90 - дневна диета - тема 371

• 60 679
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Хахаха криска, пробвай с карфиолен ориз Simple Smile

# 151
" 90 дневна диета мнения
Всеки споделя за “постигнатото”, но колко са хората, които споделят и за другата страна на монетата – негативите от подобна диета?

Всъщност има научни проучвания, които са изчислили това съотношение и то е 98:2. (процент споделили резултатите си, повлияни от положителната емоция, срещу процент споделили резултатите си, след като са изпитали негативното от дадено събитие, съчетано с нотка на срам или притеснение относно това, как ще изглеждат в очите на други).

След приключване на популярната диета, никой не споделя публично как се чувства, защото често не само тялото се “сдобива” с целулит и/или стрии, но се връщат и голяма част от килограмите или дори всичките.

Оказва се, че голям брой от хората, стигнали късен етап или завършили 90 дневната диета, се чувстват излъгани от това, че никой не споделя негативите от нея, а само положителното.

Аз обаче често получавам такива съобщения. Ето едно от тях: “Започнах 90 дневната диета, свалих 23 килограма. При мен стриите са много, а преди нямах никакви, нещо което мисля, че можех да избегна със здравословно хранене. Имам стрии по корема, дупето, гърдите, ръцете…всичко. Срам ме е да се съблека”
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Моля за коментари

# 152
Моля за източник.
Абсолютно ми прилича на реклама на някой новопокръстен диетичен гуру.
За мен това са глупости. От 10 години се навъртам из темите за 90 дневната. Направила съм 4 цикъла режим, а може и повече и толкова режим почивка. Никакви негативи няма след завършването й, освен ако не.почнеш пак да ядеш като невидял.

Това със стриите са глупости и си зависи от кожата. Аз 50 кила свалих и една стария нямах,.нито пък виснала кожа

# 153
Съгласна съм с горното мнение. Бях на режима след първото ми раждане преди години, не се сдобих със стрии нито си върнах кг. Сега имам килограми за сваляне отново след бременност, раждане и кърмене. Нищо лошо за 90дд не мога да кажа.

# 154
Хахаха криска, пробвай с карфиолен ориз Simple Smile
Доообрееее а как се прави? ☺️

# 155
Глава карфиол я слагаш в чопър или я стържеш до размера на зрънца ориз. После в задушаваш с лук на тигана и я ползвал като ориз в различни ястия. Аз не съм я правила в чушки или супи, но съм гледала в разни кето рецепти, че я ползват за заместване на ориз

# 156
Глава карфиол я слагаш в чопър или я стържеш до размера на зрънца ориз. После в задушаваш с лук на тигана и я ползвал като ориз в различни ястия. Аз не съм я правила в чушки или супи, но съм гледала в разни кето рецепти, че я ползват за заместване на ориз
Много благодаря дух 😘
Това ще го направя за следващата четворка, днес съм на постни чушки само с ориз. Обачееее ще си свия сърми  след два дена 🤣

# 157
Добро утро! И аз нямам негативно мнение за 90 ДД ,а съм я правила и преди. Това със целулита и стриите се среща и при активно спортуващите ,които са на хранителен режим поставен им от фитнес специалисти - свидетел съм на това. Относно йо-йо ефекта- ами то го има след всеки един режим,ако започнеш да се храниш отново по-старому( изпитано от мен,която тренирах сериозно в зала и имах плочки на корема). Важното ( според мен) е да се изгради навик на здравословно хранене и за напред.
И така,реших днес да се кача на кантара,трябваше утре да е ,ама след бобов ден обикновено съм подута. 19-ти ден- 4кг надолу. Хубавото е,че на визия го издокарвам по-добре. Влизам във всички стари дрехи без притеснения.

# 158
  • пловдив
Аз съм мрънкалото на века, дано не ме запомните така Simple Smile та мрънкам си, че за 22 дни съм минус 3 кг. 3 четворки не върнах заради цикъла, тая четворка ще я видя до къде ще я докарам. Днес съм на въглехидрати, хапнах си от режимния хляб с лютеница и зелена салата с репички и краставица, за довечера имам едно парче торта. Вие срадката вечеря мерите ли си а стриктно, аз в повечето случаи си надвишавам грамажите, това го отчитам като грешка, всичко останало ми е стриктно. Възможно ли е това да е причината да не съм доволна от минусите. От вчера вкарах и фитнес, за да се раздвижат нещата, незнам до къде ще я докарам, ама ми е тъпо, че нещата се случват толкоова бавно Sad

# 159
  • Берлин
Аз не съм се теглила вече 2 седмици, но бавничко е някак. Меря само 100 грама супови ядки и сладката вечеря. За нея намерих едни пастички на Милка- много вкусни и по 28 грама всяка. Хем ми пълят окото, хем добре стоят като грамаж. Яд ме е,че все пакетирани боклуци ям за вечеря в 3-я ден. Но вкъщи никой не консумира сладкиши и след моята порция трябва да ги хвърлям. Тук нищо не съм измислила практично

# 160
" 90 дневна диета мнения
Всеки споделя за “постигнатото”, но колко са хората, които споделят и за другата страна на монетата – негативите от подобна диета?

Всъщност има научни проучвания, които са изчислили това съотношение и то е 98:2. (процент споделили резултатите си, повлияни от положителната емоция, срещу процент споделили резултатите си, след като са изпитали негативното от дадено събитие, съчетано с нотка на срам или притеснение относно това, как ще изглеждат в очите на други).

След приключване на популярната диета, никой не споделя публично как се чувства, защото често не само тялото се “сдобива” с целулит и/или стрии, но се връщат и голяма част от килограмите или дори всичките.

Оказва се, че голям брой от хората, стигнали късен етап или завършили 90 дневната диета, се чувстват излъгани от това, че никой не споделя негативите от нея, а само положителното.

Аз обаче често получавам такива съобщения. Ето едно от тях: “Започнах 90 дневната диета, свалих 23 килограма. При мен стриите са много, а преди нямах никакви, нещо което мисля, че можех да избегна със здравословно хранене. Имам стрии по корема, дупето, гърдите, ръцете…всичко. Срам ме е да се съблека”
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Моля за коментари
Над 10 години поддържах свалените кг с 90-дневната диета, върнах си ги когато пострадах при зверска катастрофа и буквално половин година бях на легло. Пак ги свалих с тази диета и 4-ри месеца по-късно не съм качила нищо... Стрии нямам. Лично за мен - това е страхотен режим.

# 161
Отчет за днес: О- салата от цвекло, целина, моркови,зеле и ориз с нахут.
В- същото,но по-малко. За утре съм си приготвила печена тиква с канела и печени ябълки... отсега им се точа,а и 50 гр. сурови ядки. Приятна вечер!

# 162
Ама....ти си правиш някаква своя диета Simple Smile
Ако утре ви на плодове и ядки днес трябва да ядеш бързи въглехидрати, а не ориз и нахут

# 163
Ама....ти си правиш някаква своя диета Simple Smile
Ако утре ви на плодове и ядки днес трябва да ядеш бързи въглехидрати, а не ориз и нахут
И кои са бързи въглехидрати?

# 164
  • Берлин
Тисури, най-просто казано: ако утре си на плодове, следва днес да си на паста, тесто, шоколадови изделия. Менюто ти за днес е за ден варива, а не въглехидрати. ✌

Общи условия

Активация на акаунт