90 - дневна диета - тема 371

• 60 715
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
В. Тук са, но пишат в друга тема - в потребителски групи е.
Аз те помня още от 2013 мисля, че и тогава я правеше

# 241
Васко, ти ли си, брат?
Помня те. Беше удоволствие отслабването и писането в темата по онова време. Беше хубаво, много хубаво.

Здрасти, да, аз съм, привет. Оле, равълнувах се чак и ми стана мило.

Благодаря и за другите хубави коментари и рецептата, ще се отбивам от време на време, 2014-2015 година пишех основно и завърших успешно режима и захранване, след това на няколко пъти правех по няколко четворки в рамките на месец, но не съм я карал стриктно цялата до този момент. Сега обаче си я планирах и започнах. Между другото наистина опитвам да намаля времето, което прекарвам на лаптоп и телефон, цялата тази работа от вкъщи ме накара и създаде едни погрешни навици да довършвам и захващам още неща, та накрая като си сметна часовете пред екрана и ми настръхва косата, после и някоя книга ми се иска да си дочета. Затова и реших да не се записвам по теми, защото се знам, ето и сега какви километрични постове пиша, бъбривец.

Но да, важно е да сме позитивни и най-вече в тези времена, и особено като сме на режим, да сме стриктни, но и да намерим начин как да ни е максимално добре с тези правила, които трябва да се спазват в храненето. Никога не съм бил привърженик на диети и гладуване и дори избягвам да наричам този режим диета, защото някак подсъзнателно влагам лош смисъл в тази дума. За мен това е вид разделно хранене, което включва всички хранителни групи плюс много плодове и зеленчуци, пиене на вода и прочистване, които иначе не се случват, защото специално аз като не следвам нещо по правила и малко по малко забравям да правя. Не е лесно въпреки това, защото хранителните ни навици са много опорочени, но винаги след този режим съм се чувствал как не само килограмите, а и мисленето ми се променя към по-добро, така се чувствам и сега. То кожата да си видя, косата, няма омазняване, няма зачервявания, на всичко се отрази за няма и 2 месеца.

Млъквам, лека вечер и до скоро!

# 242
  • Варна
Ден 77. Остават ми две седмици. Нямам идея колко тежа, по традиция ще се премеря след водния. Общото впечатление е, че може и да има минимален спад през този последен месец, но поради липсата на спорт картинката не е съвсем удовлетворяваща. Чакам си хубавото време, когато ще започна с тичането навън. Просто различно изглеждах, когато бях свалила тия килограми в зала. Сигурна съм, че с диетата съм загубила и мускулна маса, която тежи повече от сланините Grinning
Ще споделя менюто ми за последните три дни, може да дам идея на някого, за да разнообрази менюто си.
Петък, белтъчен:
З. Ябълка, О. Шницел със зелена салата, В. Шишчета с 50:50 месо и зеленчуци
Събота, варива:
З. Ябълка, О. Ориз със спанак, В. Боб яхния
Днес, въглехидрати:
З. Ябълка, О. Пица със зеленчуци, В. Още не знам, може да си направя гофрета с овесени ядки.
Досега не съм качвала снимка, ще пробвам от днешния обяд, ако не успея, не ми се смейте много Joy

# 243
V_90, привет! Dani, много апетитно изглежда пицата!
След няколко четворки и 1.5 свален кг., ми се наложи за известно време да прекъсна диетата, но от утре отново съм на линия и продължавам напред. Не ми се яде месо и мисля менюто да е:
Закуска-1 банан, обяд и вечеря-миш-маш.
Успех и минуси на всички.

