Отговори
# 255
  • София
Интересно тогава какво иска да й каже с това колие от същата колекция, от която е пръстенът. 😏

# 256
Остава да вземе да подари на Еда и обеците, поне комплектът да е пълен Wink

Wink

# 257
Много рисковано от нейна страна. Явно не знае колко боли да те удари някоя муха в окото по този начин като се изправя 😆

Вие хубаво се надявайте, че ще е за Еда, но в яда си, че тя ще се омъжва за Дениз, да не реши да го дава на пилето? Аз кокошка със синджир (да, синджир, не колие) не съм виждала, но няма да се изненадам 🤨

Габи, не се плаши. Той е покрит и завит, само чака на някой да му дойде на акъла, че е разпратил покани за сватби и чакаме да играем Бяла роза 🤔

# 258
  • Кърджали
Серкан Болат да не го е ударил някакъв камък по главата?

# 259
Ей ,така нещо да ви загрее душичките
Как Керем издържа на Ханде....Незнам
Но как Ханде или която е да друга жена може да издържи на това????
https://www.instagram.com/p/CKq0TE7BijZ/?igshid=1loj1aa5mpt8y

# 260
Междудругото в Youtube канала на сериала гони 2 милиона абонати, а общите показвания на всички видеа са   1 003 003 470.

https://www.youtube.com/c/Sen%C3%87alKap%C4%B1m%C4%B1/about

# 261
# 262
  • Пришълец

MinaBm wavey
Дрислин=Селин, забавно Joy

# 263
# 264
  • Кърджали
И тази седмица няма да си спомни. И май ще се омотават оше повече

Еда: Чакай ни Серкан Болат, идваме
Айдан: Серкан, ти беше влюбен в това момиче. И сам я прати в ръцете на друг. И продължаваш да казваш, че не те интересува.
Дениз:Когаго с Еда го намерихме сложихме ръце върху него и си обещахме че щв се оженим след време
Серкан :Щастлива ли си?
Селин: Нещо ли изпуснах?
Серкан : Осъзнавам че съм откраднал последната една година от живота ти. Не мога да ти я върна.Но мога да ти върна пръстена
Селин:Добре че съм закъсняла.
Еда: Да, добре че
Джерен: Трябва да знам какво искаш, какво очакваш от мен
Дениз: Искам да превърна в незабравим този ден за любовта на живота ми. Еда, ше отвориш ли тсзи кутия

# 265
  • София
И какво сега? Да не би Серкан да избира колие за Селин, а да се допитва до Еда. Ще го линчувам, само да посмее!
Като гледам изненадата в очите на Еда не ми се вижда това колие да е за нея.

# 266
Благодаря за превода! Епизода ще е интересен!

# 267
Wink

Това е епизод за "Свети Валентин", така че няма да има неприятни изненади ... нашите ще са заедно Gift Heart

# 268
БлагаВест, Серкан е направил колие от пръстена и го подарява на Еда. Аз така го разбрах. Ивнересен е погледа на Серкан в края на фрага след думите на Дениз.

# 269
  • София
Странно ли е, че ми харесва?? Явно имам нужда от тази малка доза драма. Осъзнах, че нашата приказка е романтична, красива, но има потенциал да бъде още неща. Всъщност харесва ми това развитие. Искам да видя Еда без Серкан. И искам да видя как Серкан отново ще се влюби в Еда. Дори се надявам на по-дълга раздяла. Ще ви обясня - искам Еда да изживее живота, за който мечтаеше, преди да срещне Серкан. Да завърши образованието си, да отиде в Италия, да работи, да бъде независима. След това съдбата отново да я срещне с него. През това време нека той я оцени, нека страда, нека Селин си получи заслуженото. Искам Серкан да си върне паметта и най-после да накаже Селин така, както тя заслужава. Ядът му ще се стовари върху нея, ако помни всичко и загуби Еда. Преди нещата да се подредят, искам да се разпаднат. После сдобряването ще е епично. Не съм очаквала, че ще го напиша - но да идват лошите дни, защото след тях ще дойдат добрите. 😉❤🤘🏼

Общи условия

Активация на акаунт