Отговори
# 75
Танита, успех ! Смело напред и в това предизвикателство ☀️. Животът ни поднася изпитания, а ние трябва да преминем през тях с вяра, надежда и винаги с позитивни мисли 😊. Чакаме те 🤗 бързо да си дойдеш 🌞 , а тази хубава групичка , нека те развеселява и усмихва.
Прегръдка за теб  🤗.

Али, благодаря ти за бг.суб.на сцената пред камината, така хубава е тя .Толкова човечен Серкан, искащ да разбере поне едно преживяване от тази голяма любов, допир, надежда и лека-полека сърцето ще разкаже на мозъка ......

# 76
От сета
https://mobile.twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1358533703492907009

Очевидно на яхтата се готви вечеря за 4ма , предполагам СС и ЕД Joy Обаче на сета били само Керем и Ханде, Кокошката я знаем къде се бави , ама и Дениз някъде се е изгубил по пътя Joy

# 77
Тогава може би Дениз ще отключи кокошката. Laughing

# 78
О, боже, каква била работата..
Тя, кокошката, нали ги покани на вечеря или нещо такова беше.
Сигурно тя ще готви пиле със зеле. Може и пиле, нанизано на бирена бутилка, може и на шиш...
Ама естествено, че други няма да има. Дениз нали оправя на Мело дивана, че се счупил и тя звънна на 112, а Селин сигурно гони кокошката из нвкой двор, която ще готви и закъснява.

Танита, каквото и да ти кажа, то вече е казано. Пази се и дано всичко е наред 😉

# 79
Четох, че снимат Керем, Ханде, Мелиса и Сарпджан. Отговарят на бройката на приборите.
Селин липсва, може би Ферит наистина ще е човека, който ще и отвори.
Анъл в лайва си от тази вечер е казал, че утре приключват снимките на 31-ви епизод и да очакваме много изненади.