# 244
  • Берлин
Ей, как пък за миш-маш не съм се сетила?! Пфу. Обаче ми идва 6 идеята за утре. То и пицата бих нападнала...ама ще си остана с бананите днес

# 245
PAPURCHE MEHURCHE, и ти ли си на плодове? Аз днес ям банани само и в комбинация с този сняг нещо ми е студено, следващите пъти ще си взема и ядки някакви, че...
Иначе за утре ще са яйца, не съм ял от доста време и искам да ги вкарам в режима, на обяд варени, за вечеря на омлет с пресен лук и салата от домати и краставици. За бобовия ден съм намислил да правя ризото с няколко вида гъби, търся рецепти за постно ризото, но всъщност не знам дали ще успея да получа кремест вид без млечни, но ще опитам. Да видим дали утре ще съм доволен от кантара, започнах да се меря само след плодов ден, за да имам повече стимул. По принцип обаче, ако не сваляте и има забавяне, е добре да се мерите всяка сутрин, за да следите кои храни ви го причиняват и евентуално да ги ограничите. При мен определено от варива имам плюс - боб, грах, затова гледам да ги приемам на супи, например от лещата не се получава, странна история, през останалите дни съм на минус всеки път, разбира се най-вече от плодовия ден.
Пицата иначе изглежда супер, ще си направя и аз следващия път, малко за разнообразие.

# 246
Въглехидратната ми вечеря. Утре витамини. 🌹

# 247
  • Берлин
На плодове съм,да. Дотук бяха 5 банана и 100 грама сурови орехи и бадеми. Обаче имам страхотни мандарини и май ще хапна някоя.
При нас днес видяхме слънце (аааалелуя). Зимата в Берлин май почва октомври и никога на свършва преди Великден). Уффф в плодовия ден винаги умирам от студ и ме втриса.
Утре за обяд ще е модифицирано за режима пиле Жулиен. За вечеря ще е миш-маш. Без яйца ще трябва, ама...
Потекоха ми лигите...
Искам и домашен сладкиш,но няма кой освен мен да го яде вкъщи. Навремето в темата две рецепти бяха най-почитани: баница с локум и шоколадови квадрати. Не помня самите рецепти, но продължавам да слюноотделям.

# 248
Ами хора, затова го обичам този режим....няма друг режим с толкова вкусотии, просто въпрос на някой ден търпение. А иначе при нас,жените и в частност при мен,  и при тези със 7-8 кг за сваляне, нещата се случват по-бавничко.

# 249
  • Берлин
Не знам какви са закономерностите. При над 20 свалени някога с този режим, сегашните ми постижения са жалки. Гоня -10, но май няма да стане. Днес ми е ден 70. Свалих към 6 първия месец, втория нула. Демотивиращо, обаче и дисциплиниращо. Продължавам по план и спазвам стриктно (без черния шоколад, че ми създава болки в стомаха). Още малко до финала, после ще му мисля

# 250
  • пловдив
И аз съм ден 52 и сварени 7 кг. Толкова
бавно и отчайващо се случват нещата, а не е като да нямам да свалям.

# 251
Споделям тук моята любима въглехидратна вечеря. Мюсли, ползвам тропикал на нестле, защото ми харесва, като слагам от тях и отделно само овесени ядки. Заливам с вряла вода и захлупвам да поемат водата за пет минути. Течност да има, попива. После добавям лъжица мед, канела и лъжица тахан. Пробвала съм различни, но най ми допада със сусамов. Таханът прави от водата ядково мляко. Голяма вкусотия е!
Аз свалям много бавно но си знам защо. Поне вървя в правилната посока.
Днес ми е 29 ден, за мен белтъчен.
Пишете, по-често, по-стимулиращо е.

# 252
Днес ми е голяма мъка витамините, дали от времето... Досега такъв вълчи глад не ме е гонил, но се наливам стабилно с вода. Grinning

# 253
Здравейте! Днес ми е трети плодов ... не съм мръднала изобщо, но предполагам, че е заради количествата (зверски глад ме гони в последно време) иначе съм стриктна, не смесвам нищо и следя поредността на дните Blush
Всъщност не знам каква е причината. Преди да започна този режим бях на ражима на Атанас Узунов един месец и пак нямах никакъв резултат (миналата година свалих 10 кг. с него за около три месеца).
Днес съм на печени ябълки. Blush

# 254
Споделяйте си менюто, може да ви даваме съвети. Например свежите плодове са по-добра идея от обработените. Полагат ви се и 100 гр. сурови ядки за деня, разделени на 2 хранения.

Общи условия

Активация на акаунт