Мами в арабски страни -10

• 20 819
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • O.A.E./ Пазарджик
писах писах и се изтри #Cussing out Люба, когато кажеш. аз съм свободна.  bouquetпрати ли ми СВ?

Ноя, мила, съжалявам за малкия сладур. дано бързо се оправи! и аз като малка бях така. кихна и след 1 час температура. на дргия ден пневмония. майка все ми казваше, че ако има тройна и нея ще съм хванела. краката ми бяха станали на сито от инжекции. като влязох в спортното и спрях да боледувам. засили му имунната система. Hug  Hug Hug

Дани, вчера снахата беше сготвила една манджа, но не знам как се казава. правиш задушени пилешки гърди със зеленчуци по твой вкус. ситно нарязани. морковите бяха рендосани.  в омаслена тава слагаш един ред хляб на тънки филии. слагаш пилето , настърган кашкавал и още един ред филии. да се запече за кратко, колкото да поеме хляба и да стане златист . отгоре заливаш със заливка като за мусака, но по млечна та да попие в хляба и го допичаш. беше го направила леко пикантно с гъби, чушки, моркови.... вкусно беше.

Милена за това ти оворих
http://www.taoofherbs.com/products/105.asp

Зайед се възстанови от обезводняването много бързо. по половинка за 10 дни. сега му давам по чаена лъжичка през ден.
Ноя виж и ти ако можеш да го намериш.

привет на новите момичета.
Вени, честито  bouquet много любов ви желая. ако можеш да ги качиш някъде другаде, че на Емирските мами Дата.бг ни е блокиран, че има много XXX hahaha на Уебшотс или другаде.
да ви кажа хич не се ядосвайте на Етисалад вече. те нямат от година -две правата да решават кои сайтове да блокират . има си вече комисия Mr. Green
лека за сега от мен.

Камелчо, винаги добре дошла!

# 271
Здравейте най-после и от мен. Тези дни DSL-а ми не работеше и да знаете само как ми липствахте.  Cry Бях като буреносен облак /може да питате мъжа ми  Joy/.
Нойче и ние сме болнички, мила - и двамата. Рая е само настинала и подсмърча и кашля, но бебо има възпалено гърло с температура и доктора му предписа антибиотик. Да но днес му излезна един обрив на гушката лицето и коремчето и май имаме алергия. Изобщо сме картинка в къщи  Cry. Дано децата се оправят скоро, че аз лудвам, а като си помисля, че ти си с три, направо не ми се мисли.
Добре дошла на Вени.
Мира, поздравления още веднъж за сватбата. Дано целия ви живот е една красива приказка. А албумчето ти е супер   bouquet.

# 272
  • по пътеката
привет, нямах нет и не мога да ви видя! многолюдна банда ставаме, 4удесно! много се радвам за мира, супер е да сте новобра4ни,нали! голямо внимание и по4ит! желая много да се разбирате и да остане така както сте сега и завинаги!
нямам търпение да стана пак леля, хайде лили ти си наред! едно виртуално подкрепяне от моя страна, да не забравиш колко ръце 4акат да пишат поздравления! Hug  bouquet
вени и ти добре дошла!
 милен4е радвам се за заминаването ви, а мене ми е мъ4но за моите, ама гледам да им държа  усмивката на лицата  на камерата  нон стоп , така знам, 4е им е добре! Whistling
обли4айте децата според градусите, нали знаете това е сезон на болести, направо се сменя един гардероб за един ден тука от студ до горещо! по4на и влагата да настъпва!
ноя, тебе наист Praynig Hugстина те хаванаха тези болести една след друга, не дават мира!моля се да се оправите, я какви сладури са мъжагите при тебе , а ния си е като мама, много миловидно дете! Peace
камел4о, супер да се представиш в софия, какво ще у4иш май съм пропуснала, ако си споменала! боже дали не питам много ?
миме, евала на татко ви, стои при мама, това е то послушен мъж!
дани и вие да оздравявате, с тебе поне се 4уваме!
креми, как може да е толкова 4аровен сами, ама какви о4и и един сладур,голямо нама4кване щ?  го 4ака, ако съм наблизо!
елип как е наборката, ние се изживяваме като повтаряме големите, ужас ме хваща от ули4ния език, срамежливи сме и не даваме да ни пипат, целуват и даже не поздравяваме много много, товае ген бг!
горияна и любе да пиш?те скоро за семейни радост и успехи ! хехе Peace
ако съм пропуснала някой а това са манел, сноу и амал, боби  и миламама , 4акаме вклю4ването ви! лека ве4ер на вси4ки! Peace
моят да питате 4 4аса е бил в преизподнята да ми уреди нета, то факсове , объркани фактури, в4ера не смее да каже  нищо, 4е като се стъжня съм гадно неразговолива и затова пък снощи се натанцувахме с линда со 2 през нощта, който  имал о4и да е плакнал! хахаха #Crazy

