Отговори
# 645
Аз вече на тези проценти много,много не им вярвам.... колко пъти са ни подвеждали така..

# 646
Фокс спряха излъчването на живо Flushed какво стана, уплашиха ли се ? Joy

Редактирам се, имало нов линк
https://youtu.be/kv_hci_lb4k

# 647
Мики, те не знаят още какво ги очаква довечера, като нищо да прегрее системата 😀

# 648
Те от Фокс още снощи са предупредили, че тази сутрин ще пуснат нов поток на пряко излъчване (подсилен) понеже очакват довечера около 1М+.
https://www.youtube.com/watch?v=kv_hci_lb4k

Снощи рекорда на "Последно лято" е бил около 3800 човека.
П.С. Клюка:  Според арабите Фокс ще пуща съвсем скоро собствена международна платформа и няма да спира нито един от сериалите си. Просто някой ще ги премести там.

# 649
Ами не знам какъв е този нов линк , но не излиза в ютуб търсачката като напиша думичките, както излизаше предния Thinking да се надяваме, че до довечера ще се разпространи линка, защото мисля че доста хора ще чакат на стария...
Ето го "Последно лято" от снощи, аз си направих скрийншот , имам и за "Др Чудо" също , там са 4500.

Нещо забавно Joy

# 650
Аз довечера съм на рожден ден поне до 21.00, но ще заредя youtube, за да поддържаме бройката на гледащите. ❤

# 651
Знам, че ще ми се разсърдите малко, но не разбирам тази жажда за поставяне на рекорди от страна на феновете. Как гледаш епизода, коментираш, пускаш туитове и се наслаждаваш на видяното едновременно? В крайна сметка не е ли всичко за забавление, а не за показване на мускули Blush Едва ли има човек, който не е разбрал за огромния успех на сериала. Само с цифри ли ще доказваме качествата му?

# 652
Кате, повечето фенове не разбират нищо като гледат лайф Joy включително и аз , но добре че си имаме тук преводачи. Хората си чакат преводите със субтитри , за да се насладят на епизода. А туитовете предния път се направиха повечето преди да започне самата серия. Определено в туитър е голямо забавление , поне аз се забавлявам Simple Smile А цифрите са важни за други - за продуцентите, за фокс , те така работят , с цифри и феновете обърнаха на математика Wink

# 653
От продуцентите    Под същата звезда!

От FOX

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1360559351027621892?s=20

# 654
Здравейте, момичета,
Lady Laura, Eмили в Париж е доста романсиран сериал (най-малкото Париж далеч не е толкова чист) и представя един много идиличен Париж като от пощенска картичка. В Уou Tube има доста видеа от парижани, които сравняват сериала с реалността и някои от тях са доста забавни. Много благодаря за милите думи, но за мен това не е някаква трудност, напротив удоволствие е да споделям с всички вас. ❤🌸
Диди, бързо да се оправяш.🌼❤
Пускам още един превод на една статия на турска блогърка. Една част е в скрит текст, защото е доста дълго. Авторката е много критична и доста права, за съжаление...

Как да съсипеш добър сериал по 10 начина

https://edasavaseri.medium.com/how-to-ruin-a-good-show-in-10-ways-1fc2d16f5221

Въпреки че е визуално приятна, тази сцена беше някак си пропиляна с липсата на смислен диалог.

Сигурно сте чували за ром-кома от 2003 г. „Как да разкараш гаджето за 10 дни“. В този обичан филм главните герои имат противоположни цели. Докато журналистката Анди се опитва да накара колегата си Бен да се раздели с нея, той от друга страна се опитва да я накара да се влюби в него. Двамата, без да знаят тайните намерения на другия, в крайна сметка „се влюбват“, това което очакваме от ром-ком. Това, което не очакваме от ром-ком, е това, което получаваме от SÇK. С 30 епизода до момента, сериалът стана непредсказуем, но по негативен начин. Докато се чудим дали някога сериалът ще се върне към корените си, нека разгледаме 10-те неща, които причиниха това бедствие и да се опитаме да размишляваме върху някои възможни решения.

