насаме бате и кака *****%$§%$..... /" не се разбира, че бате е дал заето...
Здравейте!

# 634
От продуцентите:
Любов пълна с изненади!🤍🎈

# 635
Лоша Еда, защо така тормози Серкан вглъбен в работата си... И после тичал при Селин, ами този тормоз издържа ли се...

# 636
От продуцентите Любов пълна с изненади!

Днес е # SenÇalKapım!

А FOX са написали "Ти беше влюбен в това момиче, Серкан Болат!"
😍
 # SenÇalKapımı ще бъде в 20.00 часа тази вечер по FOX! @sencalkapimi__ над 2 фраг

# 637
  • София
                                            LOVE IS IN THE AIR...

Вярно, даже и аромата се усеща... Но защо Керем/Серкан е с ръце в джоба, а Ханде/ Еда го е докоснала. Сигурно за много палави и си казва " Стойте в джоба, че има  много зяпачи. Като останем насаме бате и кака *****%$§%$..... /" не се разбира, че бате е дал заето...
Здравейте!
Керем добре си държи ръцете в джоба, защото си знае, че ако ги извади те не стоят мирни...   

# 638
И точно затова дава заето... Не, че не му се четат мислите , де Smiling Imp

# 639
  • София
Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам на всички вас да имате един мразовит съботен ден изпълнен с трепетно очакване, много вълнения,  нови рекорди, интригуващ епизод с нашите любими Еда Йълдъз и Серкан Болат!

# 640
Цитат
От продуцентите Любов пълна с изненади!

Днес е # SenÇalKapım!

А FOX са написали "Ти беше влюбен в това момиче, Серкан Болат!"
😍
 # SenÇalKapımı ще бъде в 20.00 часа тази вечер по FOX! @sencalkapimi__ над 2 фраг
Всичката му селинска логика и самодисциплина разбишква на ... хартиени листенца ортачката. Може ли така на работното място! Joy

# 641
Какво ли му е в главата на Серкан сред тези падащи листенца " И с това дели съм имал връзка!? Къде си Селин?"

# 642
От продуцентите:

Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 12:16 от mi_si

# 643
Ето какво ни обещават в днешната серия

https://twitter.com/sencalkapimi__/status/1360529148519747585?s=20

# 644
Серкан не познава Еда, не я помни... ама май, май няма да може да заповяда на сърцето си да бъде безразлично към Еда Stuck Out Tongue Winking Eye

Любов 100%
Вълнение 100%
Ревност 100%

А може би имаме любовта на Дениз към Еда 100%
Вълнението на Серкн спрямо Еда -- 100%
Ревността на Джерен - 100%

Видях и този клип -  https://twitter.com/i/status/1360531448785235968

Общи условия

Активация на акаунт