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 20:49 от marsy

# 273
Ех,колко болести са се появили пак.Защо така?Ще стискам палци малките сладурчета да са вече по-добре и дано да оздравеят скоро.Е ще стискам палци и за вас и ви е да сте добре,че Дани нещо и тя болничка.Хайде оздравявайте по-бързичко  Praynig
Марси,аз споменах,но явно не си обърнала внимание.Спокойно,не ми пречи пак да кажа   newsm47.Ами значи ще ставам хореограф- "Ръководител на непрофесионален състав"  newsm68.
Момичета към 18 ще си дойда за няколко дни ,такаче тогава със сигорност ще ви пиша как се развиват нещата.То аз сега отивам главно на гости,такаче няма да ми е зле  Grinning
Е милички,аз ви оставям.Да знаете,че ви подкрепям за всичко.Лека вечер и много усмивки   bouquet
Да цункате малките съкровища  lovekiss

# 274
Eто ме отново .
Все още ме боли главата , но ще ми мине .
Дано децата ни да се оправят по-скоро , че те са по-важни .
Мерси за идейките както винаги сте много любезни . Flutter
Камелчо , лек път !

# 275
Здравейте, мили мами!!  Hug

Миме, какво ще кажеш за събота следобед?  newsm78
Ще отидем към 16 и ще хапнем навън за ифтара.   chef
Бутти кога си идва?  
Пратих ти СВ още тогава.
Провери, ако не си го получила ми пиши!!  Shocked

Марси, появявай се по-често тук!!   bouquet
Всяваш едно такова.... много свежо настроение!!  Joy
Като те чета се усмихвам сама!!  Joy

Ноичка, надявам се Дилън да е по-добре вече? bouquet Hug

Милена май днес цял ден е на шопинг  #Crazy
Купи ли всичко за пътуването?

Елипка, дано оздравявате бързо!!
Много целувки за малките!!  Heart Eyes  bouquet

Камел4о, ще ни липсваш!!
Не се бави и ни навестявай често!!  Hug

Креми, как е малкия сладур днес?  Hug  bouquet

Дани, как си?   bouquet
Хремата е ужасна през този сезон!!  Sick

Веси, къде си?
Как е малкия?

Манел, чакаме те!!
Включи се бързо!!
Липсваш ни!!

Лека вечер на всички!!!

# 276
Пак здравейте, преди да си легна да се разпиша!
Мърси наистина липсваше в темичката, пишем ти неизвинено отсъствие и бележка до майка ти !Да ни посещаваш редовно че.......много ни липсваш!
Сами-то днес пък е със запек, направо е невероятно това дете, иначе имаше температура тази вечер но то си е от зъбките,всичко в устата вкарва, дори устичката му беше толкова гореща!
Абе тои е юнак и ще ги преборим тези зъбки!Хайде аз отивам да лягам, че малкия сигурно пак ще ме вдигне дискотека да правим посред нощ, голяма игра голямо чудо!
боби маи се появи!И на теб неизвинено отсъствие!
Лека вечер!