1. Сменете жанра насред път и измислете нещо нечувано!

Скрит текст:
Съжалявам че трябваше да включа тази предизвикваща болка снимка. Тя показва до каква степен ще ни наложат страдания само за да проточат сериала.

Продуцентката Асена Бюлбюлоглу от MF Yapim се превърна в добре познато име, благодарение на фенбазата на SCK, която  често я споменава и тагва в своите туитове. Не е обичайно феновете да се интересуват или да знаят кой е продуцентът на турски сериал, освен ако той / тя не е продуцирал/а нещо забележително в миналото. Тази слава даде на г-жа Асена видимост, която вероятно никога досега не е имала. Как тя я използва? Като измисли жанр, за който никой не се интересува да научи повече. Тя го нарече „драмеди“, което ясно показва, че е искала сериалът да включва повече драма. Проблемът с този нов жанр е, че драматичните фактори се създават без никаква основа. Те сякаш излизат от заседателни зали, пълни с безсилни сценаристи, които са принудени да измислят причини и дори в сърцата си не изглеждат убедени. Почти чувам Асена да казва: „Намерете нещо, трябват повече конфликти“.
Не ме разбирайте погрешно, драмата, когато е силна, прeдлага страхотно зрелище, като например новият сериал Maraşlı. В Maraşlı виждаме, че сериалът е изграден върху правдоподобна и мистериозна сюжетна линия, която ще обвърже главните герои. В SÇK обаче стената, която уби родителите на Еда, беше просто причина да ги раздели и след това като всичко останало беше забравена. Драмедито е гадно, защото не е добре изпълнено. Вие г-жо Асена и вашите сценаристи, не сте научили това добре, защото сериалът трябваше да е ром-ком. Драмата + комедията не вървят добре заедно и междувременно забравихте да добавите романтиката към микса.

Какво може да се направи? Има недоразумение между Асена + СЦ и фенбазата. Да върнеш сериала към златните му дни не означава да копираш любимите сцени на феновете. Върнете ни обратно силните и добре очертани герои, романтиката и комедията. Ако не може да се направи, дайте ни прекрасен край и завършете сериалът, докато все още го обичаме.

2. Да превърнем офисът на сценаристите в обора на Динго

На турски имаме поговорка, когато много хора идват и си отиват от едно място без конкретна причина да бъдат там или когато едно място стане пренаселено, казваме, „е, това място се превърна в обора на Динго“. В миналото Динго се грижел за конете, които някога са теглили въжената железница Таксим, която се качва нагоре и надолу по улица Istiklal. Според някои от феновете първоначалният екип СЦ на SÇK е оригиналът. Айше Юнер Кутлу, която също написа историята на сериала, подаде оставка със своя екип в края на 24 епизод и тяхното място зае нов екип от СЦ.
В края на епизод 30 в медиите бе обявена друга смяна на СЦ, въпреки че тя все още не е официализирана от продукцията. Не е необичайно ТВ сериали да сменят СЦ си, това се случва много често. Някои чуждестранни сериали имат различен СЦ за всеки епизод. Това са предимно комедийни, екшън или криминални сериали. SÇK обаче пострада от тази смяна на СЦ. Би било добре да има различни СЦ, ако имаше солиден сюжет, който те биха могли да продължат, но очевидно след като Айше си тръгна, няма такъв, така че СЦ вероятно измислят в движение. Това доведе до много глупави неща и много от героите напоследък не казват или правят нищо смислено.

Какво може да се направи? Вземете решение за солидна сюжетна линия и спрете да измисляте неща в движение. Покажете ни по-реалистични неща, животът е пълен с драма, покажете ни ежедневни проблеми, университетски проблеми, проблеми в двойките. Героите в сериала станаха толкова празни. Дайте ни шанс да ги опознаем повече, покажете ни как са се създали техните приятелства и отношения. Нека ги опознаем по-добре.

3. Убийте символите на любовта!

