Отговори
# 525
Привет, може ли линк за официалния канал в youtube на нашето сериалче от сега да се подготвя за събота.

# 526
https://www.youtube.com/watch?v=z1HNIqpSkqw

Привет, може ли линк за официалния канал в youtube на нашето сериалче от сега да се подготвя за събота.

Бамби...

Испания, Турция, Хърватия и Италия вече ни вкараха в тренда Wink

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 21:38 от mi_si

# 527
Като стана въпрос за това какво е търсил Керем в мола, освен за пердета за новия дом, часовник за бащата на Ханде видях и опции подарък за Св. Валентин - от бижута до ношници, договор с охранителна фирма - за новия дом на Ханде - камери ли СОТ ли не знам какво, а и за спално бельо... - може би покрай пердетата и чаршафи е избрал.

Някой от екипа или актьорите коментира ли глобата? Бях мернала някаква публикация, че Неслихан е писала нещо, ама не мога да я намеря?
Едва ли се радват, че имат глоба.
Дано само да не ни лишават от подобни сцени в бъдеще, сцените според мен бяха хубави Hands Pray.

# 528
Сега отворих линка на фокс и какво да видя "Доктор Чудо" в момента се гледа от 4500 човека Joy аз очаквам в събота поне 500 000 , ако не можем 1м Joy само от нашата тема сме 200 парчета на балкона в събота Joy всеки да си пусне по 1 устройство , който има и две Joy

# 529
mi_si благодаря Flowers Hibiscus

# 530
Мики тъкмо идвах да напиша същото! 😁😘
Аз обаче очаквам в събота да има милиони зрители! Бразилките се готвят за 2 милиона, но аз очаквам поне двойно!
Просто нашата приказка се гледа от толкова много хора и ще стават все повече! 😍😍😍
Дано само да върви добре, защото май се губи на моменти!

# 531
  • Пришълец
На същото мнение съм, Кукличке. Хубави си бяха сцените, без да се прекрачват границите на допустимото и добрия вкус. С риск да се повторя, но наистина късно се сетиха да глобяват. Онази с глината бе далеч по-еротична. /Или като Серкан придърпа стола на който беше седнала Еда към себе си, на пръв поглед един от многото им моменти/ Mr. Green Жалко, занапред ще се въздържат от такива, за да не се възмущават сънародниците им. Но Керем сваля дрехи и с поглед, така че крайният ефект от съвместните им сцени с Ханде ще си е все същия... Много силно присъствие и на двамата, взаимно се допълват.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 22:32 от Маргарита Н.

# 532
  • Плевен / София
За по сигурно YouTube +  друг сайт, ако първият забива и трябва да се стартира отново и отново. Аз вече се абонирах Kissing Heart

# 533
  • София
През телефона и таблета върви добре, но през смарт телевизора забива много. Ще го пусна да върви през таблета, за да отчита гледаемост, но ще гледам през някой от нашите линкове.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 22:55 от Бърборанка с розови очила

# 534
Сега отворих линка на фокс и какво да видя "Доктор Чудо" в момента се гледа от 4500 човека Joy аз очаквам в събота поне 500 000 , ако не можем 1м Joy само от нашата тема сме 200 парчета на балкона в събота Joy всеки да си пусне по 1 устройство , който има и две Joy
И аз очаквам голям брой фенове да гледат в събота, фокс направиха добре като най-сетне пуснаха на живо телевизията в ютуб. Сега ще получават обратна връзка колко много хора всъщност очакват всяка седмица нашия сериал не само чрез туитър.
Като казах туитър сега върви нов тренд. Дори от телевизията са го отразили. Scream

# 535
Дано канала на FOX издържи на цунамито, което се задава.

Симпатяга
Yum

# 536
Много ми е интересно какво се крие зад подобна инициатива на Фокс. Публичното показване на цифрите може да се превърне в ябълката на раздора между продукциите им, което си е сериозен риск. Съмнявам се и сега да нямат подробни данни за зрителите на сайта им. Евентуално, ако през YouTube могат по-добре да монетизират интереса на зрителите чрез геолакализираните реклами. Друго не ми хрумва. Явно секторът се адаптира към новите реалности Sunglasses Дано да е за добро!

# 537
А новината за live stream-a в канала на Фокс разпространява ли се бързо и сред другите фенове? Има ли някаквс бройка, за която са решили д се борим?

# 538
А новината за live stream-a в канала на Фокс разпространява ли се бързо и сред другите фенове? Има ли някаквс бройка, за която са решили д се борим?
Да, доколкото разбирам и този тренд в туитър сега е за това, пишат се постове с часа в различни държави и линка към ютуб. Май пак се целим в 2 милиона, било любимото число на фендъма Smile

# 539
Официално,последната снимка на Ханде с Мави е с най-голям брой харесвания и мина предната и такава,а именно селфито с Керем🤗❤🔥

Общи условия

Активация на акаунт