Отговори
# 555

Насладете се! ❤ Много е красиво!

За това какво мислите?
"СПОЙЛЕР: Краят на играта на Селин ще започне в края на 31ви епизод, а цялата й игра ще бъде разкрита в 32ри епизод"

Дано да е така. Че вече искам малко интрига. Как ще реагираш а на интригите на Селин Серкан?
Как той ще се отнася към Еда.? Ще започне едно гонене по между им.

# 556
  • Кърджали
Четох го това, из Туитър се завъртя информация, ще скоро ще помахаме за чао на Селин, но не знам кокко може да се вярва или е основано на това, че при появата ѝ се беше завъртяла информация, че е само за три серии.
Както и да е, ако ще си тръгва, искам този път да не се измъкне с балетна стъпка тихо тихо. Серкан трябва да разбере всичко и този път да не ѝ прости. Миналият път се опита неуспешно да прехвърли вината върху всички други, та е редно сега да си го отнесе...

# 557
Официално:

# 558
Я да организираме един конкурс със снимки - "Най-подходящ нов годежен пръстен за Еда"

Моето предложение:

Ще продължа после с още. Simple Smile

или

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 10:32 от dariVale

# 559
Нова снимка от монтажа на новия епизод

# 560
Дари Вале
.                                          Според мен първия, стилен, нежен и елегантен, точно като за Еда.
                                           Другия с магнолията беше много красив, но на мен ми се струва сякаш този пръстен     
                                           беше прокълнат, какво ли не им се случи, по-добре да е нов.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 11:07 от Tanita53

# 561
Дари Вале
.                                          Според мен първия, стилен, нежен и елегантен, точно като за Еда.
                                           Другия с магнолията беше много красив, но на мен ми се струва сякаш този пръстен      
                                           беше прокълнат, какво ли не им се случи, по-добре да е нов.

Тани, за бижутата вкуса ми е повече като на Селин - голямо, ярко, фрапантно.
Но съм съгласна с теб, че на Еда най-ще й отива първият пръстен със звездата на златна халка.

А за теб - за настроение и дух - един нежен магнолиев цвят!

# 562
  • Плевен / София
Я да организираме един конкурс със снимки - "Най-подходящ нов годежен пръстен за Еда"

Моето предложение:

или този

а може и този...

# 563
На снимката се виждат прегърнати Еда и Серкан!😍 Дано да не е сън.

# 564
Благодаря ти, трогната съм .

# 565
Моето предложение за пръстен на Еда:

# 566
Нова снимка от монтажа на новия епизод

Тази снимка е много в духа на 'аз обичам моята родина' Joy

Не пускам Селин да си ходи без публично унижение и сълзи от яд. Искам да е такова, че да ми стане жал за нея!

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 14:32 от paterina

# 567
Феновете се притесняват, че Дениз бил така облечен по време на сета ....

# 568
Феновете се притесняват, че Дениз бил така облечен по време на сета ....

Дано очите ми не ме лъжат, но аз виждам, че мъжът е с каскет. Надявам се да е Серкан, а не Дениз.

# 569

Моето предложение:
Скрит текст:

или този
а може и този...
Третият ми харесва!!! И предложението на Магийка.
Днес ми е ден на блестящите идеи. Освен с милиони туитове, да предложим на сценаристите да прославят сериала с най-голям брой годежи на главните, съотнесено към брой епизоди. Та предложението ми е - на всеки годеж - нов пръстен Simple Smile Simple Smile Simple Smile, стария - на търг за благотворителност.

Общи условия

Активация на акаунт