# 80
Детето се успокои, та реших преди да си легна да си излея мислите за епизода, защото това е красотата на нашата тема - всеки си споделя мнението, дава различна гледна точка, получава изслушване.
Първо, Танита.. през каквото и да преминаваш ти пожелавам кураж и сила, момиче! Ще чакам да прочета твой пост, в който ни казваш, че си минала през това изпитание! Yellow Heart
За епизода.. Ако трябваше да му измисля име бих го кръстила "Епизодът на второстепенните герои" и не го казвам с негативизъм. Мисля, че имахме нужда от епизод като този, нашите второстепенни герои бяха станали статисти, при които нямаше никакво развитие, но се радвам. че им отделиха цял епизод, на всеки по малко време беше достатъчно, за да видим, че животът и при тях си върви. И на тях им се случват интересни неща, и те минават през проблеми. Хареса ми тази идея, въпреки че беше за сметка на моменти с Еда и Серкан, но не ми пречи, необходимо беше. Чули са идеите на феновете нашите СЦ.
Айдан и Айфер.. чудя се какво стана с тези жени? Бяха толкова загрижени за децата си,  толкова се притесняваха в началото за тях, а сега изобщо не им обръщат внимание. И двете са се хванали за шеф Александър и игнорират останалия свят. Дразни ме, че Айдан не заема никаква позиция относно връзката на Серкан със Селин, а тя толкова много държеше на Еда, дъщеря я наричаше. Изведнъж забрави за нея, за връзката им със Серкан, за това колко им помогна тя на цялото Болат фемили. Не реагира и спрямо Селин, обаче. Фиксирала се е върху Александър и това е. Не ми харесва държанието й, като влюбена ученичка, а всичко ми изглежда като една проста надпревара с Айфер. Чудя се.. Ако Дениз не беше казал, че ще ходят някъде с Еда, Айдан изобщо щеше ли да се сети по някакъв начин да сближи Серкан и Еда? Най - вероятно не. За Айфер мнението ми е същото. Може би не иска повече да е сама и има нужда от любим мъж, нямам против, но не ми харесва това обсебване във връзката им. Вярно, тайна е, не искат да се издават, но ми идва прекалено това криене. Разбирам, че го правят, за да не наранят Еда, момента не бил подходящ, ок, но защо се сеща за Еда само, когато е свръзано с нейната собствена връзка? Защо не я успокои? Защо не говори с нея, нали тя се е грижила винаги за нея? Защо не й даде съвет? Просто образите на женските АА съвсем се отклониха или моите очаквания спрямо тях са били други. Исках да застанат до Серкан и Еда, да им налеят разум в главите, да им помогнат да намерят път един към друг,а те... се чудят как да намерят път към Александър.
Джерен.. сама се самонавива, че Ферит има чувства към Селин и гледа само нея. По-скоро си търсеше някаква причина, за която да се хване и да остави Ферит. Този Ферит, за който тя доста се бори. Не ми допада накъде тръгва развитието на образа й. Знам, че е импулсивна, защото и друг път е реагирала остро спрямо Еда, но не говоря за това. Представят я като жена, която не знае какво иска. Ферит ли, Дениз ли? Ако бяха ни показали някакво сближаване между нея и Дениз през тези 2 месеца нямаше да изглежда толкова не на място това нейно обяснение в любов, а раздялата нямаше да дойде като гръм от ясно небе за Ферит. Можеше той да забележи нещо, да се съмнява,а така.. той изобщо не разбра какво става, причината на Джерен изглежда глупава отстрани. Също така, не разбирам защо я представят като жена, която се сърди, защото не е тя център на внимание, а Еда. Вчера обсъждахме защо се сърди на Еда, а не на Дениз. Още мисля това, което казах й тогава. Тя вижда конкуренция в лицето на Еда, а виждайки я близка с Дениз, Джерен ревнува и се чуди "С какво е тя по - добра? Защо тя, а не аз? Защо винаги е тя под светлините на прожекторите?" За това напада Еда, а не Дениз. Не може да разбере, че Еда не е виновна, а Дениз не може да заповяда на сърцето си.
Продължават да ме изненадват и Сейфи, и Лейля също, но малко негативно. Очаквах да провокират Серкан по някакъв начин, да му правят тънки намеци, както винаги са правили, когато виждаха, че се отнася несправедливо спрямо Еда, но не. Никакво действие, може занапред да са измислили нещо, знам ли. За Ердем няма да коментирам, абослютно излишен ми беше в този епизод. Енгин и Пъръл явно трябваше да бъдат забавната част на епизода, но кой искал бебе, кой не искал съвсем се обърках и все пак ми харесаха, аз си ги харесвам като двойка и никога не пропускам техни сцени. Yellow Heart
Харесаха ми и думите на Ферит към Селин, много на място казани. Горката кокошка, не знаеше какво да каже, защото той е прав. Тръгнала е на война, която предварително се знае, че ще загуби. Изобщо цялата промяна на Ферит много ми харесва, от безгласна буква се превърна в човек, отстояващ мнението си и виждащ ситуацията реално. Допада ми много този образ, който му изградиха. Както и на Мело - освен, че ми хареса визуалната и промяна, харесвам и това, че пак е опора на Еда в тези трудни моменти, че се опитва да я усмихне, че й дава идеи как да припомни на Серкан за любовта им. Точно такива приятели и трябват на Еда. Yellow Heart
За финал на второстепенните си оставих Дениз. За моя голяма. и приятна изненада, образът му е положителен, но все пак имам едно на ум, че този фалшив годеж с Еда за него е добре дошъл и ще се възползва максимално от него. Може би таи надежда, че благодарение на сгодяването в Еда може да се зародят чувства? Няма как да стане, но той още не го знае. А може би пък просто иска да й помогне, без задни мисли.
И вече минавам на Серкан и Еда, като започвам от любимия ми Серкан. Толкова интересен образ, обожавам да гледам как се променя всеки път под влиянието на Еда. Типично в негов стил се опитва да я задържи с работа, похвали таланта й. Лека - полека започнаха да се разтопяват ледовете, капка по капка. Той усеща нейното влияние върху него и съвсем забрави за всичко, което Селин му е говорила през онези 2 месеца за Еда, а самата Селин колкото и да се опитва да убеди себе си, че спокойствието на Серкан се дължи на нея... Сигурна съм, че някъде дълбоко в себе си знае, че Еда е феята, която променя Серкан, просто й се иска това да не беше така.
Както казах, Серкан започна да взима предвид чувствата на Еда, да разбира, че тя не се преструва, а всичко това, което не си спомня той, е истинско. Хаштагът беше идеален за епизода - сърцето не забравя и за това ни показаха всички тези детайли - коричките на хляба, носенето на ръце, допира на Еда, цветята, "Мразя те, Серкан Болат!". Още не знае от къде идват тези проблясъци или че носи Еда в сърцето си, но го усеща това неописуемо чувство на любов. Нямам търпение да видя как се влюбва в нея отново.
Сцената с камината разби сърцето ми на малки парченца, толкова тъжна, толкова емоционална, толкова изпълнена с надежда, с копнеж.. наелетризираща беше! Толкова ми беше мъчно да гледам Еда надяваща се да чуе, че той си помня, както и да гледам как той не може да го каже, за да не й вдъхне надежда и очаквания за него, което за момента не може да изпълни. Как копнеят да се докоснат, единия осъзнато, другия - не. Наистина много красива сцена, май не сме имали друга от подобен тип. Стана ми една от любимите. И има страхотен музикален фон. Yellow Heart
Колкото до отдръпването на Серкан след това.. Той беше принуден да даде пръстена на Селин, едва ли щеше да го даде скоро иначе. Той се почувства виновен пред нея, след като тя видя с очите си, че Еда без да осъзнава е задействала магията на тяхната любов и че той започва да отваря сърцето си за нея. Да, още е съвсем в началото - проява на интерес, но всички знаем, че всичко започна от там, включително и Селин. За това и веднага побърза да му припомни, че тя беше до него през тези два месеца, че го е подкрепяла, но заслужава различно отношение. Жалко за опитите, но няма да си го получи, защото беше смешна как сама си сложи пръстена и замина да се приготвя. Интересно как една жена може да падне толкова ниско в опитите си да спечели някой, който даже не и принадлежи. Не съм срещала в реалния живот така, но ме изненадва, че капка достойство не й остана, бори се със зъби и нокти, но да видим какво ще прави когато гневът на Серкан се стовари на главата й. Такава манипулаторка, използвачка и лицемерка заслужава много повече обиди и гняв, от колкото получи когато се изпусна за инцидента пред Еда.Нямам търпение да видя какво я очаква.
Хареса ми, че бяха включили много паралели - разказа за Аполо, носенето на ръце, бързането за сватбата с Еда, а отлагането на тази със Селината, избирането на пръстена, фалшивите годежи. Наистина се опитват да ни покажат, че ролите са разменени, но този път присъства нещо много важно - любов, която е двигател на всичките събития вече. Харесва ми, добро изпълнение е това, интересна хрумка.
За финал си оставих нещо, което ме разочарова и то е... жълтата рокля. Възлагах толкова много надежди на нея. Очаквах, че поне Серкан ще си спомни за годежа, ще му се избистри образът в главата му, ще нареди парченце от пъзела, но не... само го сви сърцето при тази иначе заслепяваща гледка и това беше. Тази рокля е най-емблематичния и запомнящ се символ от сериала, там където Серкан се влюби и трябваше да й предадат малко повече сила. Тази сцена (3ти епизод) накара много фенове да се влюбят в сериала, изпълнена е с толкова много заряд, толкова много чувства, а сега е просто рокля като рокля. Очаквах, че силно ще въздейства на Серкан, че ще отключи някой спомен, че ще успее да свърже образа в главата си с жената пред него. Не се получи, но пък може би ще намери снимката в книгата и нещата ще си дойдат на мястото, така си мисля аз.
Спирам вече, защото стана много дълго и не знам дали някой ще го прочете до края. но си мисля, че ни очакват интересни епизоди. Вълнението ми към всеки следващ епизод се завърна и е по -силно от всякога. Любопитна съм, заинтригувана съм, изпълнена съм с нетърпение. Yellow Heart
А сега лека нощ от мен, ако се сетя още нещо... утре ще ви го кажа!

