Мами в арабски страни -10

• 20 821
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Ноя, благодаря ти за бързия отговор, нашето пристигане в бахрейн зависи от точната дата на местене на мъжа ми, но много се надявам да е преди коледа, дори преди средата на декември, за да може детето да се яви на тестовете преди ваканцията - тя е от 13 декември да 7 януари, а най-вероятно по време на ваканция администрацията не работи. Ами учи английски милата, въпреки че й е доста натоварено - тя е на училище по цял ден - там учат немски доста интензивно и дисциплината е яка, но... колкото-толкова, надявам се да се справи. С нетърпение очаквам да пътуваме, надявам се да се запознаем и разбира се, че ще се обадя веднага като науча точната дата. Благодаря ти от сърце за подкрепата   bouquet

# 196
Къде из4езнахте вси4ки newsm78

Марси,манел и боби отдавна не са се вклю4вали.надявам се,4е са вси4ко при тях е наред.
Даниела и тя се губи някъде.Ехо мацки,къде сте Hug

Тук времето е супер .Хладно и духа лек ветрец.Ве4е ще ходим по-4есто по парковете да лудуват на воля.Днес дима беше в отвратително "настроение".То не беше лягане по пода,кръштене,хапеше ме.Видях се в ужас с нея.Може би защото е болна или защото заспа доста късно следобед.Важното е 4е ме направи дива и щастлива Close Нервата ме гони нещо,затова атакувам шоколада пък дано ми мине.Мъжо пак се е развихрил да сме си хоидли в Бг.Искал да живее 6 месеца там и 6 тук.Незнам в този студ не ми се мърда нещо

# 197
Здравейте,мамчета!Ето ме и мен  Hug.Минавам да разбера как сте и да ви почерпя.Приета съм студентка -Български народни танци - "Ръководител на непрофесионален състав".
 newsm68 Заповядайте   party023  Popcorn.Малко скромничко,ама  Blush
Ноиче права излезе,че сега трябва да се отдам на "ергенски" и "студентски" години  newsm03
Миленче благодаря за снимките.Много сте хубави всички.Ох ако знаеш сега ,как ти завиждам за хубавото време.Тук е вече студено и мрачно.По цял ден вали  Wear Umbrella.Много зле ми деиства зимата,ама ще го преживея  cold.Защо не е възможно зимата е да 1 месец,а през останалото време да си е лято  newsm47Надявам се скоро Дима да се оправи,защото и на нея сигорно не и е добре така.
Лека вечер за сега.По-късно пак ще намина.Целувки на малките съкровища  Kissing Heart

# 198
Ау,обърках тортите.Тази е със свещички  ooooh!.Еми надявам се и тази да е вкусна  smile3506

# 199
Здрвеите аз съм Силви. От 3 години с сапруга ми живеем в Дубай
Както казаха по надоло някой от майчетата тук има ГОЛЕМИ задръствания ужасно е .

# 200
Добре дошли на Светлито и на Ани!
Ей Миленче много са готини снимките, а ноя момченцата ти са супер наи после да ви видим!
А ноя ти за каква диета говориш и много килограми аз те виждам със абсолютно нормално тегло! Peace
Ох ние сме го ударили мнго по разходки защото тук не вали и все още може да се разхождаме!
А благодаря за комплиментите за самито на мама слънчицето то наистина е много лъчезарно дете и раздава усмивки наляво и на дясно!
Камелчо честито ти студентски живот , граби от живота колкото можеш, наслаждаваи се на студентския живот!
Ех колко готино беше в студентски град, купони, лекции, кафенца,дискотеки, много готино беше!!!ех годинки!!!
Марси къде се загубихте, слушка ли Линдичка!
Манел минаха ли изпитите какво стана!
Амал къде се изгуби, да не си ни забравила! Naughty
Сноу ама и вие само си почивате на чист въздух, и аз искам да ида на село с детето и да го оставя цял ден навън, ама нямям село!!! Whistling
Водна лилия какво става, как е бременноста, рита ли бебчо!
Миме не се натъжаваи ей сега ще се търколи една седмица и пак ще сте заедно!
Люба и ти изчезна?
Ами боби и нея никаква я няма!
Къде сте бе хора!
Хаиде лорекса и елип са с малки бебета и други по големи лудетини и нямат време, простено ви е!
Дани а ти пък къде си, ти поне си активна във форума винаги съм ти се възхищавала как намираш винаги врем за форума!
А весито къде е!
Ей да не пропусан някой!
Няма да ме биете нали???? Embarassed
Хайде лек ден!

