Отговори
# 570
Един пръстен и от мен, нека сменим цветето със звезда Wink

# 571
Един пръстен и от мен, нека сменим цветето със звезда Wink

Разкошееееен !

# 572
# 573
Здравейте!

Уау, ще се танцува танго... фотосесия или кадри от сериала

https://www.gecce.com/haber-hande-ercelin-10-milyon-tllik-cam-evi
Някой е надниквал в банковата сметка на Ханде или е поговорил със счетоводителя и по твърдо...

# 574
  • София
Заради предстоящия нов сериал в събота в Иснтаграм феновете пак са полудяли. Тези, които са фенове на нашия сериал, пишат, че ще го подкрепят докрай, каквото и да става. Хейтърите пишат, че ни дават още 3 епизода макс, след като новият започне и 35 било хубаво число. Аз не виждам връзка между новия сериал и нашия. Новият ще е някаква тежка семейна драма, доколкото виждам. Ще се излъчва по ATV. Не мисля, че феновете на нашия сериал ще суичнат към този. Така че не виждам как ще се отрази на нашия рейтинг. По-скоро другите сериали в събота трябва да се притесняват. Ние имаме стабилна фенбаза макар и с рейтинг около 4. 😉

# 575
Фотосесия или не и двамата са радост за окото. Има ли още? Heartpulse

# 576
  • София
Според мен това е Фотошоп. Нито са кадри от сериала, нито е фотосесия. Мернах ги и аз в Инста. Имаше още, но бяха зле скалъпени.

# 577
  • Кърджали
Фотошоп е това, макар че и аз в първият момент много им се зарадвах

# 578
  • София
Аз харесвам пръстена на ДариВале  със свездата ,но би ми допаднало сърцевината да е  сърце  от огнен рубин.-символика сърцето на Серкан винаги ще е при звездичката му -Еда.
Няма място за съпоставяне на второстепенните герои от РП и нашия сериал,всичко се изменя и всеки се учи,и независимо че сценариста е един и той се влушва в това какво се харесва на зрителите и какво не.Лично аз харесвам много повече ДЖей Джей заради добротата и съчувствието към другите ,отколкото Ердем който на шопски казано е авантаджия.Да спи без пари ,да яде без пари ,а ако случайно излъже някой да му плати и най дребните сметки.,на работа ходи само за клюки и пиене на безплатно кафе.Но  нещата се развиват със всеки следващ филм  ще се увеличава броя на филми като нашия ,като Рп и други от този жанр за щото международния зрител и платец иска такива ,а турските зрители тежки драми.Постижението е да успееш да създадеш дует като Ханде и Керем,заради тях  и успеха е такъв.Понякога не се получава,всички знаем как играе Бурсин но аз във Великолепния тандем е може би филма в който не го възприех с екранната му партнюрка.Случва се двама великолепни артисти обединени в екранен дует да не се получи .Дано видим повече и то смислени серии с Еда и Серкан,а в бъдеще филми които ще ни държат като този  запленени .
 И бих искала Еда да не говори така евъзпитано със Селин ,а да я скастри с думите,,Внимавай какво и как говориш за мен аз съм партнюр в тази фирма а ти си само една изпълнителка,, с нейните камъни на нейната глава.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 14:34 от Leddel

# 579
Започнаха снимките за епизод 32! В момента те снимат в Arts Life

Нова  снимка на Ханде на снимачната площадка днес
sencalkapimi Двойката от нашите мечти #EdSer, щастливи да бъдем вашият # WorldMarriageDay най-много! 😍
https://www.instagram.com/p/CLMTba_KJW4/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 14:39 от sani1212

# 580
Аз мисля че пръстена ще е този от първото промо на сериала .
Не мога да намеря клипа за да ви го покажа. От там използваха лампите и цветята при пресконференция на Серкан и Еда е 29 епизод.

# 581
Аз мисля че пръстена ще е този от първото промо на сериала .
Не мога да намеря клипа за да ви го покажа. От там използваха лампите и цветята при пресконференция на Серкан и Еда е 29 епизод.

Ето го . Да ви кажа на мен ми прилича на този на Селин Joy

# 582
sencalkapimi И нашето бебе идва. 🤰 😍 # sençalkapı

# 583
  • Кърджали

Статистика Sen çal kapımı
Брой серии: 30
Общо гледане: 195 000 000 +
Бр. Абонати: 2 млн
Продажби в чужбина : 45 страни
Обшо Туити: 9126613 (само в дните на излъчването, без повторенията и другите дни)
Рекорд за Туити: 2115948

# 584
Толкова се радвам ,че им натриваме носа на всички хейтъри , нямам търпение утре да го направим отново Hands FacepunchPeople Eyes
Да покажем отново подкрепата си за "американеца дето нищо не му се разбирало на турския" и "некадърната актриса" Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт