90 - дневна диета - тема 371

• 60 725
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • Берлин
Закуска банан, обяд и вечеря картофени кюфтета и салата.
За утре имам много накупени неща, ще решавам след оглед на шкафа

# 271
След много чудене, в крайна сметка свинско с лук и зелени чушки и салата.

# 272
Аз пък днес за закуска ядох ябълка, за обяд постна пица с гъби, печени червени чушки и червен лук и отново благодарности, няколко страници назад ме подсетиха за нея и стана толкоооова вкусна (замесих си тесто с чаена чаша брашно, малко по-малко от половин чаена чаша вода, 1 ч.л. суха мая, малко сол и 1 с.л. зехтин, направих си и доматен сос от 1 домат и подправки, кипнах го да се сгъсти, оставих тестото да втаса, после си го оформих и намазах със соса, наредих продуктите и пекох за 10 минути на загрята на максимално фурна върху тавата от печката с хартия, като самата тава също бях оставил да загрее във фурната все едно имитира плоча, пък на хартията си разстлах тестото) и за вечеря ще е козунака с локум, че остана малко и ред черен шоколад. Определено с пицата си задоволох лакомията за тесто и специално за пица, защото просто обожавам. За утре ще пазарувам плодове и някакви сурови ядки, след това ще видим за новата четворка. Успешна седмица!

# 273
Здравейте и от мен!
Днес съм на бобов ден. След вчерашния съм мръднала "цели" 400 гр. Joy
За днес имам спомен, че беше хубаво да се смесват бобовите, а ако греша... късно е.
За закуска банан и кафе. На обяд - малка купичка боб яхния и един картоф изпечен с морков, мнооого малко зелен боб, няколко резена тиквичка и дом. сос.
Вечерята мисля да е салата от авокадо, краставица и мариновани гъби ( няма добавена захар) с малко царевица.
Отивам да си лоча литрите вода. Хубав ден!

# 274
Здравейте, З-банан;О-спагети с кетчуп; вечеря- спагети и нещо сладко. Утре съм на банани.

# 275
malinamaslina, да определено се препоръчва да се смесват бобовите, дава по-добри резултати, аз също гледам да го правя.
Pvm11, вечерята във въглехидратен ден не може да бъде и сладка, и солена, т.е. или спагетите, или десерта.

# 276
  • София
Здравейте и от мен! 21-ден Протеинов.Една седмица не съм мръднала с килограмите ,но може би защото съм пред МЦ.Иначе общо до сега 3 кг.-виждат ми се малко(трябва да сваля поне 8-10 кг), но пак съм доволна -чувствам се добре .Липсва ми чаша-два вино от време на време ,но за се га държа фронта.
Закуска- банан,
Обяд -задушени зелени чушки 2 бр , пресен лук -1 стрък и яйца 3 бр. с малко мазнина, зелена салата с краставица и 70 гр. пълнозърнест хляб.  
Вечеря-същото на половината и без хляб.
Хубав ден!

# 277
malinamaslina, да определено се препоръчва да се смесват бобовите, дава по-добри резултати, аз също гледам да го правя.
Pvm11, вечерята във въглехидратен ден не може да бъде и сладка, и солена, т.е. или спагетите, или десерта.
Хубаво е да се смесват бобовите защото така се доставят на тялото протеините и незаменимите аминокиселини, тъй като всяко бобово или зърнено имат от аминокиселините, които са нужни за качествен протеин, но само смесени се получава пълноценен протеин

# 278
Аз съм 31 ден и съм -3кила. Малко, много пак е нещо.
От днес съм и с русо прикритие. Sunglasses
Айде да идва топлото та да почнем и с разходите.

# 279
Днес, скорбяла, за обяд и вечеря постна картофена яхния и салата с малко царевица без захар. За обяд имаше и 1 филия хляб Вита.

# 280
  • пловдив
Днес любим ден въглехидрати
З грейпфрут
За обяд обикновено мажа режимен хляб с лютеница и краставица
Вечерята винаги е сладка, имам торта и рен черен шоколад

# 281
Добро утро!
Днес съм на въглехидрати Heart Eyes
Закуска - банан и кафе, за обяд - милинка, за вечеря парче торта и блокче шоколад. Снощи прегладнях и изядох шепа орехи.
Утре мисля да направя плодовия ден само с банани.
С надеждата нагледно да видя размера на порциите, които хапват други хора на режима за да сравня с моите се присъединих в едната от групите във фейсбук. Стабилни порцийки си хапват хората спрямо моите, а аз си мислех, че прекалявам с количествата. Grinning
Хубав ден! Blush

# 282
Toва е хубавото на режима, че работи докато ядеш (режимно).

# 283
Toва е хубавото на режима, че работи докато ядеш (режимно).
Да, да. Просто се чудя при мен защо не заработва този път и се опитвам да си открия грешката Grinning

# 284
Здравейте, днес е плодов ден, за закуска ядох банан, за обяд сурови лешници, ще има още веднъж банани и за вечеря кивита.

Между другото както оскъдните порции не са добре за режима, така и големите количества няма да доведат до желания резултат. Трябва да се яде спрямо това, което е прието за нормално, мисля че имаше и секция с примерни грамажи. Имам предвид, че ако за един ден изядеш примерно цяло пиле  на грил или бучка сирене от половин килограм, на следващия една тава картофи, после една тава пица със зеленчуци на едно ядене, а после сладко за вечеря, ами няма да се случат нещата. Аз опитвам да имам голяма купа със салата, която да ме засити също и основното да си е най-нормална порция. По едно време например пиех за закуска фреш от портокал, но примерно 300-400 мл, после осъзнах това на колко портокала се равнява, ами все пак това е режим, с който искаме да свалим и то не малко килограми, тези неща са също от голямо значение. Особено пък ако злоупотребяваме с количество от храна, от която по принцип имаме плюсове, тогава вече резултатите са лоши, а ние сме разочаровани, защото оставаме с впечатлението, че сме спазвали режима.

За миленката между другото, предполагам е без сирене и яйца, а и тестото не е от мляко й яйца, защото иначе не е режимна никак.

Общи условия

Активация на акаунт