90 - дневна диета - тема 371

• 60 687
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
колко време след обяда се пие бульонът?
По време на хранене се приема.

Благодаря, Agora!

# 181
Само аз ли пиша менюта. На мен менютата са ми полезни за идеи. Давайте.
Седми ден, въглехидрати. Ядох режимно но стабилно, признавам си.
З.кафе с мед, два портокала.
О.две пури, купени баничи(с малко извара бяха, но аз винаги махам плънката и ям само тестото.)
В. Мюсли с вода, лъжижа мед, тахан и с канела. Много любима моя вечеря. Хапнах и три малки бисквити и малко маслини, за да се заситя.
Аз се провалих на предишният старт, заради плодовия. Решила съм този път полодов и белтъчен да ги карам еднакво. През деня плодове, вечер белтъци. Ще направя няколко такива врътки, за да видя как е.
Моля не ме упреквайте, правила съм веднъж диетата по правилния начин но беше голяма драма.
Само четете, или в момента никой друг не е на режима. Хайде вклювайте се, за да е по-весело.

# 182
Ами аз се отказах Simple Smile но съм тук за въпроси и морална подкрепа

# 183
Честита Баба Марта!
Дух, кажи моля те за меда, може или не може сутрин с кафето?
В приложението го дават позволено, тук май не. По спомен от преди години, май не беше позволено.

# 184
  • София
Добро утро! Отчет за изминалия месец - 3.5 кг. Не съм много доволна, но се чувствам добре. Не се подувам и рядко ми е тежко, така че всичко е точно. 😊 Аз все пак я правя за 2ри път след почивка. Продължавам до края без воден ден, пък колкото толкова. По-трудното е след това да не прекалявам както винаги.

# 185
  • Берлин
Аз знам, че кафето се пие чисто.
Дух, защо така реши (ако не е твърде лично)?
Нова надежда, не си сама. Аз вървя по план. Просто този път е много тегаво, но ще добутам до финала. Иначе в последните дни готвих - спанак с ориз, гювеч с картофи, гриловани зеленчуци с добавка към тях месо, пълнени чушки с карфиол и кайма, шницели (без панировка)...
Днес пропуснах закуската, че не ми стигна времето, обяд и вечеря ще е мусака (тиквички с кайма) и чери доматчета.
Честита Баба Марта!

# 186
Пълнените чушки с карфиол и кайма добре ли стават, заслужава ли си? На мен ми звучи като много занимавка.

# 187
  • Берлин
Не е никаква занимавка. Минавам карфиола в чопъра, да стане на зрънца като ориз. После сместта на сурово- кайма, карфиол, лук, рендосани маркови и подправки. Пълня чушките и пека. Не отнема много време, ако беше обратното, нямаше да се занимавам. Животът ми е много интензивен и с времето закъсвам понякога.

# 188
Аз го предложих като вариант това с каймата и чушките, радвам се, че е станало добре Simple Smile
Може малко мед в кафето сутринта.

Ами защото не свалям и се ядосах.

# 189
Честита Баба Марта!

Момичета, може ли да се пропуска закуската (винаги или поне понякога)?

# 190
Може да се пропуска,да Simple Smile
Момичета, и аз губя мотивация, трета 4, а кг не мърдат. Хем знам, че след 20 ден започва да действа....Пред МЦ, плодов ден, по-лоша комбинация няма просто....

# 191
Е то е ясно, че пред МЦ, се задържа вода, като мине ще имаш по-ясна представа.
Днес плодов ден.
З, кафе с мед(аз слагам мед, защото като си изпия кафето и после няколко чаши вода мекара на тоалетна, а там съм нередовна), портокал
О.направих си смути с малък банан, боровинки и ягоди и четири белени фурми за сладост. Чудно стана, току що го изпих.
Днес съм накиснала и около 50-60грама бадеми, предполагам ще изям и още един плод
В. Както казах ще бъде нережимна зелен боб яхния с телешко.
Аз стартирах почти 85. Водата падна и сега съм 83. Надявам се да почна и да свалям, че всички дрехи са ми малки.

# 192
Може да се пропуска,да Simple Smile
Момичета, и аз губя мотивация, трета 4, а кг не мърдат. Хем знам, че след 20 ден започва да действа....Пред МЦ, плодов ден, по-лоша комбинация няма просто....
Не не може да се пропуска закуска!
Моля да се въздържате от грешни съвети

# 193
Останала съм с такова впечатление. Бях чела книгата за 90дд преди няколко години. Ако греша, моля за извинение. Нямам намерение да давам грешни съвети!

# 194
Здравейте и честита баба Марта от мен!
На 01.02 бях 78 кг.
Отчет:от 01.02-13.02 минус2кг.
            от 13.02-21.02 минус1кг.
Днес първи воден ден, ще се тегля довечера.
Успешен месец!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 13:50 от сети

Общи условия

Активация на акаунт