Отговори
# 465
То това е само за Еда. Цяла серия само нея ли ще гледаме? Не че имам против, абсурд 😆 Просто озета говори само за нея, но не казват нищо за Джерен, Селин, а за тях има какво да ни пуснат 🤔

# 466
ОЗЕТ
Съобщението за годежа на Еда изненадва всички. Всички са щастливи за нея. Това положение устройва и Селин. Но играта на еда тепърва започва. Каквото и да става, тя ще накара Серкан отново да се влюби в нея. Серкан се опитва да върви по своя си път без да подозира нищо. Еда стъпка по стъпка се приближава до сбъдването на своята цвл. Но Еда се среща с неочаквана изненада. Да видим как ще повлияе на Еда тази изненада.. 
Как им са се откъснали от сърцата тези 4-5 изречения...

Изненадата според мен е , че Дениз е влюбен в нея. А може да научи и че Джерен е влюбена в Дениз или и двете неща. Най-накрая да се разберат кой кого обича , че се оплетоха яко Joy

# 467
  • София
Ето ви едно огнено момиче   
Не им завиждам на мъжете около нея.  Трябва да са адски издръжливи и железени за да останат спокойни

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 14:37 от БлагаВест

# 468
Aaa значи Серкан не подозира, че се опитва да си го върне с този фалшив годеж, така ли? Щом се опитва да си върви по своя път??
Съвсем се оплетоха кой, какво и защо 😀

# 469
ОЗЕТ
Съобщението за годежа на Еда изненадва всички. Всички са щастливи за нея. Това положение устройва и Селин. Но играта на еда тепърва започва. Каквото и да става, тя ще накара Серкан отново да се влюби в нея. Серкан се опитва да върви по своя си път без да подозира нищо. Еда стъпка по стъпка се приближава до сбъдването на своята цвл. Но Еда се среща с неочаквана изненада. Да видим как ще повлияе на Еда тази изненада.. 

Говори се по точно четох в него че този кадър на яхтата ще бил ключов но защо нямам идея.
А и Еда щяла да е бременна? Дано излезе вярно и тогава ще видя харпията Селин какво ще прави.

# 470
Аз много не подкрепям Еда да е бременна, още повече след този годеж с Дениз, ще стане голямо, голямо мазало...

# 471
  • Кърджали
Ох, какво толкова се закелеши народа Еда да забременее. Все едно всички ще се наредят да ѝ гледат бебето. Малка е оше, има да завършва, да работи, фирма да ръководи, инат да преборва, годеж да разваля, сватба да прави (хайде последното не е задължително).
Но ине минсе иска да се окаже бременна сега, когато Серкан няма да изпита това щастие. Все едно зорлем са му тупнали това бебе. И Еда ще има да се чуди 20 серии да му каже ли, да не му ли каже...

# 472
А той ще се чуди "Мое ли е, на Дениз ли е (все пак й е годеник)" тестове за бащинство ще има, все пак не помни кексовете дето месиха... и станахме тотална драма 😀
Нови от Ханде:

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 13:45 от Есенна магия*

# 473
Промо снимки от 31 еп

Това на снимката не е ли съдържанието на загадъчната синя кутия?Май ще е някоя паметна бележка/писмо в бутилка или стихотворение от младите години.

# 474
Без грим ,с мокра коса,със стари измачкани дрехи и пак е прекрасна 🌷

# 475
ОЗЕТ

Аз пък се чудя кои всички са щастливи за тях. Джерен не е, Серкан и той не е, Мело и Айфер изглеждат изненадани и като ударени малко. Единствената щастлива е Селин, и то поради лични причини Grinning
Интересно как ще постъпи като разбере, че Дениз наистина я харесва или че Джерен харесва Дениз. Ще гледаме да видим Smile
Споделям едно мнение в туитър, което ми хареса, право е момичето Relaxed "Едно нещо е сигурно.. този път Серкан Болат се влюбва в Еда по-страстно, по-лудо, по-бързо и по-неустоимо. Той просто не може да бъде без нея." Heart

Много са сладки Мави и Ханде, много си приличат Hug

# 476
  • София
Даже много повече ми харесва така, защото е естествена. Изглежда прекрасно. А това малко ангелче ми идва да го нагушкам

Цитат
Без грим ,с мокра коса,със стари измачкани дрехи и пак е прекрасна 🌷

# 477
Мави колко е сладичка като е сънена и с коса след сън, как да не я нацелува Ханде, не знам.. 😀

# 478
Flowers Hibiscus Здравейте момичета и от мен! Толкова много сте изписали, аз имам за наваксване половината от миналата тема, гледам да не ви изпускам, но имам да се връщам назад да ви дочитам. Друон е постнала много вярно за мен мнение на блогърка, съгласна съм и аз. За да се отдалеча малко от емоциите даже успях да се пристрастя към "Научи ме да обичам"(чок гюзел тези турски актьори, направо радват окото да не стане като спам, но този Кадир Доулу каква стойка има само, сякаш ти казва: готов съм срещу целия свят да застана, ако си до мен! Не е целия на баклавички като нашия сладкиш, но много добра физика има). Stuck Out Tongue Winking Eye и си го изгледах на маратон, а вчера и днес гледах 28 и 29 серия с бг буквички на "Почукай на вратата ми". Какво да ви кажа, момичета: ако някой ви е хванал за ръка и ви стиска така, че чак кокалчетата на пръстите са му побелели, гледа ви с объркано-блуждаещ поглед и  ви предложи брак, не му казвайте "да". Joy Аз пак като развалена плоча да си кажа, че тръпката доста се изгуби след 20 и някой епизод, не спирам само заради Ханде и Керем и тяхната магия. А те са ми интересни даже само като стоят и се усмихват или нещо си говорят, без да разбирам какво! Heart За фраговете и озета мнението ми е, дано да не задълбаем на плитко и да успеем да продължим без повече размиващи и нелогични развръзки. Феновете от цял свят заслужават магията на тази приказка да продължи! Heart

# 479
  • София
Хандемий може да се прави на тежка и да не му лайква снимките, но нашето момче си е отпуснало душата и се раздава. Какъв ли пожар са разпалили в него тези снимки на Ханде и Мави?! 😏

Общи условия

Активация на акаунт