Как се чувствам, когато знам че символизмът, който обичах ще бъде разрушен, за да рестартират сериала.

Айше Юнер Кутлу, която създаде историята на SÇK майсторски използва символи и метафори в нейния разказ. Това беше една от причините сериалът да постигне такъв успех. Напоследък обаче всички тези символи бавно се преразглеждат, за да бъдат унищожени не във физическия смисъл, а от емоционална гледна точка. Започвайки епизод 29, Асена обеща да рестартира сериала, за да се върне към романтичните си корени. За съжаление това не се получи добре. Един от най-важните символи бяха белезниците и те не бяха използвани по начин, който връща добри спомени. Някой, който не е гледал 1 и 9 епизод  (като Серкан с амнезията в 29 епизод), няма да може да отгатне силата, която белезниците притежават, за да съберат Серкан и Еда.
Друг знак беше пръстенът с цветето, който Еда върна на Серкан в епизод 30, след като той предложи на Селин да се омъжи за него. Сега във фрага от епизод 31 той го връща на Еда като огърлица, някак си за да каже, че съжалява за всичко това. Без значение какъв ще е резултатът, това отново е унищожаване на символ, който беше многозначителен за всички фенове. Всички тези сцени са сякаш като някакви бележки, за да ни покажат, че новите СЦ са гледали предишните епизоди. Но те всъщност не са ги „гледали“ както феновете. Това не е нищо друго освен липса на креативност и жестоко унищожаване на символите на любовта, които Серкан и Еда споделяха.

Какво може да се направи? Не съм против повторното използване на предметите и символиката от началото на любовната история на EdSer. Когато това е направено добре като сцената с камината в епизод 30, може да бъде прекрасно и романтично. Проблемът е, че тези сцени не водят до никъде. Епизод 30 изглежда като куп комбинирани клипове. СЦ забравят, че всеки епизод също трябва да разказва кохерентна история. Не е достатъчно, сериалът да има сюжет (който между другото вече го няма или не го разбираме). Към днешна дата съм писала само сценарии за рекламни видеоклипове, но въпреки че това е различно, знам, че една история трябва да има начало, среда и края. Ако все още сме в средата, все пак трябва да имаме ясна визия за това как ще стигнем до края. На този етап СЦ трябва да изяснят този план.

Скрит текст:
4. Забравете, че клиентът е винаги прав!

Надписът пише, че Серкан не може да си спомни. Когато официалният Туитър акаунт поства подобни неща, мисля, че ни тролират и не ми харесва. Фен съм на админа на Уou Tube aкаунта.

Телевизията е забавление за масите и зрителят е клиентът. Може би не плащам директно, но аз съм тази, която трябва да гледа всички реклами, нали? Аз съм тази, в която всички тези марки се целят, за да продават продуктите си, много от които, нека бъдем честни, не са ми нужни. Гледаме рекламите, но е по-трудно да стоиш и гледаш лош епизод. Трудно се издържа епизод, който продължава повече от 2 часа и ви оставя уморени и разочаровани. И става все по-зле. Изправени сте срещу продукция, която не се интересува какво мислят или харесват феновете (въпреки че понякога може да изглежда така). Продуцентска къща, която не е в състояние да намери правилните хора, които да управляват социалните й акаунти. Не би трябвало да е по-трудно от кастинг на актьори, нали?
Като специалист по маркетинг съм шокирана как понякога администратора на Туитър акаунта отговаря на феновете. Отношението се усеща и въпреки че разбирам безсилието срещу толкова голяма фенбаза, е толкова очевидно, че администраторът е оставен на собственото си остроумие (отговори), въпреки че професионално акаунтът трябва да се управлява по план. Добре обмислен план. Седмичен план, в който тя / той знае за какво говори.

Какво може да се направи ? Съставете план за социалните мрежи (който включва много полезно съдържание) и наемете хора, способни да показват отношение дори в стресови моменти. Спрете да разчитате на актьорите да създават съдържание. Оценявайте и изтъквайте съдържанието, което феновете произвеждат (което е много по-добро от съдържанието, създадено от продукцията). Влизайте в контакт с публиката си ежедневно и творчески. Може да увеличете бюджета за социалните мрежи, което в дългосрочен план ще ви възвърне инвестицията.

