90 - дневна диета - тема 371

• 60 699
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Да, знам, аз чета, коне ми се иска всичките ми познати да знаят какво ям😃 Анонимно може да се публикува, но не и да се коментира. За мен общуването в бг мама си има своя чар. Ненапразно толкова хора сме тук, въпреки фб. Струва ми се, че ако беше активна темата, бих почнала диетата (каня се отдавна). А ти на диета ли си в момента?

# 631
  • София
Мисля от понеделник да започна. Правила съм режима веднъж-свалих 8 кг. ,след това само режим почивка до сега. Но леко се отпуснах лятото и качих 4 кг.За да задържа килограмите трябва да продължа да се храня по режим почивка,без много изкошения и увеличаване на грамажите,защото стария начин на хранене ми връща теглото.

# 632
Хайде и аз ще започна с теб! Ще пишеш тук, нали? Аз имам да свалям много килограми...Но все отнякъде трябва да започна!

# 633
+1
И аз отдавна се каня да я започна сериозно.
И на мен ми е любима тази диета, т.к.очаквам да дойде денят за съответната храна и не съм толкова стресирана. При мен първият път резултатите бяха чудесни, после започвах няколко пъти и на втората седмица я спирах заради нулев резултат.

# 634
  • София
Хайде и аз ще започна с теб! Ще пишеш тук, нали? Аз имам да свалям много килограми...Но все отнякъде трябва да започна!
Значи започваме заедно 🙂в понеделник,не разбрах да ли до сега си била на този режим .Има приложение за телефон-на мен много ми е удобно ,ако го нямаш го изтегли. За тези с повечето килограми знам,че свалят по бързо-ние с мъжа ми я правихме заедно той имаше да сваля повече и за 90 дни той свали 15 кг.
а аз само 8-9 кг, понякога кантара стой на едно място,но намаляват обиколките. За подпомагане на свалянето трябва и движение,аз не съм "фитнес"човек и затова гледах всеки ден да права поне 6000 крачки,през почивните дни и по 10 000 крачки.

# 635
На мен не ми е приятно във фейсбук. Прекалено остри мнения, резки изказвания и някак си изкуствена атмосфера "прегрешения не се споделят".

Аз в започнах пак Simple Smile днес ми е ден варива. За сега се справям горе долу добре

# 636
Веси, правила съм я една път изцяло и напълно стриктно, даже бях си наложила още ограничения от предвидените в диетата и свалих 9 кг. Но тогава теглото ми беше много по-малко. След това съм започвала многократно и съм изкарвала различно време (май най-често две четворки

# 637
Здравейте момичета ,Приемате ли нови попълнения?
Аз бях почнала 90 дневната диета май месец но след месец се наложи да се откажа .Затова се наложи да я започна и този път ще издържа до края .150 съм 50 кг.

# 638
На мен не ми е приятно във фейсбук. Прекалено остри мнения, резки изказвания и някак си изкуствена атмосфера "прегрешения не се споделят".

Аз в започнах пак Simple Smile днес ми е ден варива. За сега се справям горе долу добре
Абсолютно сте права. Аз чак ми се загуби желанието да питам или да качвам какво и да е било, поради тази причина.

# 639
  • София
Почвайте момичета. След има няма 30 дни и аз ще почна нова врътка. Докато я правих предишния път много мотивиращо ми действаше като четях тук, даже и предишните теми.
Напълно съм съгласна, и аз така Blush
Също така не се отказвайте ако кантара не мърда. Има периоди на застой, след това нещата тръгват в правилната посока /т.е. надолу/ Grinning или мърдат сантиметрите. Ако кг. са повече, се сваля по-бързо, колкото са по-малко, мъката е по-голяма

# 640
  • USA
Хайде и аз ще ви правя компания.Днес съм на скорбяла.

# 641
Госпожо Дух, одеве исках да си продължа коментара по повод мнението ти за групите във фб, но нещо се бъгна и не можах. Никога не съм можела да приема, че не трябва да се споделят нарушенията. Да си мислим, че всички други са перфектни и волеви, а само ние - не, не е добре в никакъв случай. Назидателният тон ме изкарва от равновесие. Чувството на някои хора, че като спазват диетата точно, са някакви по-висши същества, също. Така че предпочитам форума определено, стига да има кой да пише...Как върви при теб?
Аз ще започна от понеделник...дано не се отметна!

# 642
Отвратително върви вчера специално. Няма да казвам какво вечерях. Иначе върви добре, аз по принцип имам опит, с нея свалих 40 кг. Но при бременността качих доста, иначе ти задържах 10 години.
Детето ми е в криза, ние сме уж на почивка, дойдохме снощи, утре тръгваме, докато намерим храна за него всичко затвори. Ядох печен чипс на ден варива. Не съм спала изобщо. Днес ще се опитам да компенсирам снощната издънка.

# 643
Печен чипс става горе-долу, все пак са били извънредни обстоятелствата! Бързо оздравяване на детето! Аз когато не съм спала, съм зверски гладна.

# 644
Той не е болен, тръгна на ясла и адаптацията е тежка. От дете, което си лягаше само в леглото, сега не спи с часове. Непрекъснато плаче, крещи и мрънка.
А то имаше и оризовки с хумус. Ама при крещящо и ревящо дете, непознат град и като цяло супер натегната атмосфера нямах много опции. Ходихме до Била, на топлата точка нямаше вече нищо за ядене, надявах се на някакви картофи и ориз, но бяха свършили

Обяд - някаква салата - домат и печени чушки с една препечена филия хляб.
Вечерята не зная, може би ще ми е най лесно да е някаква сладка.

Общи условия

Активация на акаунт