# 277
Добър вечер и от мен. Grinning
Колко писания колко майчета машала.Аз доста време нямах свободна минута и не съм отваряла темата newsm78 и сега не успях да прочета много но за едно разписване има време. Peace
Добре дошли на новите мами .  bouquet
Пу-пу-пу на Самито .Страшен е Креми.
Миленка за теб разбрах че ще идвате ишала да се видим.
Аз съм се затрупала с работа в къщи и Сара разбира се не ме оставя да свърша нищо Rolling Eyes но намерих ме цаката в детски кът и аз с тефтерите в кафето. Thinking няма начин .
Приятна вечер на всички и дано няма болни децица Joy Joy Joy

# 278
Ей Креми опасна си.Веднага ме надуши. Hug
Ще представям извенителна бележка като едно време от старите добри времена. Peace
Хайде чао

# 279
  • O.A.E./ Пазарджик
Мира, извинявай теб исках да поздравя за сатбата Embarassed взех да губя нишката hahaha
Люба, Бутти си идва рано сутринта в неделя, но няма проблем и в събота да се видим. къде искаш? пред нас на палмовата гора ли?
не съм получила нищо newsm78

# 280
Миме, прати ми е-майла си.
Аз пратих на хотмейла.

За излизането имах предвид към Милена преди да тръгне...
Ако не стане за там, ще се видим тук по-близо...

Мира, снимките ти са супер!!
Много красива булка си!!
Стискаме палци за бебо да става бързо!!

Лека вечер от мен!!

# 281
добро утро от нас

Нои4ка и ние да не останем по-назад от вас сме болни.замалко да ни приемат в болницата в4ера  Cry
бях записала 4ас на малкия,4е ми се виждаше отпаднал и прокашляше.Тръгнах да го храня на обяд и след 1-та лъжи4ка повърна на фонтана. Shocked
докараха ми дима от градинката от ушите до обувките в повърнато.повръщала в градинката и в автобуса.дадох и да пие малко сок,но и тя повърна на фонтан.веднага в спешното.сложиха и свещи4ка,а малкия е с за4ервено гърло.отивам да взема лекарствата от аптеката и като се по4на едно повръщане от страна на малкия,много се оплаших.хаиде и на него свеши4ка и решихме да се приберем.в таксито като по4на да повръща шофиора щеше да ме изяде.аз отварям абаята и тои милият повръща вътре Cry
прибрахме се но повръщането и на двамата продължи и веднага в спешмото пак.малкия не мърдаше само повръща и лежи.
сложиха им инжекции  и те живнаха ина4е трябваше да ни приемат за ве4ерта и да им сложат система.
да но изследванията на урината на дима не са никак добри и днес продължаваме с болниците.искат да повторят теста ако не може да се наложи и ултрасаунд.така ми е притеснено,та 4ак ми се реве Sad

# 282
Добро утро!
Но като гледам май хич нее добро, защотакак пак се почна с тези болести оле миленче облещих се докато четях, милите съкровища, много гадно ми стана да повръщат така даваи им много течности да не се обезводнят!Леле много кофти така, малките душички!
Ноя как е дилън?
дано няма повече болни деца!

# 283
Здравейте мили момичета  bouquet,

Благодаря за пожеланията,Д.Т,днес малко живна,макар,че му е много висока температуратурата.Не знам какво става,до сега е боледувал само веднъж от както се е родил.Сигурно е от градината.

Миленче,добре, че ми се обади,че си изкарах акъла.Радвам се,че са малко по-добре днес,ако се влошат нещата,настоявай за инжекциозно слагане на антибиотика,много по-бързо се оправят,макар че за тях е неприятно,но няма как.Бързо оздравяване и на вас ви желая. Hug Heart EyesЛошото е,че децата с малка разлика веднага прихващат,сега се моля Атли да не се разболее и той.