5. Второстепенните герои нямат значение

Като публика, напоследък ни се сервира толкова много горчива супа. Ние страдахме и нямам предвид Edser, имам предвид НИЕ, защото те са измислени герои, но ние сме истински хора и най-малкото се разочароваме. Колко от нас познават болката да преглеждаш Туитър, за да се опиташ да разбереш епизода или фрага с надеждата, че може би не сме разбрали. Колко от нас се чувстват така, че трябва да ни уверят, че нещата ще се оправят. В този момент не сме разочаровани от героите, ние сме ядосани на СЦ. Това е така, защото героите не са написани по реалистичен начин. Ако бяха написани с по-добър диалог и сюжет, пак щяхме да се сърдим, но не на СЦ, а на героите.

СЦ ни държат на тъмно в неподходящите моменти. Затова не разбираме защо героите действат по определен начин. Сценарият е плавен, когато вярвате на историята и почти забравяте, че някой я е написал. Какво се случва тук? Сценарият е толкова лош, че е като аматьорска гимназиална пиеса. Например поведението на Джерен в епизод 30, усещаше ли се по някакъв начин като автентично? Поведението на Айдан по отношение на Алекс, усеща ли се по някакъв начин като автентично? Не, защото те не са създадени да бъдат толкова повърхностни, никога не са били такива. Айдан беше харизматична жена, която дори когато не можеше да излезе от къщата си никога не изглеждаше толкова слаба. Само защото обикна Еда, нямаше да я направи по-малко интелигентна и по-малко снобка. Да, Джерен проваляше връзките си от самото начало, но тъй като видяхме поведението й с Енгин и Ферит, тя има/имаше самоуважение, тя не би тичала след мъж, който ясно заяви, че не я харесва по този начин.

Какво може да се направи? Новите СЦ задължително трябва да проучат героите задълбочено. Може да убедят Айше да им обясни всеки герой. Сюжетът се опира много на второстепенните герои, така че те са наистина важни. Те не са там само, за да запълнят времето.

6. Подценете международния успех на сериала!

Има толкова много по-добри визуални опции от тази снимка, за да благодариш на феновете за +2 млн туита. IG сторито на каста в събота беше много по-хубаво. Каква пропиляна възможност е да благодариш на феновете с тази снимка.

Не е достатъчно от време на време да публикувате пост, в който да благодарите за броят туитове или страните, в които сериалът е в тренда. +2 милиона туита са нещо, за което други телевизионни сериали само биха мечтали в този момент. Като вътрешен човек, като човек, който никога досега не е участвал в нещо подобно, бях шокирана и изумена от силата, която притежава тази фенбаза. Този вид неща са толкова редки в света на социалните мрежи. За съжаление, когато фенбазата достигна най-високата си точка като комуникация, сътрудничество и организация, сериалът е в най-ниската точка на сюжета и разказа на истории. Така че в крайна сметка дадохме на сериала рекорд за един от по-лошите му епизоди. Всичко, което трябва да кажа е, че съм огорчена и ядосана.

Какво може да се направи? Отношението на сериала към международните фенове е посредствено в най-добрия случай. Нещата, които биха могли да се направят, са безкрайни. Могат да направят толкова много само като си сътрудничат с някои от по-големите фен акаунти в Tуитър. Във всеки IG лайв Ханде и Керем търсят някого, когото да включат, или търсят някои умни въпроси, на които да отговорят. Продукцията трябва да потърси акаунти в Туитър и да им даде списък. Имам толкова много идеи, че и те трябва да имат.

7. Подценете интелигентността на вашата публика

Г-жо Асена, глупави ли ти изглеждаме?

Знаем, че това е ром-ком, а не Dark на Нетфликс, но все пак искаме сериалът да уважава интелигентността ни. Напоследък сценарият е пълен с диалози, които нямат значение. Сценарият е с нагласата „защото така казах“. След завръщането на Серкан с амнезия, защо той не е по-любопитен за цялата година, която не помни. Защо никой около него не седне, за да му каже как се е държала Селин преди заминаването й?

Защо умно момиче като Еда не би се информирало за амнезията, преди да сложи белезници на Серкан или да му удари шамар? Защо пред Селин и Серкан, които се появяват на презентацията с годежния пръстен, който той е купил, Еда би помислила, че фалшиф годеж с Дениз има смисъл? Как това не се стори странно на клиентката, която само преди няколко дни видя Еда и Серкан заедно като двойка (с белезниците, скрити под масата) и след това дойде на презентацията, за да поздрави Серкан и Селин? Погрешно ли разбрах тази част? Искам да кажа, че всичко това на хартия може би има смисъл, но на екрана не, и който е одобрил това, трябва да бъде уволнен.

Какво може да се направи? Очевидно СЦ се нуждаят от филтър. В маркетинга има фокус групи, където марките тестват продукти и услуги, преди масово представяне. Тези фокус групи понякога се използват и за телевизионни сериали. Те биха могли да изпробват някои идеи, които са измислили, за да видят дали феновете ще ги харесат. Ако бяха направили такъв пробен тест със Селин и Серкан, хванати за ръце, нямаше да се чувстваме като след токов удар.

8. Започнете като феминисти, за да завършите женомразци

Момичета за момичета и не една срещу друга.

Една от причините да започна да гледам SÇK е, защото обикнах гледната точка на овластяване на жените. „Момичетата“ ми напомниха за най-добрите ми приятелки. Те никога не позволяват на мъжете да застанат помежду им, винаги са на среща една за друга. Обичах, че Еда беше уверена и самостоятелна, че никога не е слаба пред Серкан, без да се извинява коя е тя самата.

Вижте сега Еда и знам, че нашето момиче е влюбено, но хей, само защото е влюбена, това не я прави съвсем различен човек. Нощта, в която тя отиде в къщата на Серкан в епизод 29, не беше реалистична. Ако тя го молеше в офиса, щях да разбера, но знаейки, че той наистина не помни и все пак да отива в къщата му да плаче и да моли, не беше в стила на Еда. Знам че отчаяните времена = отчаяни мерки, но все пак не намерих тази сцена за добра.

Бях обнадеждена, когато на сутринта, след като Серкан помоли Селин да се омъжи за него, Еда му върна пръстена и каза, че ще замине за известно време, аз се надявах, че „ще“ замине. Това би дало и на двамата време и пространство. Но както много пропуснати възможности, СЦ я пропиляха, за да отидат всички в Sile и да създадат повече драма.

Айдан и Айфер в началото бяха силни по свой начин. Айдан след предателството на Алптекин и Айфер след пристигането на майка й се промениха и започнаха да бъдат изобразявани като по-слаби. Когато любовния триъгълник с Алекс започна техните сюжетни линии станаха твърде повърхностни, за да им се наслаждаваме. Сега те са само карикатури на това, което бяха.

Какво може да се направи? В началото приоритетът на Еда беше нейното образование, сега е Серкан. Ако тя ми беше приятелка и се чувствам като нея, а и носим едно и също име, щях да й напомня за това. Моля те, завърши университета и се съсредоточи върху кариерата си. Междувременно онзи тъп задник ще си спомни и бегом ще се върне при теб. Що се отнася до Джерен, Айдан и Айфер просто вижте първите епизоди и ни върнете обратно нашите силни жени.

9. Направете сериалът секси, но глупав

Секси съм и го знаеш 😀.

Спомнете си, как в първите епизоди Еда и Серкан се целуваха зад завесите или изчезваха в гореща пара. СЦ след Айше направиха едно правилно нещо, а именно да отдадат заслуженото на сексуалното напрежение между Еда и Серкан. Но същевременно развалиха сценария на сериала. Решиха да се оженят набързо. Въпреки че предложенията за брак бяха сладки, бе избързано ненужно, само за да се превърне всичко в трагедия със самолетната катастрофа и по-късно с амнезията . Това клише може да бъде успешно само с чувство за хумор, който сериалът вече няма. Предполагаемите смешни сцени не са забавни, освен ако не са импровизирани от актьорите.