# 81
Здравейте по късни доби! Simple Smile
Няма да се разпростирам, защото Кукличка обстойно е анализирала Серкан. На мен ми направи впечатление в сцената пред камината Серкан с думите си: "Еда, ти си ми интересна". А това се виждаше и от предходни сцени, търси разговора с нея, макар и да се завихря спор между тях. Та за сцената пред камината - откъсът от книгата, меката светлина на огъня, угасналите лампи и ... Серкан стана, привлечен от Еда, доближава й, докосва я, помирисва косите й ... Това не е опит за спомен, това е влечение, влюбване. Тук Еда го пита, спомня ли си и ... магията за развали. Та ... мисълта ми е, че Серкан се влюбва и колкото пъти го питат в такива моменти, спомня ли си ... настъпва блокаж. Разумът му подтиска чувствеността, настъпва объркване и бърза да го прикрие с някакво шантаво решение като защитен механизъм. Затова решението на Еда за Дениз, макар и спонтанно е добро за Серкан.
Това ме впечатли.
Лека нощ на всички ви и спорна седмица! Flowers Four Leaf Clover

# 82
Мила Танита, Sparkling Heart бързо оздравявай! Бъди силна, борбена и никога не позволявай тъгата, страха и болката да те побеждават! Като човек преминал през тежка битка с много лоша болест, те уверявам, че победата е вътре в нас, в силата ни, в любовта към близките и живота! Никога не се предавай!

Прегръщам те силно, изпращам ти цялата си сила, за да се пребориш и оздравееш! Успех, миличка!

Мила Алекс, Sparkling Heart много красива тема, като теб самата! Дано да пишем за много любов и радост!

Мили момичета, Sparkling Heart страхотни сте! Изчетох ви с невероятно удоволствие, но понеже времето напредна, ще направя опит за анализ на ситуацията с героите ни утре.

Лека нощ, приятни сънища и много хубава и успешна нова седмица!

# 83
Не знам в моя телевизор ли е проблема, но сложа ли главата на възглавницата и... разсъжденията започват 😆
Магийке, съгласна съм с всичко. Само за роклята си мисля следното - може би ние възлагахме много нажеди на нея, защото тя е един от главните моменти, но за нас. Вероятно ще се продължи в тази посока с подхвърляне на стари моменти, от които да се опакват, че ще върнат паметта на Серкан.
Накрая може да се окаже нещо малко, което ще предизвика тези неща - как свири на китара за Еда, как тя му подари глобусът, как му четеше, докато той беше болен. Нещо съвсем малко, но толкова значимо и за двамата. Може и марулите на Айфер да го върнат обратно или онова другото, агнешно ли беше, не помня...
Реално, тази рокля не беше някакъв фактор за Серкан, освен че я закопча и си пофантазира в огледалото как я разкопчава сигурно 😆 Просто ни пуснаха по пързалката с нея и ние бяхме "ахааа, няма къде да бягаш сега, Серкане" ама друг път 🤨

Та, разсъждавах следното - ако не греша, беше казано, че са имали 2 дни почивка. Това ме бута към мислите, че им е било нужно по-малко време, за да заснемат епизода. Ако ще им е нужно по-малко време, значи са запълнили серията с моменти, които вече имаме и каквито могат да бъдат спомените на Серкан.
На това се надявам. Мен не ме бърка серията да съдържа повече спомени, отколкото действия между Ердем и Лейля Simple Smile Тааа.. Надявам се, че в 31 серия ще ни покажат повече от любимите ни моменти и то като спомени, върнали се в главата на Серкан, като едно младо войниче, което тъкмо се е уволнило 😏

# 84
Добро утро, момичета! Пожелавам ви една хубава и успешна седмица.

Извадих 2 диалога от предишни епизоди.

