90 - дневна диета - тема 371

• 60 691
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Здравейте, чета ви отскоро, но днес се включвам и да пиша. Днес е ден 57 за мен, мисля, че сме започнали заедно с Папурче Мехурче - на 04.01.
Първият ми месец мина задоволително. След водния ден резултатът беше -5.300. Бях решила, че ще се меря рядко, за да не се демотивирам, ако нещата вървят бавно. Десетина дни по-късно се изкуших да се премеря, бях мръднала само с около 300 гр, което ме вбеси и реших, че повече няма да стъпя на кантара до втория воден. Пада ми се утре, ще видим какво ще отчета. Факт е, че нещата вървят мудно през втория месец. Но като съм се хванала на хорото, няма да се откажа.
Забравих да спомена, че стартирах режима от 73.800. Много съм се окръглила като за ръст 1.63. Прилично изглеждам на 60 кг, но има още много какво да желая, че да стигна до там. Надявам се със затоплянето на времето да стана и по-активна физически. Спортът ми дава най-задоволителни резултати, съчетани с лек режим.
Като цяло режимът ми понася добре. Смятам, че е удачен за по-топло време, защото от калорийния дефицит почти постоянно ми е студено.
Днес съм на ябълки, най-приятен плод са ми за сезона. Може да гризна някой морков за вечеря. Утре ще се наливам с вода. Blush

# 196
  • Берлин
Дани, аз съм седмица след теб. На 9.03 ми е 2-ят воден. При мен проблемът със студа е сериозен. Днес е около 10• например. Колегите отварят прозорците, аз се приплъзвам до отоплението.
Дух, яд ме е, че не потръгна при теб. Може би още ти е рано за режими.

# 197
Добро утро! От 01.02 до днес-4, остават ми още толкова Satisfied
Днес-кафе,чай,ябълки,пил.пържола със салатка,вечеря-половинка.
Хубав ден!

# 198
  • София
Здравейте,от вчера започнах режима-за първи път ми е и за това въпросите може да са ми малко глупави. Искам да попитам за плодовия ден-четох различни материали, изтеглих приложението ,но все пак-колко пъти на ден може да се ядат плодовете 3 или 5 пъти по определеното количество или е неограничено до засищане ,могат ли да се смесват с ядките или трябва да има време между тях? Относно въглехидратите,кое е по добрия вариант солен обяд и сладка вечеря или няма значение,и когато е сладкото може ли да се консумира салата?

# 199
Veselina04, прочети първа страница, на която много добре е синтезирано всичкото инфо за диетата.
На плодово-витаминен ден- разрешени са максимум 5 хранения, като интервала между тях трябва да е най- малко 2 часа. Преди обяд не се смесват плодовете и не се приемат ядки. След 12ч. можеш да смесваш плодове, ако ядеш зеленчуци- неовкусени. Ядките не повече от една шепа. Количеството...не преяждай, но и не гладувай.
Въглехидратен ден- обяда задължително е солен и постен, вечерята също може да е солена. Ако е сладка, до 200гр, да преобладават въглехидрати, не белтъчини.
Солено и сладко не се смесват, т.е сладката вечеря е без салата, но с ред черен шоколад.

# 200
Привет ! Вече съм на режима близо 50 дни и съм свалила едва 3 кг, чудя се дали грамажите, не са големи, следя различни групи и уж спазвам всичко, но свалям 500-600 грама след плодов ден и до въглехидратния съм го качила отново, малко взех да губя мотивация ...

# 201
Честита Баба Марта!
Дух, кажи моля те за меда, може или не може сутрин с кафето?
В приложението го дават позволено, тук май не. По спомен от преди години, май не беше позволено.

Здравейте.  Започвам от днес. Нямам много за сваляне, но предвид годините /60+/, предполагам ще е по - бавно. Никога досега не съм спазвала  диета и ми е интересно как ще се справя.
        Въпросът ми е - кое е приложението и от къде да си го сваля?
Чета ви от известно време, прочетох информацията от първа страница, но сигурно ще имам и други въпроси, за които от сега се извинявам.  Все пак човек се учи цял живот.
        Хубав ден ви пожелавам, дами и много сбъднати сваляния на килограми.

# 202
Добре дошла, приложението е 90 дневната диета и си го сваляш от Гугъл стор на телефона

# 203
  • Берлин
На финала на 2-я воден съм днес. Обаче не усещам резултати този месец. Кантарът и метърът ще покажат утре сутрин, но рядко ме лъжат усещанията. И за разкош - в края на май ще бъда кума (живот и здраве де). Вчера приех. За усилване на мотивацията ми дойде това предложение 🤣

# 204
Браво!!! Сподели резултати си

# 205
  • Берлин
Резултатите са 0:0. В см -2-3. Килограмите са точно колкото бяха след 1-я воден. Гадничко, но това са фактите. Ще избутам до края. Ще огранича порциите и ще прецизирам храната до максимално изчистена. Други опции не виждам засега. А преди 100 години с една врътка разкарах повече от 20 кила... ЕГН-то и то влияе вече. На 45 даже диетите не са това, което бяха 😜

# 206
Papurche, много неприятно!А откъм движение как си? И при мен са по-бавни нещата и то значително.

# 207
Аз с втори опит съм на осемнайсти ден. За сега -2кила. Като те паднаха още първата седмица.
За движение, то къде да се движи човек, даже времето гадно, навън ковид. Аз ако правя и 2000 крачки дневно ще се радвам.

# 208
Здравейте, момичета Hug
Бях болна известно време и спрях диетата, от седмица пак я започнах и живот и здраве се надявам да вляза във форма до юни.
За себе си съм забелязала, че качвам винаги след варива, ама винаги. След плодове свалям. Реших в ден варива да внимавам сериозно какво ям и по възможност да пропускам тая филия пълнозърнест хляб.
И аз не спортувам, в чужбина съм - фитнесите са мираж (затворени и не е ясно кога ще ги отворят) , кучи студ е и не ми се и разхожда. Правя понякога гимнастика с гирички, клекове, подскоци и други за начинаещи.
Спрях да се меря всеки ден, за да не се демотивирам.
Хубава вечер🤗

# 209
  • Берлин
Pvm,
Martina,
Аз живея в Берлин. Навън е още кучи студ, локдаунът продължава... Имам упражнения, които правя вкъщи. През деня е различно-някой ден галопирам като куц кон, друг път съм по 10 часа и повече пред компютъра. Ще изкарам последния месец и после ще мисля как ще продължа. Но целта от десетина кг няма да постигна с тази врътка.
Да сме здрави и мотивирани! Всичко друго се нарежда

Общи условия

Активация на акаунт