Добре, дайте ни секси EdSer, ние ги обичаме, но моля, направете го отново интелигентно. Единствената причина феновете да се вълнуват от сцените със сексуално напрежение е, че  #HanKer имат страхотна химия и защото #EdSer имат страхотна любовна история. Ако продължавате да давате сцени на сексуално напрежение извън контекста, това не върви. Моля ви, не пишете сцени като в Şile, когато Еда отива да събере дърва, те се сблъскват на моста и той я вдига, защото е изкълчила глезена си. Ако няма да се възползвате от химията им изобщо не включвайте тази сцена.

Докато пиша това прочетох, че RTÜK е глобил SÇK за сцената с джакузито и тази с масажа, които продължиха около 50 секунди общо. Тази сцена беше един от акцентите в епизода, но въпреки това първите 14 епизода са доказателство, че ако ни дадете добър сценарий и диалог, всъщност не е нужно да ги събличате или да правят въображаем секс, за да продължаваме да гледаме.

Какво може да се направи? На този етап просто оправете сценария, #EdSer и #HanKer са секси без усилие. Но без сценарий дори те губят своята привлекателност. Кой смята, че IG лайва на #HanKer миналата събота беше по-добър от епизода? Само аз ли?

10. Не слушайте никого, какво ли знаят те?

Хората правят сериала. Благодарни сме, че се трудите с толкова любов.

Най-големият шанс на SÇK е огромнота популярност в социалните мрежи с фенове, които непрекъснато допринасят със съдържание. Точно като мен, когато да пиша и споделям това. Може да не съм права за всичко, това са само моите мнения и неща, които забелязах. Никога не съм продуцирала сериал. Консултирах марки в техните социални мрежи, но никога не съм работила като администратор. Никога не съм била актриса или писала сценарий по-дълъг от 2 страници. Но все пак моето мнение и всяко мнение трябва да се зачитат, защото всеки от нас е уникален и може да предложи различна гледна точка.

Съмнявам се, че нашите туитове или мнения са взети под внимание. Вярвам, че те просто се филтрират, за да се открият рискове или проблеми. В крайна сметка това, което има значение за продукцията и канала, са приходите от реклама. Останалото е просто ангажираност в социалните мрежи и възможност за продажба на сериала в повече страни. Това е разочароващо, защото нищо не е точно това, което е. Директната комуникация с фенбазата би дала производствена сила за насърчаване на бъдещи проекти. Единственият начин да се заснемат повече епизоди на сериал не е да създадеш безсмислена драма с глупав сюжет. Слушат ли, четат ли, опитват ли се да се научат от нас? Не мисля.

Какво може да се направи? Третият екип СЦ ще ни покаже какво може в 31 епизод. Подготвям се за най-лошото, тъй като двата фрага не ме обнадеждават. Фактът, че знам, че #EdSer ще се събере накрая, ни най-малко не ме утешава. Всички пропилени възможности ме натъжават. Ще се опитам да бъда непредубедена за тази нова страница, която може да бъде последната за сериала. Както феновете на сериала, бих искала следващите X милиона туита да бъдат наше собствено послание, за да им покажем какво искаме и колко много го искаме. #MFGiveUsEdserBack или нещо подобно за 3 милиона, това би била моята мечта.

Уважаеми читателю, благодаря ти, че стигна дотук, знам, че написаното е почти толкова дълго, колкото пътешествието ни със SÇK. Simple Smile Няма да се откажа, колкото и ужасен и лош да е сценарият, ще бъда със SÇK до края, понякога ругаейки MF Yapim, понякога себе си, че съм толкова упорита. Понякога ще ругая и СЦ, но знам, че нямат достатъчно свобода. Може да се ядосам на героите, но никога няма да се ядосам на някой от прекрасните актьори. Завинаги ще съм благодарна на трудолюбивия екип, който работи неуморно дълги часове и в рисковите условия на Covid 19. Този сериал, както и всичко останало, има свой собствен живот. Ще видим къде ще ни отведе.