Единият е за Серкан и какво го накара да поиска да си върне Селин.
А това са: наранената гордост (Серкан страда, когато е изоставен) и акциите в холдинга. Сега Еда е в ситуацията на Селин.
Може би същите механизми ще се задействат сега...?

Еп. 7
Серкан към Селин: Знаеш ли какво? Ще съм честен с теб. Понякога си мисля, че си с Ферит само, за да ме ядосаш.
Селин: Знаеш ли? Мисля, че причината да се ядосваш е защото се разделих с теб и сега съм заедно с него. Защото Серкан Болат не може да е захвърлен, само той може да захвърля.
Серкан: Селин, моля те, внимавай какво говориш.
Селин: Серкан, ти изгради живота си. Но не искаш да изградя своя. Какъв е този егоизъм?
Серкан: Ако все още искаш да останеш годеница на Ферит... тогава ще те помоля да продадеш акциите си в този холдинг.
Селин: Сигурно се шегуваш?
Серкан: Не. Или ще ми ги продадеш по собствена воля. Или рано или късно, ще си ги взема сам.
Селин: Каква е тази жестокост?

Другият диалог е с Джерен. И обяснява защо така изведнъж се вманиачи в Дениз:

в еп 10:

Джерен: Да организираме романтична атмосфера. Ти и Ферит трябва също да сте там, така че Селин да може да сравни.
Еда: Селин може би ще се амбицира, ако осъзнае, че със Серкан не сме подходящи един за друг.
Джерен: Може би Селин е като мен. Може би не я привличат тези, които я преследват. А тези, които й отказват.
Еда: А и ако четиримата сме на едно и също място, ще успея някак да разсея Ферит.
Джерен: Серкан става по-важен за Селин, когато тя не може да е насаме с него. А и сватбата наближава. Ще се трупа, трупа. И накрая ще се взриви.

# 85
Добро утро с надежда за слънчева седмица. Бъдете здрави.

# 86
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Hug

# 87
Добро утро, момичета! Благодаря за новата темичка. Хубаво е да имаш с кого да си споделиш мислите, тъй като никой около мен не гледа сериала. Какъв сценарий се завихри в главата ми, сценарий силно казано но идея за 2-3 епизода може би 😁 Сега Серкан или ще си спомни или ще се влюби наново или по-скоро комбинация от двете. Сякаш започна да си спомня със сърцето. Робот Болат отстъпва (пак ще кажа - сцената пред камината),сякаш се предава пред това, което му подсказва сърцето. Мисля си, че трудно Дениз би се влюбил в Джерен, та в този ред на мисли след като Серкан започне отново да се влюбва в Еда и да избягва Селин, Дениз и Селин ще се сдушат и ще започнат да им правят номера за да ги разделят. Съжалявам ако някой го е казал, но четох сънена и може да съм пропуснала нещо 😁

# 88

Добро утро, момичета! 💙
Желая ви успешна и ползотворна седмица с един красив и романтичен край в събота вечер! 💙 Нека днешният понеделник бъде изпълнен с усмивки и радост и те да продължат през цялата седмица за всички нас! 💙

# 89
Инфо:
Alican и Elcin вчера на лайфа са казали, "че няма финал и продължават до лятото".
От Фокс също са казали, неофициално (за да нямат конфликт с останалите сериали и продуцентски компании), че нямат намерение да свалят от ефир "златната си рибка", която ги популяризира в цял свят. Дори и с рейтинг 1 - 2 ще ги държат за престиж до края на сезона, щом има такъв международен интерес.
Днес приключват еп. 31 и вървят кастинги за нови актьори, които да се присъединят към екипа.

Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт