Отговори
# 540
Официално,последната снимка на Ханде с Мави е с най-голям брой харесвания и мина предната и такава,а именно селфито с Керем🤗❤🔥

Тази е засега, но ще я мине.  Simple Smile

https://www.instagram.com/p/CDYwlqJg7C0/

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 23:25 от midnight__sun

# 541
Смятайте какво ще стане ако тримата (Мави, Керем и Ханде) пуснат общо селфи Stuck Out Tongue Winking Eye
Официално,последната снимка на Ханде с Мави е с най-голям брой харесвания и мина предната и такава,а именно селфито с Керем🤗❤🔥

# 542
Привет, прекрасни момичета 🥰 !
Дрион, отново много хубава статия на блогърката 🌸.
Ели-mama, много се смях с теб 🌼:

"Какво да ви кажа, момичета: ако някой ви е хванал за ръка и ви стиска така, че чак кокалчетата на пръстите са му побелели, гледа ви с объркано-блуждаещ поглед и  ви предложи брак, не му
казвайте "да" ".
🌼🍀🌼🌸🍀🌸🌼
Серкане, ти си на ход 😉
"........разумът ми ми подсказва какви са правилата на играта, но сърцето ми ме кара да махна с ръка и да съборя всички фигури от дъската....."

"Да я познаваш значи да я обичаш. Когато се запознах с нея, аз се родих за втори път"........, в нашия случай Серкан май ще се ражда за трети път ☺😉🤭

# 543
  • Монтана
"...Може да ви е смешно, но изпитах някаква особена гордост, че съм част от това чудо. Този туит рекорд за пореден път доказа едно житейско правило: човек винаги може повече отколкото си мисли...."

s...v , не ми е смешно, даже се радвам, че споделяш нещо, което и аз изпитах в събота вечер!
И ... толкова добре си го написала, че ми остава само да ти благодаря!
Ще си позволя отново да цитирам нещо твое, защото е прекрасно написано и аз самата съм мислила много често в същата посока!

"...Човечеството страда от нелюбов. Светът е станал твърде комерсиален, егоистичен и манипулативен. Медии, политици, рейтинги...даже сред близки и колеги понякога срещаш фалш и лицемерие. В допълнение световната здравна ситуация - живот в изолация, несигурност, болка. Имаме нужда от нещо истинско - истинска любов, истинско приятелство, искрени отношения. Липсва ни чистота във взаимоотношенията.
Този филм стана феномен с това, че ни даде надежда. Показа ни, че я има. Любовта. Онази, голямата. Толкова чиста, толкова всепоглъщаща, изпълваща всичките ти сетива, палеща страст и желание да преоткриваш света. Която отново и отново те впечатлява и влюбва в човека до теб, премахва собствените ти граници и ти дава криле, позволява ти да дишаш с пълни гърди, да виждаш и създаваш красота. Която те извисява в други измерения на човечността.
И дали ще е любимото топло одеяло, бягство от реалността, глътка свеж въздух, розово хапче или спасителна сламка, този филм ни събра, обедини, и ни направи силни."

Просто нищо не мога да добавя! Това трябва да се чете!Не трябва да стои в скрит текст! Благодаря!

# 544
Относно лайковете на Ханде.. Те тепърва ще си бият сами рекордите. През средата на Ноември, Ханде е имала малко над 17мил. последователи.
Към днешна дата са с 2мил. отгоре. Само за месец е дръпнала с почти 700хил. нови, което означава, че ❤️, които получава, ще бъдат все повече и повече. А като се има предвид колко още страни са закупили сериала и още колко нови фенове ще има..
Иначе Али е права.. Пуснат ли тримата снимка и ще е бомба за окото 😏

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 00:12 от Nalbantova

# 545
Всъщност на 31 Декември Ханде закова 18 милиона, а Керем 6. Запомних, понеже беше голямо вълнение покрай фотосесията и участието им в Гласът. За месец и половина почти се е увеличила бройката на 19,1 и 6,6.
Изобщо целият каст има само позитиви от участието си в сериала. Всички са дръпнали.

Лека нощ ! Relaxed

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 00:24 от midnight__sun

# 546
Да ви кажа, от досегашния ми опит с гледането на 2-3 сериала онлайн в ютюб (май всичките по стар тв), като станат малко повече хора и почва да забива, а никой от тях не е бил толкова популярен, дори Птичката. Съмнява ме да не могат да отчетат трафика на техния сайт, подбудите да пуснат ютюб канал надали са за да отчетат гледаемостта, локално ориентираните реклами ми звучи по-логично. Но и аз ще пробвам от там да гледам де, нали съм верен фен Simple Smile

И като споменах Причката, понеже все ги сравняваме Wink И понеже Ердем отнесе доста критики. На мен той ми е доста по-умерен, на място и забавен, доти миличък понякога, в сравнение със страховития дует Джей Джей и Музо, които за мен бяха изключително плоски и дразнещи.

Жалко за глобата, наистина, но според мен сцените си бяха доста смели за турско дизи и очаквах рано или късно това да се случи. Може да предложим на продуцентите да открият банкова сметка за глоби. Мисля, че ако всеки фен дари по 1 евро ще е достатъчно да гледаме целувки във всеки епизод Joy

# 547

Добро утро, момичета! 💙
Желая ви усмихнат и ползотворен ден! Струва ми се, че колкото повече наближава събота, толкова  по-бавно минава времето и толкова повече се засилва моето нетърпение за новия епизод.. 💜

# 548
  • Пришълец

Добро утро и от мен!
Не е важно, но да отбележа - днес е 12. 02. 2021, от двата края се чете по един и същ начин - палиндром. Wink

# 549
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Hug

Без подготовка Wink

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 07:55 от mi_si

# 550
След като Серкан превърна пръстена в колие... вече нямаме пръстен, зачудих се дали няма да видим някой ден на ръката на Еда зеленият пръстен, но не на средния, а на безимения пръст. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
https://akropol.bg/simvol-smaragd
Смарагдът е камъкът на зелената светлина, която го дарява едновременно с езотерично значение и възобновяеми сили. В Централна Америка камъкът е бил асоцииран с дъжда и кръвта, както и с всички символи на лунния цикъл. Той се смята и за знак на плодородието. Ацтеките го асоциирали с птицата кецал, символ на възраждащата се пролет, а също така – и с Изтока и всичко, свързано с култа към Кецалкоатъл.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B4
Според преданията Савската царица ги обожавала. Най-известният смарагд е „Смарагдът на Девънширския херцог“, който се пази в Британския музей по естествена история в Лондон. Поради наситения си зелен цвят, смарагдът е считан за символ на вечната пролет и безсмъртието.
Съществуват вярвания, че смарагдите притежават изключителна лечебна сила – укрепват паметта, помагат при безсъние, прогонват лошите сънища, спасяват от зли духове и укрепват сърцето. Наричат смарагда още камък на мъдростта и хладнокръвието.

https://kristali.newage.bg/%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B3% … D0%B0%D0%B3%D0%B4
Cмapaгдa e ĸaмъĸ нa любoвтa и poмaнтиĸaтa. Toй нocи paдocт, вяpa, зacилвa пaмeттa и яcнoвидcĸитe cпocoбнocти. Πoмaгa и нa интyициятa и ĸoмyниĸaциятa и yвeличaвa чecтнocттa. Cмapaгдa ce cвъpзвa нaй-вeчe cъc cъpдeчнaтa чaĸpa.

# 551
Не мисля. Еда го показа като нещо фрапантно, което би се харесало на Селин.

# 552
Добро утро Flowers Hibiscus желая ви прекрасен ден Animal Bee

Да ви сподееля и аз малко коментари от туитър, последно хаштага е бил споделен минимум 176 000 пъти. Аз си легнах рано снощи в 22ч бяха 100 000.

Коментари:
" Честно този сериал ме спаси от моята депресия, вече имам нещо върху което да се фокусирам повече, отколкото на стреса в живота ми"
"Имам един екзистенциален въпрос , Ердем ще свърши ли нещо полезно и ще започне ли да работи?"Joy

Серкан наистина ли го е казал така? Thinking "Спомням си жената, която обичам и на която предложих брак и това е Селин" Scream кажете ми , че преводът е грешен Joy

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 08:33 от mikipoli

# 553
Съмнява ме зеления пръстен да стане годежен за Еда след време, но се надявам и розово цвете да не е, въпреки че много и подхожда. Просто твърде много го махаха, слагаха, криха. Изгуби си значението и символиката. Много е красив, но колкото и пъти Еда да го сложи на пръста си, толкова пъти става нещо лошо и се разделят..

# 554
  • Кърджали
Мики... Каза нешо такова
...
Енгин го питаше толкова ли не му е любопитно за Еда, за миналото. Юю
Серкан запя старата песенче не помни, а няма как да прояви любопитство къ нешо което за него не се е случвало. И тогава каза че не помни нищо от това което му говорят
"Помн само Селин, която обичах и на която предложих брак"
Този разговор се води след глупавият годеж на Серкан...
Трябва пак да погледн сцената, но не е толкова ужасно колкото изглежда само като реплика. Или поне не е по-разлипно от това, клето Серкан повтаря последните серии.
После гледам в Шиле позабрави песента, че не помни, значи не е случвало и поиска Еда да му разкаже.

Цветето и на мен много ми харесва и пасва на Еда (предният път казах пе не си представям друг пръстен да сложи на ръката ѝ), но много сюго похабиха от толкова махане и слагане. Отиде му пара и вхлшебството.
Серкан да почне да оглежда за друг пръстен. Нищо че нищо не помни. Като си припомни спешно ще му трябва нов пръстен...

Общи условия

Активация на акаунт