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 21:27 от Kremi_m

# 201
Сега и ако това послание ми се затрие,направо хвърлям клавиатурата. Naughty

Камелчо,честито!  bouquet  bouquet  bouquetТова е страхотна новина,а ти си мълчиш през цялото време,че чакаш резултати. WinkВесели и безгрижни студентски години! newsm51 Къде ще се развива действието?Какво предстои сега,търсене на квартира,купони... Sunglasses

Миленче,не се ядосвай,ще ти мине,после пак ще те направят дива и щастлива и така до не знам кога. Twisted EvilДилън си разби главата в пода,защото Атли се преструва,че пие вода,а всъщност излива шишетата навсякъде.
За пътуването,аз така съм се аклиматизирала ,че 20 градуса за мен са сибирски студ,а преди се смеех на местните. hahaha

Силви,добре дошла,добре сте вие в Дубай,вижте колко сте много. Heart EyesРазкажи ни повече за себе си.  bouquet

Креми,говори ми,говори така... Heart EyesСамо за закуска унищожих двуцифрено число палачинки Embarassed Embarassed

# 202
Здравейте милички.
Групичката ни май бързичко се увеличава  Hug. Супер. Добре дошли на новите мамчета.

Креми, тука сме мила, но мен такъв мързел ме е налегнал. Имам малко свободно време след ифтар, а тогава ми е толкова тежко. Аз скоро ви се хвалих, че бързо отслабнах след раждането, но май покрай Рамадан ще си трупна килограмчетата и то двойно  Confused. Добре че поне половината вече мина.

Миленка, не се сърди на малката принцеска. Сигурно й е криво от настинката. Дано бързо се оправя душицата миличка. А на мъжа ти ако много му се пътува защо не го накараш да мръднете и към нас малко? Не ви ли се идва за омра  Laughing? Тук не е много зле, недей да се плашиш, а така и по-скоро ще се видим, че докато чакам бебока да порасне мъничко, за да ви дойдем на гости, ще умра от скука  Twisted Evil.

Ели,как са Рая и Тарек,много целувки от зетя и сватята. Heart Eyes

Миличка, и ние ви пращаме много целувки  Hug. Мъниците са добре. Рая вече взе с по-голяма охота да ходи на градината, но милата така й се спи сутрин. Днес като я събудих тя само си отваря очичките и ми вика: "Толкова е хубаво да спиш...". Но пък вечер не мога да я накарам да си ляга. Това "One minute..." за нищо го няма вече  Twisted Evil. Даже понякога ми казва "One minute two times". С нея на глава не се излиза. Затова, Ноичка, говори на Дилън да се стяга, че иначе милия ще има проблеми с булката  Joy.

Хайде да ви оставям сега да почивате, че много се разписах. Много целувки на мъниците и поздрави за вас  Hug.

# 203
Дилън си разби главата в пода,защото Атли се преструва,че пие вода,а всъщност излива шишетата навсякъде.

Креми,говори ми,говори така... Heart EyesСамо за закуска унищожих двуцифрено число палачинки Embarassed Embarassed

Ох, миличкия сладур. Да вземеш да ми го пратиш ти тука. Хем няма да ни бяга от отговорност, хем ще си ходят тук с Рая на градинка  Twisted Evil. Съгласна ли си?
А Креми е права. Много добре изглеждате и двете на снимките. А дечицата са толкова готини  Hug.

# 204
Здравейте момичета ! Hug
Всички сте страхотни , а децата ви са прекрасни ! Heart Eyes
Ние сме добре но тия дни имам болест-голям мързел !!!
Та не ви посещавам за друго освен да ви прочета .
Камелчо , честито много се радвам за теб !
Желая ти успех , любов и щастие !  bouquet
Миленка , дано Дима се оправи по скоро .
Креми , малкия бонбон е супер мъж още от сега му личи ! Heart Eyes
Мария , добре завърнали се у дома !
Добре дошли и на новите момичета ! Hug
Лили , аз имах такава треска след раждането на Фатима , но като ми я донесоха в стаята ми мина .Тоест след около половин час .
Лека вечер !

# 205
Това е рекорд за темата ни в момета има 8 човека в нея!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 206
Аз съм на 19  от Плевен съм.  Живея в Дубаи от 9 годишна женена сам от 2 години  за съпруга си.
П.П
Вярнно тук сме много за съжеление в Бахрейн си само от другата година вече няма да си сама ани ще доиде за подкрепление

# 207
[quote author=elip link=topic=130249.msg2498437#msg2498437 date=1160418424
 но милата така й се спи сутрин. Днес като я събудих тя само си отваря очичките и ми вика: "Толкова е хубаво да спиш...".
[/quotе

И на мен,милата,така ми се спи,че чак се замислям дали да настоявам за Д.Т. от Нова Година да мине на 5 дневна,или да си правя пас и да го оставя на 3 дни,така поне имам 2 да се наспивам. Embarassed Rolling Eyes newsm78

# 208
           Привет на вси4ки!
Много моля новите мами да се представят!Много българки сме в Дубай,ама не се знаем...
Моето бебе рита,много е активно и не мисли да се ражда Whistling,а ми е толкова тежко...Сега събирам информация как да си помогна да полу4а контракции,ама май са ,,бабини деветини,,,но ако ми се наложи,щте пробвам,4е като гледам други майки как си гушкат беб4етата ми става едно такова гадно...
За Рамадана-внимавайте,аз миналата година постих,а за Ифтар само супа,после кафенце,баклави4ка,разни ливански,сирииски и пакистански сладкиш4ета и познайте какво?Ка4их 5 килограма,направо неможах да повярвам-не си пълнех стомаха,ама
килцата са си се трупали...Освен това ходех на Тарауих,което ме изморяваше,ама изглежда не топи калории.

# 209
Това е рекорд за темата ни в момета има 8 човека в нея!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

И всички пишат при това! Heart Eyes
Дайте да й видим сметката на темата тази вечер и от утре да отваряме нова. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт