Отговори
# 375
  • София
Новини от последното денонощие! 

Hande Erçel'den Kerem Bürsin hamlesi  /Керем Бюрсин се премества при Ханде Ерчел/

https://www.youtube.com/watch?v=ssSLe6N3CIo

И веднага феновете започнаха с коментарите:

"Предполагам, че анцугът, който Ханде носи, е на Керем, защото изглежда толкова широко на нея"   
(Sanırım Hande nin giydiği eşofman Кeremin çünkü baya bol gözüküyor)

"Мисля, че няма човек, който вече да не вярва, че има любов, или трябва да бъдеш сляп, за да не видиш наистина толкова красива любов."
(Bence artık aşk yaşadıklarına inanmayan yoktur artık ya gerçekten böylesine belirgin güzel bi aşkı görmemek için kör olmak lazımmmmm )

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 12:55 от БлагаВест

# 376
# 377
Марги, много се радвам, че някой забелязва ❤ Винаги много се старая да си оформям постовете красиво и подредено, да радват окото и да са ни по темата. Все пак трябва и да ни е красиво тук. Само както сега като бързам нямам време много, много 😀 Аз съм си такава и работните ми листи и записки са така, още от ученическите години. 😀

# 378
  • Пришълец
И какво сега, още една любов приключи - тази на Джерен и Ферит. Smirk Харесваха ми един до друг, откакто Селин замина сякаш бяха заприличали на нормална двойка, но явно чувствата им доколкото ги има не са дълбоки. Джерен е влюбена в Дениз, Ферит едва ли е забравил Селин....  раздялата е очаквана.

Магия, забелязвам макар и рядко да отбелязвам такива неща.Wink
При мен не знам на какво се дължи, но независимо в реална или виртуална среда, малко съм обрана откъм емоции и трудно се приобщавам, но с хора които общувам за по-дълго непременно свиквам и започвам да придавам значение на начин на изразяване, реакции, предпочитания и т.н. Тайно си трупам впечатления и си създавам мнение за събеседника и винаги когато е възможно извличам по нещо ценно.

# 379
  • София
За този анцуг ли става въпрос?   

# 380
  • София
На Ханденцето си е анцугът. Керем, ако го обуе, ще го опъне кат’ клинче. 😅😅🤘🏼

# 381
Влюбеният Серкан Болат Revolving Hearts

# 382
  • Бургас
Тъй като съм на вълна Керемомания,
Скрит текст:
загледах отново "Великолепният тандем". Ибо ми е любимец отдавна....
Ами и там Керем е един такъв причесаничък, чистичък, спретнатичък, вманиачен в чистотата и праволинейността и мнооооооого хубав!
Толкова съжалявам, че не беше успешен този сериал. Момичетата ли куцаха, историята ли не се хареса, денят ли не беше подходящ........ Жалко за тандема.....

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 15:32 от Tonnybs

# 383
Тъй като съм на вълна Керемомания,
Скрит текст:
загледах отново "Великолепният тандем". Ибо ми е любимец отдавна....
Ами и там Керем е един такъв причесаничък, чистичък, спретнатичък, вманиачен в чистотата и праволинейността и мнооооооого хубав!
Толкова съжалявам, че не беше успешен този сериал. Момичетата ли куцаха, историята ли не се хареса, денят ли не беше подходящ........ Жалко за тандема.....

И аз много харесах сериала, беше изключително забавен на моменти, на други доста тъжен. Но и тук рейтинга им изигра лоша шега. Техния зрител като не разбира от това изкуство така ще затриват хубави проекти.

# 384
Ново от Керем

https://twitter.com/i/status/1359493694647390212
Сарп  и Анил са големи образи Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1359497050543554562

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 15:46 от mi_si

# 385
Прочетох всякакви мнения какво може да има в кутията от Дениз:
-ръчно изработена къща - символ на съвместното им бъдеще;
-обувки, защото Еда е неговата Пепеляшка;
-нещо, което Еда му е подарила и той е пазил години наред - любима книга
-рисунка от Еда запазена на първият й дизайн на градина с цветя;
-глобус, подобен на този, който Еда подари на Серкан, с друга идея - с идеята да обиколят света заедно
-албум с техни снимки
-чаша, която си мени цвета
-фотоапарат
-комплект химикали, моливи за чертежи

Сега докато пиша за подаръка на Дениз, пак се сетих за бюста на Серкан от Балджа Joy - много ме разсмя Серкан като попита Енгин дали наистина сам си е поръчал статуя Joy Joy

# 386
Да покажа емоджита,  че ми излязоха. Дали са верни , не знам.
Много любов ми се вижда , което за мен е малко прекалено,  т.е. все пак е турси сериал и цяла любовна серия едва ли ще имаме . А ако има , то няма да е между ГГ.

# 387
И аз ги видях тези, но до колкото разбрах са фенски желания, няма нищо потвърдено или официално🙈

# 388
Турското СЕМ ни е наложило административна глоба за сцените с масажа, джакузито и душа ... Wink
"...„сцените на масаж, джакузи и душ са еротични“ и „противоречат на турската семейна структура“ ... "

Gift Heart

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 17:57 от mi_si

# 389
  • Кърджали
иконките са фенски мераци...Някой хвърлял боб

Турското СЕМ в действие. Те пък как смеят да влезнат заедо във ваната. Еда що не е отишла в женския хамам...

Общи условия

Активация на акаунт