Никога не съм споделяла чувствата си относно телевизионен сериал в Tуитър преди SÇK. Ето защо сериалът винаги ще има специално място в сърцето ми, защото открих съвсем нов вид взаимодействие и семейството на SÇK. Ние сме тук от самото начало и ще бъдем тук до края. Желая ви прекрасен ден, където и да сте по света, с любов от Истанбул. Среща в събота вечер, за да обсъждаме любимото си дизи. Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 14:55 от druon77

# 655
Знам, че ще ми се разсърдите малко, но не разбирам тази жажда за поставяне на рекорди от страна на феновете. Как гледаш епизода, коментираш, пускаш туитове и се наслаждаваш на видяното едновременно? В крайна сметка не е ли всичко за забавление, а не за показване на мускули Blush Едва ли има човек, който не е разбрал за огромния успех на сериала. Само с цифри ли ще доказваме качествата му?

Така е, но големите туитове идват преди и след излъчване на епизод. Мисля, че масово всички са притеснени доколко влияе турският рейтинг на Фокс. Всяка неделя се започва с това, че ще ни спират и желанието им е просто да покажат,че сериала може и да е с оценка 4 всяка седмица в страната си, но навън няма равен. Разбирам ги и аз покрай тях сега се вълнувам за числа, рекорди ...Simple Smile

На работа съм, но ще бързам с 200 да се прибера навреме.

# 656
Енгин и Пъръл вече са заобиколени от бебешко вълнение.
🤰

# 657
  • София
Здравейте, момичета,
Пускам още един превод на една статия на турска блогърка. Една част е в скрит текст, защото е доста дълго. Авторката е много критична и доста права, за съжаление...

Как да съсипеш добър сериал по 10 начина

Уважаеми читателю, благодаря ти, че стигна дотук, знам, че написаното е почти толкова дълго, колкото пътешествието ни със SÇK. Simple Smile Няма да се откажа, колкото и ужасен и лош да е сценарият, ще бъда със SÇK до края, понякога ругаейки MF Yapim, понякога себе си, че съм толкова упорита. Понякога ще ругая и СЦ, но знам, че нямат достатъчно свобода. Може да се ядосам на героите, но никога няма да се ядосам на някой от прекрасните актьори. Завинаги ще съм благодарна на трудолюбивия екип, който работи неуморно дълги часове и в рисковите условия на Covid 19. Този сериал, както и всичко останало, има свой собствен живот. Ще видим къде ще ни отведе.

Никога не съм споделяла чувствата си относно телевизионен сериал в Tуитър преди SÇK. Ето защо сериалът винаги ще има специално място в сърцето ми, защото открих съвсем нов вид взаимодействие и семейството на SÇK. Ние сме тук от самото начало и ще бъдем тук до края. Желая ви прекрасен ден, където и да сте по света, с любов от Истанбул. Среща в събота вечер, за да обсъждаме любимото си дизи. Simple Smile[/spoiler]

druon, благодаря ти за поредния преведен пост! Много е права авторката, мисля като нея и да, разочарована съм, но и аз като нея ще напиша: "сериалът винаги ще има специално място в сърцето ми, защото открих съвсем нов вид взаимодействие и семейството на SÇK. Ние сме тук от самото начало и ще бъдем тук до края."

Хубав съботен ден от мен! Flowers Hibiscus

# 658
От продуцентитеMF YAPIM
@mfyapimtv
“Sen, ben, Sirius… Biz bir aileydik. Kimsenin kıymak istemeyeceği kadar güzeldik.”
📌
 #SenÇalKapımı
„Ти, аз, Сириус ... Бяхме семейство. Бяхме толкова красиви, че никой не искаше да раздробява. "
📌

# 659

Общи условия

Активация на акаунт