Отговори
# 240
Бамби защо така не харесва вече снимките на нашето момче?? Натъжава ме! На тежка ли му се прави?! Тактика ли е? Той, горкият, всяка снимка харесва, коментира, а тя... нищо! Тц... не се прави така. Много е лоша. 🤪 Пък аз да си кажа, покрай Керем открих много свои фетиши. Много хубави ръце има. По-атрактивни са ми от баклавата. Да не говорим за усмивката и зъбите му! 😅 А най-много ми харесва като е сериозен - леле като я стисне тази челюст. Не знаех, че харесвам такива силни и добре изразени мъжки челюсти... Спирам. Че прекалявам. А ММ знае как се пиша тук. 😆😆🤘🏼
Според мен се опитват да разберат как да продължат "просто приятелството си" в социалните мрежи след тези сърца на снимката от Ханде, затова са така мълчаливи Smiley Запазват мълчание докато забравят феновете, ама то това няма как да стане Satisfied
Привет на новодошлите Flowers Hibiscus

# 241
БРО, споко, тя му пише на лични Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts

Между другото днес на няколко места засякох инфо, че си е взел нов ЛЕГО конструктор - "Колизеумът в Рим".
Редят си го двамата, по "приятелски" ..... Бамби утре сутрин ще пусне някоя снимка за Добро утро от Босфора Wink

# 242
  • София
Когато вече не си любимката на класната:

# 243
От продуцентите:
Ще има фраг 😍🥰
https://www.instagram.com/p/CLFTA0FJnoy/?igshid=1fcgj2533zeo8

Пръстенът вече не е пръстен.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 21:20 от Defne.4

# 244
  • София
Мина, добре дошла в групата на ХанКерите.  [img]//cdn.bg-mamma.com/5A4l/qW2Gy.gif[/img

Ние определено много искахме Балджа да си тръгне. Сравнявахме я със Селин и си казвахме, че Селин е по-добрият вариант. Но явно дръпнахме дявола за опашката. Сега се чудим как ще я разкараме тази нахалница. Има още да си тровим нервите с нея, но аз съм от групата на оптимистите. Вярвам, че скоро ще и свърши мандата.

# 245
Колие от колекцията на годежния пръстен ли виждам? 🤯

# 246
Чакаме всички с нетърпение.

Не е ли самият пръстен, закачен за верижка ?

# 247
  • Кърджали
Колие цвете ли ѝ е взел?
Или е пръстена? Нл от къв зор ще ѝ го дава обрстно. То от къв зор и колие ще ѝ подарява?

# 248
  • София
Според мен е пръстенът, закачен на верижка. Вероятно ще има някаква символика в това. 🤔

Не ме разбирайте погрешно, много харесвам Керем с каскет, отива му... но да не би Бедо да е в отпуск?? 😅

# 249
# 250
Тъкмо следващият пръстен може да е късметлийски и най-накрая да ги оженим, че тоз Икарус ще изгние докато тръгнем.

# 251
Аз се надявам Серкан да се сети за някоя мизерия която Селин е направила, свързана с него и Еда. Хем да събуди съмнение в него към Дрислин, хем да му запали още повече интереса към Еда! И също така искам той да е този, който отваря вратата на Дрислин, но по възможност след като се е сетил за някоя гадост😈 и “тактично” да и покаже вратата през която да изчезне во веки веков! Пък после, ако искат 20епизода да направят как се влюбва отново в Еда и си връща спомените. Важното е Дрислин да я няма, рядко противно същество ми е🤮

# 252
Мело ли е с Еда и Дениз в колата?

# 253
Струва ли ми се или Еда в колата крещи hatırlıyor (помни)?🤔

# 254
Струва ли ми се или Еда в колата крещи hatırlıyor (помни)?🤔
И на мен така..

Може и колие да е..

Общи условия

Активация на акаунт