90 - дневна диета - тема 371

• 60 191
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Ох и аз мисля да започна. Правих зоната , но ми е трудно с тия смятания. Мога ли да се включа с вас от понеделник? Правила съм я преди, но трябва да припомня. Ще върна темата от начало,да чета отново. Simple Smile

# 676
  • USA
Elza2020 Добре дошла!
Закуска-помело
обяд-салата боб
Вечеря-боб с червени чушки.

След въглехидратния ден, кантара не ме обича....и аз него Simple Smile надявам се утре на минус.

# 677
Какво правите между обяда и вечерята ??? Свикнала съм на по - често ядене. А по -малки порции. Има ли вариант за.някакъв плод или ?

# 678
Какво правите между обяда и вечерята ??? Свикнала съм на по - често ядене. А по -малки порции. Има ли вариант за.някакъв плод или ?
Няма обаче просто не си гладен. Аз съм я правила много пъти, но преди 10 години и сега много ме беше страх, че ще я нарушавам и няма да издържам, обаче не е така, дори ми е лесно. Плюс, че спортувам .

За днес отчитам:
Закуска - банан
Обяд и вечеря - два вида ориз с микс от царевица, грах, нахут и чушки.

# 679
Ох не знам, аз обикновено ям 4 пъти. И се чудя дали няма да ми и трудно....то ясно,че няма как да е лесно. Но все пак...

# 680
Ох не знам, аз обикновено ям 4 пъти. И се чудя дали няма да ми и трудно....то ясно,че няма как да е лесно. Но все пак...
по стабилен обяд и по късно консумирайте повече вода.

# 681
  • Бургас
Колко време трябваше да се почива преди да се направи нова диета?

# 682
Колко време трябваше да се почива преди да се направи нова диета?
90 дни е почивката.

# 683
Добро утро и успешна седмица на всички🌺
След първата четворка - 1.400 кг. Очаквах след плодовия да съм свалила повече, отколкото след другите дни( понеже се меря всеки ден), но като цяло съм доволна. Работата ми е шантава и нямам много режим на хранене, но поне ще гледам да се придържам към позволените храни .🌸🍀🌸

# 684
Браво, аз явно не правя нещо както трябва защото вече 17 дни въртя един килограм на долу и на горе и на стигам до никъде

# 685
и аз не мърдам - много ме нерви това...

# 686
  • София
Спокойно момичета. Аз първия месец бях така, един надолу, два на горе, направо откачах. В сантиметрите ми се отразяваше малко по-добре, а вече втория месец имах по-стабилно сваляне. Аз пък след плодов винаги бях нагоре, явно задържам повече вода, за това се мерех след белтъчен. Не се отказвайте Hug

# 687
Благодаря за надъхването и куража, имах нужда от него. След плодове изчистих големия плюс, а и съм в ПМС.
За днес
Обяд - крем супа от броколи, моркови, лук, гъби и тиквички. На нея добавих сметаната. Останалата смес ще я направя с тиква и без сметана, за да в подходяща към другите дни. Към супата - два домата и на око към 60 грама нискомалсено сирене.
Вечерята ще е месо със зеленчуци.

# 688
Здравейте момичета! Музата за разнообразие идва най вече в ден варива. За днес ориз и фасул завити в пресни зелеви листа с доматен сос на фурна, салата от нахут,картофи,лук,копър,краставица с таханов сос и домашно хумусче. Имаше и доматче отделно,но то рядко достига до мен,малката е пристрастена към доматите. Този ден ми дава най много въображение.

# 689
Спазвате ли правилото за некомбиниране на белтъчини в едно хранене?

Общи условия

Активация на акаунт