Отговори
# 660
Бавят хаштага. Досега фандома да е експлодирал.

# 661
Хаштагът ще си го пуснат нормално, сега кампанията е насочена за Ютуб. Wink
Бавят хаштага. Досега фандома да е експлодирал.
Една от агенциите измерваща рейтингите в Турция е пуснала анкета с въпрос: "Какво ще гледате по телевизията тази вечер?"
Ето резултатите към 17 ч. турско време (16 бг. вр.)

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 16:13 от mi_si

# 662
Flowers Hibiscus Друон, отново много добър подбор на блогърско мнение. Препокрива и моите чувства и мисли, много добре казано. Любовта, която пръсна магията на сериала ще ни остави пред екрана докрая, но на каква цена?! Естествено завинаги в сърцето, но има и горчива лъжица в делвата с мед. Много ми хареса как завършва анализа - С любов от Истанбул, за всички по света или нещо подобно. Говорили сме си с моя мъж, че Истанбул се превърна в нашия Ню Йорк! Heart С любов от нас, феновете, където и по света да сме към тази магия на "Почукай на вратата ми" - това са тези 2 000 000 туита. Моля, не слагайте още горчиви лъжици в делвата с мед! Heart

# 663
Sunglasses Всичко му приляга ...

# 664
Това за Сириус дали са думи на Еда? Не вярвам Серко да си е спомнил точно това..

# 665
  • Плевен / София
Днес никак не ми върви....
Скрит текст:
Бързах да отидем до село, за да се върна навреме за серията ....Спукахме джанта на колата...добре, че бяхме още в града....Синът я закара на ремонт и отидохме с колата на приятелката му. Занесохме каквото трябва и ето вече съм на линия...
Пия следобедно кафе и се настройвам за любов или ревност...Каквото и по колкото дойде...Само Еда да е щастлива... Kissing Heart

# 666
Хаштагът: (истинска любов) - с Гугъл

... и купонът започва Wink

# 667
Фокс спряха излъчването на живо Flushed какво стана, уплашиха ли се ? Joy

Редактирам се, имало нов линк
https://youtu.be/kv_hci_lb4k
Аз , знаете гледам другия сериал на Асена Б.  и в четвъртък с голям зор си намерих онлайн , да са живи и здрави рускините от Контакта Grinning
Моля ви довечера пак пуснете линковете Heart
И друго да ви питам - този букет - сърце , който е публикувала Хандемий на Еда ли е или на Ханде Simple Smile ,защото ако е на Ханде от кого е Stuck Out Tongue

# 668
На Ханде е, от марката, на която е лице- Nocturne Hug

# 669
На Ханде е, от марката, на която е лице- Nocturne
Мерси Али Hug , как ми се ще да получи и от Керем , ама няма да го покаже Stuck Out Tongue Winking Eye

# 670
Влязохме в тренда на Турция и Полша Wink

За 20 мин - 101.1К

# 671
И в тренда на Аржентина влязохме Relaxed
И в на Испания вече Smile
Почти 200к туита.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 17:34 от hopexx

# 672
🍀🌼🍀🌼🍀

https://www.instagram.com/p/CLH6WWIpKwQ/?igshid=17by34yuset1z
Емоциите да са ни страхотни тази вечер 🙀💏💛🌞⭐

# 673
От сега ми забива fox в YouTube,a не знам какво ще става довечера.
Аз мисля да гледам от страницата на fox,там е най-добре,не знам обаче там отчитат ли го.
Много хубаво е напила турската блогърка,с всичко съм съгласна.
Искам продуцентката да прочете статията и да си направи изводите,защото ако не сме ние феновете сериала няма да е това което. Искам да се върне приказката от първите епизоди.
Пожелавам ви приятно гледане и бърз нет😀.

# 674
Влязохме и в тренда на Чили Бразилия Wink

При мен Фокс в момента ми върви идеално, и на таблета и на телефона. Довечера ще заредя и лаптопите Wink

Общи условия

Активация на акаунт