90 - дневна диета - тема 371

• 60 718
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Е Гугъл не е най надеждният източник за такава информация. Ако изобщо може да се търси информация то е в Гугъл наука или Google scholar. Интернет е пълен с толкова митове и легенди, че не е истина колко хора се връзват, че и ги разпространяват.
Аз до сега не съм срещала научно изследване, което обяснява как точно изгарянето на мазнини освобождава токсини. Да не говорим, че и научна дефиниция на тия токсини няма ясна.
И като цяло ако беше вярно половината земно кълбо да се е затрило. Толкова жени отслабват, докато кърмят, дори има данни, че самото кърмене води косвено до сваляне на тегло.

# 616
  • София
Приключих вчера, от днес в почивка. Резултат - 9 кг. и 7 см. от талията. Целта ми беше 15 кг., не я постигнах, но си имах отклонения и прегрешения Blush
Нищо, сега се надявам да нямам големи отклонения, и след 90 дни - пак. Не се отказвайте, и малките победи са си пак победи Heart Eyes

# 617
Здравейте! До преди месец кърмих и след като спрях от 12 дни съм на режима, но вече се отчайва отвсякъде. Не мърдам нито грам и ми действа много демотивиращо:confused: Имам доста за сваляне, скромните 20кг. Запозната съм с режима, защото и преди съм го правила, но тогава си имаше доста добър ефект. Декември имам поставена една инжекция предпазваща от бременост и за сега имам всичките и странични ефекти( 3м. цикъл, с лекарства почти не се повлия, а сега от 22.07 още не ми е свършило) не знам дали и тя оказва влияние. На някой случвало ли се е такъв застой и идеи какво мога да направя, че да тръгнат килограмите надолу?

# 618
  • have faith and be patient ..
Просто спри да а се качваш всеки ден на кантара,  сигурна съм че си отслабнала, също и знам колко е демотивиращо това...  Просто си го спести..  Дръж режима в релси и наблюдава тялото си, кантар след 1вия воден Simple Smile

# 619
  • София
Всекидневното мерене освен да психяса човек, друго не мисля че ще свърши Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз се мерех след белтъчен, защото явно задържах вода и след плодов не ми харесваха числата Grinning
Или наистина мерене след воден.
Jelena, ще тръгнат нещата, имай търпение. При мен даже понякога кантара не е показвал хубави числа, но сантиметъра на талията - да

# 620
За тези 12 дни съм се теглила 2 пъти. Няма да се отказвам определено! Предполагам, че и хормоните все още са не са се "наместили". Благодаря и успех на всички!

# 621
Здравейте, гледам че в темата не е писано последните 2 месеца почти. Искам да попитам какво е вашето мнение за бургула,дали да  е в ден варива или въглехидратен.

# 622
За варива. Не се пише, защото сега не е модерна тази диета. Едно време темата беше много оживена. Даже си иска, че ако беше активна темата, щях да я почна тази диета...пак. Така не е интересно🙂

# 623
За варива. Не се пише, защото сега не е модерна тази диета. Едно време темата беше много оживена. Даже си иска, че ако беше активна темата, щях да я почна тази диета...пак. Така не е интересно🙂
Благодаря. Аз съм я правила 2014 и е така, имаше доста споделяния.

# 624
  • София
А коя е модерната диета сега?

# 625
Според мен нисковъглехидратните диети.

# 626
  • София
Жалко наистина, че е замряла темата. Аз освен тази диета, друга не признавам Grinning Хем човек не се лишава, хем се отслабва. Петдесет и четвърти ден съм в почивка, не съм свали допълнително, но не съм и качила. Ще направя още една врътка после.

# 627
  • София
Жалко наистина, че е замряла темата. Аз освен тази диета, друга не признавам Grinning Хем човек не се лишава, хем се отслабва. Петдесет и четвърти ден съм в почивка, не съм свали допълнително, но не съм и качила. Ще направя още една врътка после.
Темата е активно в група във фейсбук.

# 628
Аз лично предпочитам анонимността на форума.

# 629
  • София
В групата може да се публикуват анонимно въпроси,може и само да се чете и гледат публикации. Според мен тук няма активност,защото всички ползват страницата  там активно и някак си е по удобно- хората качват снимки на менюто,рецепти и комуникацията е по-бърза.

Общи условия

Активация на акаунт