Креми,много е сладък Сами на снимките,да ти е жив и здрав.И той с дълги мигли като Дилън,само че нашите са руси и не се открояват толкова. Heart Eyes

Ани,чувала съм и аз за това училище добри отзиви.Моят съвет обаче е да подадете молба в BSB и ST.Christopher`s,защото може да мине доста време от подаването на молбата и поканата за изпит,много често нямат никакви места.Ния,например започна чак през ноември първата година докато се освободи място.Тя сега е на 12 и е KS 3,но е най-малката в класа си,защото е родена през август.Тук е обратно на нашата система,децата родени през октомври,ноември и декември са най-големи в своето възрастово ниво,а тези през август и септември най-малки.Така,че зависи кой месец е родена,дори пък и да я върнат една година назад няма никакъв проблем.Ния по нашему трябва да е в 6 клас,а тук е year 8.Тестовете,които има дават на изпита нямам представа от къде могат да се вземат,но предполагам,че тези от книжките за KS 2 ще свършат работа,а тях може да ги поръчаш по интернет или мъжът ти да ги купи от Дубай и да ви ги изпрати.И моят съвет е да почнете подготовката по тях с учителката. :peace:KS 3започва от year 7.Хайде,идвайте по-бързо,пиши ми и на лични ако искаш. Hug

Marsy,как си?Минаха ли ти тревогите,надявам се,че всичко е ок при вас. Simple Smile

Ели,какво става и с вас?По-добре ли са днес децата?Рая ходи ли в момента на градина?Много целувки от нас. Hug

Миме,караш ли джипа?Леко с тези ифтари,да не развалиш ефекта от диетите или няма опасност. Laughing Hug

Любс,живот си живееш ти.... HugТати носи,мама меси, и за теб се грижат супер като гледам. Peace

Дани,какво става на италиянския фронт?Някакво ново манджаре? Laughing

Какво става с Лорекса,а и с другите мами,които пишат по-рядко,snowflake i bobi,да ме извини някой ако съм го пропуснала,но вече сме толкова много .

Добре дошли на новите мами,леко бременеене на другите,а Горяна, и ти по-леко с купоните. Simple Smile  bouquet

Камелчо,лек път,успехи и да не ни забравиш. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 10:59 от Noia

# 284
Добро утро!
Добре дошли на всички нови момичета.
anna m, wavey Вени 1961 wavey
Water Lily,леко раждане ти желая.
Silvito,леко бременеене.
Мира,честито! Чакаме скоро да се похвалиш,че бебе правенето е дало резултат  Grinning.Един поздрав за младото семейство  http://www.vbox7.com/play:4ef0207a
Камелчо, поздравления и добре дошла в софийско Mr. Green
Любс ,ако някой се съмнява в способността ти да убеждаваш го прати при мен,да му кажа,колко си добра Wink
mln ,представям си какво ти е  Sad Дано не се наложи да влезете в болница.Милите дребосъчета.
marsy,бях се притеснила за теб.
makaui daniela как си днес?Иншаала по добре.
mariabutti добре направи,че си тръгна от България,хвана най-хубавото време,сега е толкова променливо и гадно времето,че се чудя на mln,как и се идва на сам.
Noia,и вие болни,дано Т спадне по-бързичко и се оправи Д.Т

Аз съм много болна,кашлям,Т,хрема и всички екстри,но ще оживея Mr. Green.Йасин от два дена отказва да яде,само на кърма е,отпаднал и много крив.Педито каза,че нищо му няма,изписа някакъв имуномодулатор за повишаване на защитните сили на организма и панадол.Така че и ние сме в кюпа на болните.
Лорекса и Веси ни забравиха,тя и Elip не пише  много,но поне се разписва по-честичко Simple SmileСега прочетох,че си нямала нет,оздравявайте бързо и вие.Много болни,бе ooooh!
Креми стига си пускала снимки на Сами,че ме изкушаваш.Ще взема да родя една девойка и да ти го отмъкна за зет.И без това мъжо само пита,кога може да започваме с ново бебеправене Whistling

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 12:22 от manel

Общи условия

Активация на акаунт