90 - дневна диета - тема 371

• 60 680
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! От 13. 02 - 1 кг. Днес-белтъчен:кафе, чай, мандарина, риба с доматена салата, вечеря-половин порция. Утре-варива-ориз с праз.
Иля, ти как си?
Лека вечер!

# 166
Тисури, най-просто казано: ако утре си на плодове, следва днес да си на паста, тесто, шоколадови изделия. Менюто ти за днес е за ден варива, а не въглехидрати. ✌
Ок. Сега ще се повторя, защото го споменах още в първия си пост: имам глутенова непоносимост. Пасти,масти и др такива,хляб, макарони и др тестени,не трябва да ям,а и не мога да си представя,че ще награбя бурканчето със захар и ще започна да ям,само и само да изкарам бързите въглехидрати. Относно шоколад- ами,не, благодаря,не съм му фен. Харесва ми принципа на 90ДД,свалям с него най-бързо и особено от обиколки, затова смятам да си продължа този "мой" вариант.

# 167
До Дух
========
Източникът е:
https://stanimirmihov.com/90-dnevna-dieta/

" 90 дневна диета мнения
Всеки споделя за “постигнатото”, но колко са хората, които споделят и за другата страна на монетата – негативите от подобна диета?

Всъщност има научни проучвания, които са изчислили това съотношение и то е 98:2. (процент споделили резултатите си, повлияни от положителната емоция, срещу процент споделили резултатите си, след като са изпитали негативното от дадено събитие, съчетано с нотка на срам или притеснение относно това, как ще изглеждат в очите на други).

След приключване на популярната диета, никой не споделя публично как се чувства, защото често не само тялото се “сдобива” с целулит и/или стрии, но се връщат и голяма част от килограмите или дори всичките.

Оказва се, че голям брой от хората, стигнали късен етап или завършили 90 дневната диета, се чувстват излъгани от това, че никой не споделя негативите от нея, а само положителното.

Аз обаче често получавам такива съобщения. Ето едно от тях: “Започнах 90 дневната диета, свалих 23 килограма. При мен стриите са много, а преди нямах никакви, нещо което мисля, че можех да избегна със здравословно хранене. Имам стрии по корема, дупето, гърдите, ръцете…всичко. Срам ме е да се съблека”
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Благодаря на всички, които написаха мнението си!
Бях на път да се откажа да започна 90ДД, но вашите мнения ме окуражиха и мисля да я стартирам скоро.
Успех на всички!

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 21:08 от mariiva

# 168
Да, така си и мислех Simple Smile срещала съм го и преди тази смешка.

Тисури, Ами нямам как да помня на всеки особеностите и кой как в решил да си променя правилата. Аз седя в темата, ако мога и има как да помогна. Не съм запомнила, че имаш глутенова непоносимост и постовете ти са объркващи. Освен това има доста безглутенови теста и брашна както и макаронени изделия, ако искаш има как да не нарушаваш правилата

# 169
  • Берлин
Навремето в темата имаше правило прегрешенията и свободните съчетания да се пишат в друг цвят или със задраскване...

# 170
  • Варна
Навремето в темата имаше правило прегрешенията и свободните съчетания да се пишат в друг цвят или със задраскване...
Да това и аз го помня,хубаво беше,защото не се объркват останалите и особено новичките. Май и режим почивка го пишеха цветен. 😊
Аз да помрънкам,че вече 3 четворки не съм мръднала и така ми беше криво вчера като се изтеглих след плодовия,че изпих 1 бира на вечеря с пилешка пържола и зелена салата.
Днес варива - ще хапвам зелеви сърми с ориз,праз,гъби метнати на фурна. Салатата не съм я мислила каква е ,но вчера пазарихме и имам всякакви зеленчуци.

# 171
Първия път като бях на режима започнах да свалям след 22 ден. Бях на път да се откажа дори. Но резултатът после беше доста добър, като водни дни не съм правила, а на тяхно място бяха плодово-зеленчукови.

# 172
" 90 дневна диета мнения
Всеки споделя за “постигнатото”, но колко са хората, които споделят и за другата
страна на монетата – негативите от подобна диета?
Всъщност има научни проучвания, които са изчислили това съотношение и то е 98:2. (процент споделили резултатите си, повлияни от положителната емоция, срещу процент споделили резултатите си, след като са изпитали негативното от дадено събитие, съчетано с нотка на срам или притеснение относно това, как ще изглеждат в очите на други).

След приключване на популярната диета, никой не споделя публично как се чувства, защото често не само тялото се “сдобива” с целулит и/или стрии, но се връщат и голяма част от килограмите или дори всичките.

Оказва се, че голям брой от хората, стигнали късен етап или завършили 90 дневната диета, се чувстват излъгани от това, че никой не споделя негативите от нея, а само положителното.

Аз обаче често получавам такива съобщения. Ето едно от тях: “Започнах 90 дневната диета, свалих 23 килограма. При мен стриите са много, а преди нямах никакви, нещо което мисля, че можех да избегна със здравословно хранене. Имам стрии по корема, дупето, гърдите, ръцете…всичко. Срам ме е да се съблека”
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Моля за коментари

По отношение на стриите и увисналата кожа моето мнение е, че всичко зависи от това какви грижи се полагат за кожата и дали по време на режима се тренира, аз лично съм предразположена към стрии, получих още в пубертета, но по време на първата ми бременност се мажех активно с мазен крем, нямам нито една от този период..., при смъкване на килограми се мажа също.  Диетата няма негативни резултати, като изключим че може да доведе до косопад ако не се набавят достатъчно полезни вещества и се яде много ограничено. А моят резултат е -3.500 кг от 18.01.2021 до днес . Успех на всички !

# 173
  • София
Здравейте момичета, до сега само Ви четях,но от другата седмица започвам с диетата и мъжа ми ще участва в спазването, дано имаме успех-за първи път ще ни е. Натрупахме едни кила от стоене в къщи покрай Корона вируса и празниците . Имам въпрос- ползвате ли приложение за телефон или някакви подсказки от интернет относно менюто, което приготвяте-да си призная трудно ми е да измислям меню.

# 174
Здравейте, втори ден:
з. кафе, ябълки
о. сарми и маслини
в. същото ще е

Вчера първи белтъчен

з. кафе, банан
о. две яйца с кисело мляко]
в. салата айсберг и рибка

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 15:41 от NOVA NADEJDA

# 175
  • Варна
Здравейте момичета, до сега само Ви четях,но от другата седмица започвам с диетата и мъжа ми ще участва в спазването, дано имаме успех-за първи път ще ни е. Натрупахме едни кила от стоене в къщи покрай Корона вируса и празниците . Имам въпрос- ползвате ли приложение за телефон или някакви подсказки от интернет относно менюто, което приготвяте-да си призная трудно ми е да измислям меню.
Добре дошла и успех! 😊
При всякакви въпроси можеш да пишеш тук и да си споделяш менюто,за да си по-сигурна,че не грешиш,докато свикнеш с режима.
Има приложение в гугъл плей и се казва "90 дневна диета". Иконката е синя купичка и синьо листенце върху нея. Има менюта,можеш да си следиш прогреса,дните са оцветени различно в календара,абе удобно е. Също така има и групи във фейсбук,ако ти допаднат можеш да ги следиш.Качват снимки и менюта всеки ден.

# 176
Момичета, къде сте, не пишете.

# 177
Здравейте,
колко време след обяда се пие бульонът?

# 178
Здравейте,
колко време след обяда се пие бульонът?
По време на хранене се приема.

# 179
Днес варива, 6-ти ден
 З, кафе с мед, едно киви