90 - дневна диета - тема 371

• 60 721
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Споделяйте си менюто, може да ви даваме съвети. Например свежите плодове са по-добра идея от обработените. Полагат ви се и 100 гр. сурови ядки за деня, разделени на 2 хранения.
Благодаря ви! Не спазвам режима за първи път. Идеята ябълките да са изпечени взех от тук след като споделих, че се подувам много в плодовите дни и наистина днес положението е ок.

# 256
Аз също се подувам от плодове, затова наблягам на суровите зеленчуци, пак с изключения, защото от някои се подувам. Не съм го казала с цел да се заяждам, няма нищо нередно в печените ябълки, просто споделихте, че не сваляте, затова давам някакви предложения. Flowers Hibiscus

# 257
Аз също се подувам от плодове, затова наблягам на суровите зеленчуци, пак с изключения, защото от някои се подувам. Не съм го казала с цел да се заяждам, няма нищо нередно в печените ябълки, просто споделихте, че не сваляте, затова давам някакви предложения. Flowers Hibiscus
В никакъв случай не го приемам като заяждане 🤗🤗🤗 Напротив търпя критика и приемам съвети. Казах, че не го спазвам за първи път във връзка с това, че знам че прекалявам с количествата храна.

# 258
..
Всъщност не знам каква е причината. Преди да започна този режим бях на ражима на Атанас Узунов един месец и пак нямах никакъв резултат (миналата година свалих 10 кг. с него за около три месеца).
Скачането от режим в режим е препъникамъка.
Стриктност и търпение.
Помня те от предишния път 🙂

# 259
..
Всъщност не знам каква е причината. Преди да започна този режим бях на ражима на Атанас Узунов един месец и пак нямах никакъв резултат (миналата година свалих 10 кг. с него за около три месеца).
Скачането от режим в режим е препъникамъка.
Стриктност и търпение.
Помня те от предишния път 🙂

Със сигурност, кантарът още първите дни показа +1.5 кг. след като минах на 90 дд, стомахът ми също не беше във възторг Grinning Толкова пренавита се чувствам вече... не мога да се откажа от навика да се тегля всеки ден. Особено след неуспеха с другия режим, нооо смело напред и каквото стане. Ще съм благодарна за всеки свален килогра Blush  Днес бях на три банана, две ябълки и шепа орехи и така приключвам плодовия ден.

# 260
Аз се меря всеки ден, за да хвана навреме, ако нещо се обърка.
Дори когато не пазя режим се меря почти ежедневно.

# 261
Аз не се тегля често, защото само се психясвам. Гледам най-вече по-дрехите и огледалото.

# 262
Привет, и аз реших все пак да пиша по-често, наистина ми действа стимулиращо. Днес съм на яйца, на обяд варени със салата от домати, на вечеря на омлет с гъби и пресен лук, сложих лъжица домашна лютеница и завих, както и салата от краставици с една печена чушка. Много ми беше вкусна вечерята, обяда не чак толкова. Сутринта пък имаше киви за закуска. Утре ще се прави постно ризото с гъби и грах, да видим как ще го докарам. От последната четворка имам минус 700 г, което не е зле, общо 10.8 кг съм свалил, днес е ден 42. Интересно ми е втория месец как ще го завърша, помня  от предния път, че той беше с наполовина по-слаб резултат, ако го сравня с първия, но третия месец пак има раздвижване по-голямо. За тези, които не свалят, иска ми се да помогна, но определено при мъжете е едно, при жените друго. Може би е добре да си споделяте менюто, имам доста опит с режима, мога да опитам и аз да дам съвет. Толкова много фактори са по принцип, но си има и трикове или по-скоро едно средно положение. Нито големите порции, нито оскъдните дават резултат, всеки трябва да намери и от кои храни задължително е на плюс, въпреки че са позволени. Колко често посещавате тоалетната по голяма нужда и дали не задържате вода, колко солите, голямата купа с прясна салата винаги ли е до вас с основното хранене, пиете ли достатъчно количество вода, но наистина да пиете, не по-малко от литър и половина, два на ден, че и повече. Как приготвяте храната, четете ли достатъчно етикетите, неща от сорта на в купешката лютеница има съвсем малко захар или в запръжката на супата има лъжица брашно или пък кафето не мога да го пия без мляко и няма проблем не са приемливи, стриктността е от най-голямо значение, но наистина крайно спазване на всички правила. Разбира се най-лошо е, когато има здравословен проблем, който пречи, за него всеки си знае. Друго важно разбира се е колко килограма имате да свалите, имам познати, които се борят с 5 кг и това им е целта, те се свалят ужасно по-трудно, ако ги сравним с едни 25 кг например, с тази диета винаги има резултат, дори за малко килограми, поне в мерки, но при малко килограми за сваляне определено и резултатът се бави много повече, а това удря по стимула и волята, но не е повод за отказване. Движението също е фактор, аз не се движа особено, камо ли пък сега, щях да имам още по-страхотни резултати иначе. За мен хитрините от сорта на сладката вечеря с черния шоколад, банановия моноден, голямата купа прясна салата за сметка на голяма порция основно всеки ден, пиенето на много, много вода, дори и на сила, спомагат за големи минуси, водните дни също. Това са част от съветите ми, успех!

# 263
  • Варна
Прочетох, че плодов моноден на банани давал резултати. Вече разбрах защо! Вчера бях на банани. Аз не обичам банани! Laughing Съответно успях да изям само три - по един за закуска, обяд и късно следобед. Вечерта само като си помислих какво има за ядене и воала - грам не ми се ядеше! Вярвам, че в моя случай ефектът ще е отличен и банан няма да погледна в следващите три години! Laughing
Поздрави на всички!

# 264
  • пловдив
Тва с бананите не го знаех, ако е така е супер. Досега ги избягвах защото смятах че са по калорични от другите плодове, а всъщност те най-ме засищат

# 265
Здравейте,
Аз да си споделя менюто за днес, че след плодовия вчера отново греда Cry
З - пропуснах
О - две кюфтенца и малка пържола + салата от айсберг, авокадо, домати и зехтин
В - половин пържола + салата
Прекалих ли на обяд...не знам Rolling Eyes

# 266
Не сте прекалила на обед.
Закуска не пропускайте.
Към вечерята може и кюфте.

# 267
И аз днес на протеини. За закуска 1 круша, обяд - 1 свински котлет и салата домат, краставица и лук + филия хляб Вита. За вечеря още не съм го решила.

# 268
Аз днес съм на варива
З-ябълки
О-елда, варена с много малко масло(нямах салата в работата)
В- елда, малко грах от буркан и салата

# 269
  • София
Аз днес съм на витамини-банани и ябълки с по 50 гр.сурови ядки микс за О и В, и чай между храненията.

Общи условия

Активация на акаунт