Falcon & The Winter Soldier

• 3 315
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ох, така де, май говорим за различни неща. Под взе, имам предвид, че не дадоха как взе дозата. Шишенцето е ясно, че го взе и го скри в джоба. Вместо доза съм написал шишенце.

# 46
  • София
Имаше коментар, че Марвел на този етап няма да включват нищо свързано с Черната пантера заради Чадуик. И ще внимават много дали и кога въобще да върнат героя. Не вярвам точно тук да се срещнем с крал Т'Чала. Да видим последните 2 епизода какво са приготвили.
Като цяло Сам и Бъки са си второстепенни персонажи, а като Зимния войник имаше повече присъствие.
Но вижте Локи очаквам вече да гръмне много откъм интерес и история.

# 47
  • София
Крис Евънс се смее на новия Капитан Америка - https://www.youtube.com/watch?v=Twhy-VlTWZA

# 48
  • София
Последният епизод ще бъде касапница. Очаквам да видя Сам като Капитан Америка.

п.п. Много любопитна сцена след финалните надписи на епизод 5 Simple Smile

# 49
Що за серия беше това?! И кому е нужно? Почти цял епизод обяснения колко лош е живота на чернокожите, колко били подценявани онеправдани, пък колко са добрички и как си помагат. Та селска идилия ли нямаше, та психотерапия ли? Абсолютен пълнеж. Само 3-4 кратки момента, единия след финалните надписи, които си струват.
Ще си каже човек, че това не е сериал за комиксови герои, а екранизация по драматичен роман.

Дано да е само този епизод това.

# 50
  • София
Е, трендът в световен мащаб е за чернокожите. Помниш миналото лято какво беше в Щатите. Вкарват елементи, за да не се чувстват пренебрегнати. Файги няма избор, ако иска Марвел Вселената да продължава да просперира.

Иначе за куфара дето получи Сам от Уаканда, сега се замислих, че би било твърде очевидно да е костюмът на Стив Роджърс. Аз стрелям в тъмното с този на пантерата Simple Smile

# 51
Хмм, дано не е никое от двете, че страшно ще се разочаровам. Да не гласят Маки да замести Чадуик?! Тогава ще заорат дъното Дисни.
Но не вярвам, той си е Сокола, няма как да стане Пантера, а и е чужденец за Уаканда.

# 52
  • София
Просто предположение. Така ли иначе отрекоха да видим скоро нещо свързано с Черната пантера. Целият епизод беше как ще е грешка Капитан Америка да е черен. Но натам вървят нещата.
Май се и разбра, че полицайката е към лошите. Изпрати франсето да помага на Карла.

# 53
Шарън не е полицайка!

# 54
  • София
Беше към екипа на Стив, та затова още си я броя Grinning

# 55
  • Somewhere far away
Един от най-добрите епизоди. Цялото ми внимание и фокус бяха вкоренени от  първите секунди до последните!
Шарън най-вероятно работи за Power Broker.
Интересното сега е от какво е изработен новия щит на Уокър?

# 56
  • София
На мен цялата сцена ми напомни на Железния човек (2008), когато Обедая си доработи собствен робот-костюм Simple Smile

Трудно бих повярвал, че е намерил вибраний.

# 57
  • София
Изгледах и аз преди малко. С противоречиви впечатления останах, по-скоро добър епизод все пак. Но линията поне при мен всеки епизод да награжда спря до тук. Прекалено дълъг ми дойде с толкова много обяснения, повечето излишни, а и бяха ясни, с нищо не доразвиха историята. Тези политически подмятания ги очаквах отдавна, даже много закъсняха, но бях подготвен и се бях примирил. А и когато става въпрос за Капитан Америка и комикса, винаги е имало политически заигравки, повечето неудобни. Още от юмрука в лицето на Хитлер (брой 1), когато Америка още не е официално във война с Германия, премине се през войните в Корея и Виетнам, вълненията около Мартин Лутър Кинг и т.н.
Скрит текст:
Най-скучно беше когато ремонтираха лодката. Най-хубавия момент бе сцената на Бъки и Зимо, страхотни и двамата, как само играеха с очите си, с лицата си. Много ми хареса играта на Уайт Ръсел в този епизод. Героят му е многопластов и има бъдеще във Вселената на Марвъл и следващите проекти. Видяхме трансформацията му в US Агента, като сам си направи щит. Хаха, егати пича. Само че този щит би трябвало да е чуплив, защото е самоделка, няма Вибраний. Гравира си медалите обаче. Малко егоманиак си пада. Предполагам, че в последния епизод ще погне Карли и моята прогноза е, че ще я убие. Тази луда жена трябва да бъде спряна, в краен случай вкарана в затвора. Мислех си, че ще се опомни малко какви ги върши особено след като убие невинния Лемар, но тя е станала още по-кръвожадна. Така че нищо чудно за последно да видим Сам и Бъки в комбина по неволя с Джон Уолкър.
Появи се 'Мадам Хидра' от комиксите. Троен агент, внедрен от комунистите в програма Левиатан в ЩИТ, а след това се внедрява и в Хидра. Според мен тя работи за генерал Тъндърбол Рос и иска да вербува Уолкър, но ще видим, тази линия може да поеме в която и да е посока.
Тъй като уакандците казаха, че пращат Зимо във водния затвор, от Капитан Америка филмите и единия от Авенджърите, а Тъндърбол Рос ръководи затвора, то явно, ще гледаме Зимо и нататък в следващи проекти, но неговата линия според мен в шоуто приключи.
Шокирах се като видях как Шарън Картър заговорничи с Жорж Батрок и че тя го е освободила от затвора и тя го е пратила на мисията от епизод 1, а сега му даде оръжие с което да помогне на флагсмашърите?!?! WTF??? :o
Не искам да бъде лоша, харесвам и героинята и актрисата. Според мен си играе своя собствена игра и ще прецака Карли и останалите. Но най-вероятно точно тя ще е Пауър Брокера, а си мислех, че ще е мъж, защото нали в предния епизод. тя каза, ''Той'' за Брокера, т.е. в мъжки род. Но разбира се може и да лъже просто. Но нз, и да е тя и да не е тя, важното е какъв е нейния план и как ще си изиграе картите. Може и тази Вал, а.к.а. Мадам Хидра да е Брокера, защото видимо знаеше всичко за Уолкър, но това е твърде очевидно, така да я представят и твърде лесно, без никаква предистория преди това. По-скоро я билдват за друга роля и посока, свързана с Тъндърбол Рос и някакъв бъдещ негов отряд от антигерои е най-логичното нещо което мога да предположа.
Това в куфарчето на Сам са нови крила от Вибраний и нов Капитан Америка костюм, също от Вибраний. Така Сам, или бъдещия Капитан Америка ще е защитен перфектно, тъй като той няма някаква своя си суперсила, обикновен човек е. Не вярвам да е нещо друго. Бъки иска Сам като Капитан Америка, а и знаем, че Уаканда са много напред с технологиите, имат и Вибраний, най-здравия и рядък метал в MCU.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 20:13 от Diavolo

# 58
  • Somewhere far away
Именно.  няма как да няма политически теми, защото точно капитан америка е един ако не и най- политическия герой от Марвъл.
Аналогии с предишни филми има много, дори и в музиката. Има аналогия към civil war както и към winter soldier  Wink

# 59
  • София
Това за костюма на Сокола от вибраний и този на Капитан Америка в едно, изглежда най-логичното. Ще видим в края на седмицата.

Впрочем вече се заговори и за сезон 2. Явно интересът към шоуто е задоволитен за Марвел.

Общи условия

Активация на акаунт