Отговори
# 285
Габи Д, според Еда отхвърля пръстена/колие..
Ама що за глупава идея, пръстена символ на любовта им на колие. Тя и Еда изглеждаше шокирана. Серкан съвсем откачи....
Алекс и аз съм му ядосана...направо бясна.
Кутията на Дениз е голяма и според мен има спомен от детството, не е пръстен.

# 286
  • София
Точно за това се сетих и аз, Мики. Все едно син и майка мислят еднакво. И преди бях казвала, че крушата не пада по-далеч от дървото... За да не мисли Серкан за Еда, й връща пръстена, тя да мисли за него. Много е хитър, евала! Дано не го приеме. 😉

# 287
  • Монтана
Странно ли е, че ми харесва?? Явно имам нужда от тази малка доза драма. Осъзнах, че нашата приказка е романтична, красива, но има потенциал да бъде още неща. Всъщност харесва ми това развитие. Искам да видя Еда без Серкан. И искам да видя как Серкан отново ще се влюби в Еда. Дори се надявам на по-дълга раздяла. Ще ви обясня - искам Еда да изживее живота, за който мечтаеше, преди да срещне Серкан. Да завърши образованието си, да отиде в Италия, да работи, да бъде независима. След това съдбата отново да я срещне с него. През това време нека той я оцени, нека страда, нека Селин си получи заслуженото. Искам Серкан да си върне паметта и най-после да накаже Селин така, както тя заслужава. Ядът му ще се стовари върху нея, ако помни всичко и загуби Еда. Преди нещата да се подредят, искам да се разпаднат. После сдобряването ще е епично. Не съм очаквала, че ще го напиша - но да идват лошите дни, защото след тях ще дойдат добрите. 😉❤🤘🏼
Много, мнооого добре казано!
И какво да напише след това човек, Бро!...???
Страхотно, но дали ще те чуят Г-да сценаристите?..Ще погледаме, ще видим!

# 288
А може и Селин да е предложила варианта с колието. За да заличи материалния спомен от Еда. Бая бая загледа кутийката, в която Серкан прибра пръстена. Аз дори мислех, че брилянтен ото цвете ще изчезне мистериозно от там.

# 289
  • Пришълец
Да не е посмял да ѝ дава преработен пръстена, отнема ѝ надеждата, че един ден отново ще го сложи на ръката ѝ. Сега обаче ще е по-близо до сърцето ѝ и ще ѝ напомня за нещата, които не иска да забравя....

Бърборанке, и аз така - дано не го приеме. Smiling Imp

# 290
Мен този фраг мнооого ме обърка 🤯🤯

# 291
  • Кърджали
БРО, За мен нешста стовт така
Първо е рсзговора в който я пита щастлива лк е с Дениз. Ед естествено отговаря - да. Обапе Серкан вътрешно колкото и  да се оравинна магаре го жегва. Обапе няма какво да направи. Ря е сгоденаз той е сгоден и попнал да се увлича. Затова връша пръстена.

Серкан Болат...Какво да ти кажа

# 292
  • Бургас
Ей ,така нещо да ви загрее душичките
Как Керем издържа на Ханде....Незнам
Но как Ханде или която е да друга жена може да издържи на това????
https://www.instagram.com/p/CKq0TE7BijZ/?igshid=1loj1aa5mpt8y

Елинор, обичам те, момиче! За този клип, убивам!!!! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Няма да повярвате, но дори сега, с цялата заетост, в събота се събуждам и си я тананикам, в ютуба ми е заредена първа, само не мога да я сложа в айфона си /което ми е много гадно/!!!

# 293
Обърках се от символики , нелогични действия и кофти прически . И аз се чувствам изгубена като Серкан Болат .Добре ,че сте вие да ме просветлявате редовно 🤗

# 294
Ей ,така нещо да ви загрее душичките
Как Керем издържа на Ханде....Незнам
Но как Ханде или която е да друга жена може да издържи на това????
https://www.instagram.com/p/CKq0TE7BijZ/?igshid=1loj1aa5mpt8y

Елинор, обичам те, момиче! За този клип, убивам!!!! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Няма да повярвате, но дори сега, с цялата заетост, в събота се събуждам и си я тананикам, в ютуба ми е заредена първа, само не мога да я сложа в айфона си /което ми е много гадно/!!!
Ох и на мен ми е любима❤

# 295
  • София
Глупак, какво да ти кажа. 😉 Нека Еда хубаво го изтормози, докато отново той се влюби в нея, и черешката на тортата ще е, когато си върне паметта. Ще имаме пак гонене покрай Босфора, но този път самолетът ще излети с Еда на него. А Серкан ще скубе перата на кокошката едно по едно с тънка пинсета. Wink
Първо е рсзговора в който я пита щастлива лк е с Дениз. Ед естествено отговаря - да. Обапе Серкан вътрешно колкото и  да се оравинна магаре го жегва. Обапе няма какво да направи. Ря е сгоденаз той е сгоден и попнал да се увлича. Затова връша пръстена.

# 296
  • Монтана
Първо е рсзговора в който я пита щастлива лк е с Дениз. Ед естествено отговаря - да. Обапе Серкан вътрешно колкото и  да се оравинна магаре го жегва. Обапе няма какво да направи. Ря е сгоденаз той е сгоден и попнал да се увлича. Затова връша пръстена.

Какво друго, Алекс, освен, че е време да дойде на себе си и да престане да бъде "задник"...извинете ме, ама е точно така!Да му пожелаем по-скоро да стане това!
Аман от неговите роботски настройки, страхове и действия!

# 297
Според мен, Еда започва да сгрява, че Дениз наистина е влюбен в нея. Когато Серкан взима морската звезда в кафенето на Дениз и той разказва, че като са я намерили са си сложили ръцете една върху друга и са си обещали, че един ден ще се оженят, физиономията на Еда е точно - чакай, чакай малко, той защо я е запазил толкова много години и аз защо не го помня това Kissing Smiling Eyes При подаряването на кутията също не гори от ентусиазъм, по-скоро ѝ е напрегнато какво ли може да има вътре Wink

# 298
Глупак, какво да ти кажа. 😉 Нека Еда хубаво го изтормози, докато отново той се влюби в нея, и черешката на тортата ще е, когато си върне паметта. Ще имаме пак гонене покрай Босфора, но този път самолетът ще излети с Еда на него. А Серкан ще скубе перата на кокошката едно по едно с тънка пинсета. Wink
Първо е рсзговора в който я пита щастлива лк е с Дениз. Ед естествено отговаря - да. Обапе Серкан вътрешно колкото и  да се оравинна магаре го жегва. Обапе няма какво да направи. Ря е сгоденаз той е сгоден и попнал да се увлича. Затова връша пръстена.

Много искам да видя как Серкан плаче ама с истински мъжки сълзи за Еда.
Ще бъде сърцераздирателно

# 299
Момичета и мен фрага много ме обърка, даже чакам разследващ полицай Кукличка да се включи с монтаж на последователността. Не ми харесва основно, че Дениз е много настъпателен при все че знае че всичко е игра. Еда се притесни накрая, поне така ми се струва. Мисля се че могат да ни изненадат този път и първо да е връщането на паметта, докато при Еда и Дениз нещата да са много напреднали. И как ми жадув душата за пърлена кокоша перушина, просто не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт